4 Ekim 2011 Salı

İphone Kabını Kendin Yarat: Bir Derya Şensoy & Buse Terim Projesi :)

Fashion Moda


Geçen haftalarda size yeni moda İphone kaplarından bahsetmiştim. (http://buseterim.blogspot.com/2011/09/yeni-moda-iphone-kaplari.html)O yazıya bıraktığınız yorumlarinizdan yola çıkarak Derya Şensoy ile birlikte kendinizin basit bir şekilde yapabileceği İphone kapları yapmaya karar verdik. Haftasonu malzeme arayışına New York'un en sevdiğim yerlerinden biri olan M&J Trimming'e gittik. Siz kendi malzemelerinizi tabiiki istediğiniz yerden kendi zevkinize göre temin edebilirsiniz. 3 farklı renk yaptık sizler için: siyah, mor ve pembe. Yaparken çok keyif aldık ve ara ara böyle kendinizin yapabileceği şeyleri blog üzerinden paylaşmaya karar verdik. Bu hafta iphone kapları, haftaya kendimizin yaptığı küpeleri anlatacağım :) Sizinde yapmamızı istediğiniz fikirleriniz varsa onlarıda her zaman uygulayabiliriz.. işte "İphone Kabını Kendin Yarat" projesi! 
Ihtiyacınız olan malzemeler çok basit. Kendi zevkinize göre sececeğiniz süsler, boş iphone kapları, yine malzemelerinizi iyi bir şekilde yapistirabileğiniz bir yapıştırıcı ve seçiminize göre sim temin edin. Biz gümüş simi birazdan göreceğiniz mor İphone kabını tasarlamak için kullandık. Siz yine kendi zevkinize göre kullanabilirsiniz. 


İlk olarak siyah kabı tasarladık. Kabin üzerinde gördüğünüz deseni hazır aldık. İlk olarak siyah kabı tasarladık. Kabın üzerinde gördüğünüz deseni hazır aldık. Önce deseni, daha sonrada dalga şeklinde üzerindeki simleri yapıştırdık. Simleri düzgün yapıştırabilmek için ise cımbız kullandık. Galiba favorimiz bu altınlı siyahlı kap oldu :) 


İkinci renk olarak pembeyi seçtik. Benim en sevdiğim renk :) Pembe kabı yaparken ilham aldığımız resim size geçen haftaki yazımda gösterdiğim yeni moda olan iphone kaplarındakı resimdi. Bir sürü farklı renkte ve damla şeklinde boncuklar aldık. Kendi göz zevkimize göre hepsini bir arada karıştırarak böyle bir sonuç çıkardık. Bu da ikinci favorimiz :) 




Üçüncü ve son tasarimimiz ise mor kabin üzerine oldu. işte bu kapta yukarıda size bahsettiğim ve gösterdiğim gümüş simden kullandık. Önce beyaz incileri çiçek yaprakları haline getirdik daha sonrada gümüş sım ile çiçek sapı çizdik. Ortasinada aldığımız turuncu pullardan kullandık. 




Anlattığım kadar yapımı basit, zaman almaya bir o kadar da eğlenceli bir proje. Biz yaparken büyük keyif aldık. Buradan canım arkadaşım Derya Şensoy'a kocaman bir teşekkür ediyorum. Onun yeteneği, zevki ve hevesi olmasaydı böyle güzel şeyler yapamazdık. O ne kadar kabiliyetliyse bende bir o kadar beceriksizimdir böyle şeylerde :) Umarım seveceginiz güzel bir iş çıkarmışızdır ortaya.. Haftaya yine kendi yaptığımız küpeler sizlerle olacak. 

13 yorum:

  1. harikasınız kızlar !

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık Busecim, benim favorim siyah üzerine dore armalı olan. çok elit gözüküyor gerçekten de! harika bir DIY project!:)


    inspiration için minnettarım :)
    xo


    ♥HeelsAreMyDrugs♥
    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
  3. şık ve çok yaratıcı olmuş ikinizede tebrikler...

    YanıtlaSil
  4. Papatyalı olan çok zarif olmuş çok beğendim iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  5. ee parfüm şişesindeki mumlar ve bu tasarımlar derya şensoyun derya baykalın kızı olduğunun farklı bir ispatı olsa gerekk :)) siyah favorim ...

    YanıtlaSil
  6. Canım harika şeyler bunlar ama bayağı sabır işi gerektiriyor sanırım.müthişler yaaa!Bu arada bloguna ilk defa konuk oluyorum.Tek kelime ile harika!

    YanıtlaSil
  7. *Dylana Suarez
    thanks a lot!

    *serpil
    cok tesekkur ederiz :)

    *♥ Heels Are My Drugs ♥
    bizimde favorimiz o oldu :) sizde yapin bir an once kendinize o zaman!!

    * EMEL
    tesekkur ederiz :)

    *Begüm
    papatyali guzel oldu mu, olmadi mi? diye cok tartistik aramizda begenmenize sevindik :)

    *Adsız
    aynen oyle o olmasa bunlarin hic biri boyle guzel ortaya cikamazdi, genlerde var iste yetenek :)

    *Limon çiçekleri
    evet derya'da o sabirdan bolca var ama bende yok maalesef :) Hosgeldiniz diyelim o zaman!

    YanıtlaSil
  8. Cok guzel yorumlar gelmis herkesden, herkese tesekkur ederiz. Ama tesekkurlerin en buyugu canim arkadasim Buse'ye.. Sen yine ne kadar guzel seyler yazmissin oyle benim icin, tesekkur ederim..

    YanıtlaSil
  9. Çok güzeller. bakarken aklıma geldi. fimo hamurundan da deneseniz nasıl olur ki?

    YanıtlaSil
  10. Çok guzel fikir!! Bunların devamını heyecanla bekliyoruz..

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. kırmızı renkli taşlı olana bayıldım!!

    YanıtlaSil
  12. Süper olmuşlar,harika tasarımlar bunlar ve çok şıklar. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  13. BENDE YAPMAK ISTIORM AMA BENIM BUKDAR YETENEGI YOK

    YanıtlaSil