27 Eylül 2011 Salı

Küçük gelin ablamın merak ettiğiniz minik detayları :)

Fashion Moda

Sanırım düğün, organizasyon, yaptiklarimizla ilgili sizlerle paylaşmadığım şey kalmadı.. :) Yazdıklarımdan fikir almanız ve ne kadar yararlı olduğunu bana anlatmanız beni çok mutlu ediyor. Bu yüzden belkide kimseyle daha önce paylasmadigimiz bir sürü fotoğrafları sizle paylaşıyorum burada. Bugün gelin çiçeği, gelin ayakkabısı ve gelinlikle ilgili detayları paylaşacağım. Önce gelin ayakkabısından başlıyorum.. 


Gelin ayakkabimizi adını çok kez duyduğumuz Divan Kunduraya yaptırdık. istediğiniz modeli yerleine gidip kendi ayak olculerinizde seçip yaptirabiliyorsunuz. İster çiçek, ister taş, ister düz sizin zevkinize göre çok kısa bir sürede en rahat şekilde yapıyorlar. Bu konuda gerçekten çok başarılı olduklarını düşünüyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum. 
Divan Kundura
Telefon: 0212 246 37 65
Adres: Halaskargazi Caddesi Yılmazlar Pasajı No : 153/28 Osmanbey / İstanbul
Gelinlik daha önce söylediğim gibi Vakko Wedding'den alınma Zuhair Murad markaydı. Gelinliği bulmak için tabii ki sayamayacağım kadar çok farklı çeşit gelinlik denedik. Son karar aşağıdaki gelinlik oldu :) 



Sabah evden alınırken giydiği kıyafet ise Dilek Hanif tasarımı.. Ayakkabıları kendine ait sirinmi şirin converseleriydi :) Kafasına taktığı tokada Dilek Hanif'e ait. T-shirtunun üstündeki detaylar benim favorim oldu. Pullu danteller t-shirtune ayrı bir şıklık kattı. 








Sağdıç ve nedimelerin çiçeklerini şeker mi şeker, aynı zamanda ablamın ortaokul arkadaşı olan Ekin Çarmıklı'nin sahip olduğu La Maıson des Fleurs tarafından yapıldı. Hepsi tam istediğimiz gibi ve muhteşem güzellerdi. 

Le Maison de Fleurs 
Kuruçesme Mh.
Muallim Naci Caddesi 33
http://www.lmdfleurs.com/

Ve organizasyondan bir kac detay.. 









29 yorum:

  1. Converse ve gelinlik cok seker! Ve dugun konseptine bayildim!! Miami den sevgiler Gulsah

    YanıtlaSil
  2. gelinlik tek kelime ile muhteşem görünüyor!!!ben en çok evden alınırken ki kıyafetini sevdim şirin ötesi:)

    YanıtlaSil
  3. çook güzel ayrınıtıların devamını bekliyoruz.örnek oluyosunuz.:)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten mini mini şirin bir gelin olmuş gelinliğine zaten bayıldım ben özellikle arkası,kuyruğu çok güzel allah mesut etsin onları zaman ne çabuk geçiyor kaç ay oldu bile :)

    YanıtlaSil
  5. Gelinliğge BA-YIL-DIM

    http://twinsetters.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. bu postlar çok yardımcı oluyor gerçekten ve bizim gibi gelinlik çağındaki kızlara fikir veriyoo:) teşekkürlerr.. devamını bekliyoruz:)

    Sevgiler.

    Ç.

    YanıtlaSil
  7. gelinlik çok ihtişamlı..

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Hepsi birbrinden çooook güzel ama bir detay daha var Merve ablam hepsinden güzel :)

    YanıtlaSil
  9. buse fotoğrafların tümü çok güzel ve ablana mutluluklar diliyorum tekrar ama benim merak ettiğim ilk 6 fotoğraftaki mekan neresi? yazarsan çok sevinirim.

    theblankbookofme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Tüm detaylar hayret verici fakat gelinlik muhteşemmmm

    YanıtlaSil
  11. de-da bağlaçllarının yazım yanlışı dışında keyifle takip ediyorum bu siteyi.

