8 Kasım 2010 Pazartesi

Babet severler buraya!

Fashion Moda






 Babetim.gen.tr adindan da anlayacağınız gibi alışveriş edebileceğiniz "online" babet dükkânı. Sitede birbirinden farklı babet çeşidi bulunuyor. Alışveriş etmek ise oldukça kolay. Aradığınız babeti Günlük, Gece, Sık, Spor gibi kategorilerden ihtiyacınız olana göre secebiliyorsunuz. Hatta sitenin en ilginç özelliği köpeği olanlar için de babet seçenekleri sunması :) Yukarıda son resimde gördüğünüz babetler, sitede satılan Adidas’ın köpek babetleri :) Sipariş vermek istediğinizde ise Türkiye'nin her tarafına ÜCRETSİZ kargo hizmeti sağlayıp, direk ADRESİNİZE TESLİM ediyorlar. Bu arada sitede, %30 indirimle bulabileceğiniz babet cesitleri de mevcut. Babetler Türk lirası ile gösteriliyor ama Almanya, İngiltere veya İspanya'dan alışveriş edenler için Dolar ve Euro olarakta gorebiliyorsunuz. Ben bu siteyi çok sevdim. Belki aranızda çoktan bu siteyi keşfetmiş olanlarınız vardır ama bilmeyenlere, benden size yeni bir alışveriş adresi:

5 yorum:

  1. bunların sahte olmadıgına emin miyiz?

    YanıtlaSil
  2. Buse çok güzel bir site önermişşin teşekkürler. Bir sorum olucak bu ayakkabılar orjinal mi o konuda bir fikrin var mı piyasaya göre fiyatlar daha uygun çünkü mmerak ettim.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. *Adsiz
    ben sahte veya gercekligiyle ilgili bir yorumda bulunmadim, ama gercek gorunmuyor marka olan babetler.

    YanıtlaSil
  4. tabiki sahte resimlerin uzerinde unutulan kvoll bir cin markasidir google yazip bulabilrisniz bottegalari da iofferdan cok daha ucuza replica alabirlisniz

    YanıtlaSil
  5. Selin Gundeniz24 Kasım 2010 00:31

    Kvoll adı unutulmamistir. Kvoll butun dunyaya satis yapan cok onemli bir Çin markasıdır, kaliteli ve orjinaldir. Babetim'in markaları arasında kategori olarak bulunmaktadır.

    Tasarımcı babetleri için orjinal aynı markaların kendilerinin urettigi uzak dogu modelleri de vardır.

    Bottega babet almak icin sanırım markanın sitesinin kendisinden ya da bizzat magazasindan, kat kat farklı fiyatlarla urun almayı, iyi bir marka takipcisi akıl eder ve tercih eder.

    YanıtlaSil