    YanıtlaSil
  12. Buse ne kadar içten biri oldugunu bu paylaşımlarından goruyoruz :) Kımbılır ne kadra faydan yardımın dokunmustur senı okuyupta yenı evlenıceklere :D Daha detay kaldı mı acaba paylaşmadığın ?

    YanıtlaSil
  13. gelinlik çok güzelmiş bayıldım mükemmel bir seçim olmuş...

    YanıtlaSil
  14. Son zamanlarda gördüğüm en güzel gelinliklerden biriside bu sanırım!Herşey harika görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  15. Gelinlik gerçekten çok güzel. Ayakkabıları ise görür görmez Divan Kundura'dan olduklarını anladım, 3 ay önceki düğünümde ben de bunun burnu açık modelini giymiştim.:) Gerçekten çok rahatlar.

    http://nailpolishetcetera.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. Allah mesut etsin.Çok güzel bir gelin olmuşş:)

    YanıtlaSil
  17. Merhaba :)

    Paylaşımlarınızın hepsi çok güzeller...

    YanıtlaSil
  18. çok güzel bi gelinlikkk :D tek kelime ile MuHtEşEm :)

    YanıtlaSil
  19. konseptiniz cok güzel. hersey gercekten cok güzel düşünülmüş. darısı sizin başınıza :)

    YanıtlaSil
  20. buse gelinlige asik oldum insan evlenmeyecekken hic dikkat etmiyor ama simdi evlilik hazirligi yapmakta ve gelinlik secmekteyim o sebeple kitlendim bu sayfaya :))) keske gecen hafta gormus olsaydim vakko weddingde randevum vardi ama bunu goremedim halbuki bu seneki reklam sayfalarinin kapaginda da bu gelinlik var nasi goremedim anlamiyorum fiyat bilgisi istiyorum birde kalcadan olmasi dezavantaj olmadimi minik bir gelin olarak fotolarda harika duruyor ona hic sozum yokta,soruyorum cunku bende minnacik bi gelin olucam ihihihi

    YanıtlaSil
  21. Busecim öncelikle paylasimlarin icin cok tesekkürler. Ben bu gelinlige bayildim. Ve evlendigimde kesinlikle bu modeli giymek istiyorum. Artik diktirirmiyim veya alirmiyim bilmiyorum...

    Facebookta ablanin bu gelinlik icinde bir resmini buldum ama cok kücük oldugu icin fazla belli olmuyor. onun burda büyük halini paylasabilirmisin? Siyah beyaz bir resim. arkadan up uzun duvagi görünüyor, esiyle beraber yürüyorlar. belki hangisinden bahsettigimi bilirsin. Facebookta Merve Terim yazinca o resimle beraber bir profil cikiyor

    selamlar

    YanıtlaSil
  22. içim ısındı herşey çok güzel olmuş,blogun harika nereye bakacağımı şaşırdım :)

    YanıtlaSil
  23. busecım organızasyon fırmanızın ısmını ogrenebılır mıyım sahane bayıldımm lutfen soyler mısın bırde sadece nıkah masasının ve cevresının suslemesının fıyatını ogrenebılır mıyım tesekkur ederım

    YanıtlaSil
  24. Detaylar super! Ben de evlilik hazirliklari icindeyim her tur fikri ozellikle de denenmis olanlarini takdir ediyorum:)

    YanıtlaSil
  25. muhteşem resimler http://modelgelinlik.net tede benzer resimler görmüştüm ama buradakiler daha çok hoşuma gitti..

    YanıtlaSil
  26. tek kelimeyle muhteşemmm :) mutluluklar

    YanıtlaSil
  27. hayalimi düğünü ne diyebilirimki mutluluklarr darısı benim başıma :) gelinliğe bayıldıım arkası o kadar görkemli kii gözalıyooo muhteşemm - goksu

    YanıtlaSil