4 Kasım 2010 Perşembe

En tatlı pastası ile: Deniz'in Mutfağı

Fashion Moda







Çok uzun zamandır koyamadığım ve sizinle paylaşmak için çok heyecanlandığım bir haberim var. Doğum günümdeki pastami gören Deniz Hanım bana mail attı. Bana bir pasta tasarlamak istediğini söyledi, çok mutlu oldum. “Siz ne zaman İstanbul'a gelirseniz o zaman yapıp yollayayim” dedi. Ve 4 günlük İstanbul kacamagimda Deniz Hanım’ın pastası geldi evin kapısına. Açtığımda, gözlerime inanamadım! O kadar uğraşılmış, o kadar düşünülmüş bir tasarimdi ki, küçük bir çocuk gibi mutlu oldum. Deniz Hanım sadece bu pastayı bana tasarlamakla kalmamış; bir de yanında üstünde "B" yazan bir pasta daha yapmış. Tadı o kadar güzeldi ki, alıp New York'a getirmek istedim :) Resimlerden de göreceksiniz, “Buse'nin Butiği” logoma kadar koymuş Deniz Hanım. Hayatımda aldığım, ileride çocuklarıma göstermek istediğim hediyelerden biri olarak odamın en güzel yerinde duruyor :) Pasta nasıl duruyor demeyin şimdi, bu resimlerde gördükleriniz yenmiyor, maket :) Diğer üstünde “B” harfi olan pasta yeniyor. Deniz Hanım'in bir de blogu var ve oradan tasarladığı diğer pastaları paylaşıyor. Ona ulaşmak ve bloğuna bakmak isterseniz işte adresler:
Ben bloğuna ne zaman baksam canım tatlı çekiyor :) Özel günleriniz için butik kurabiye ve pastalar,tatlı tuzlu ikramlar,cheesecake, profiterol ve butik çikolatalar tasarlıyor. Deniz Hanım'a ulaşmak ve bloğuna bakmak isterseniz işte adresler: 

6 yorum:

  1. yakın bir zamanda en yakın arkadaşımın doğum günü var ve ben de bu aralar en beğeneceği pastayı aramakla uğraşıyorum :)bu blogu öğrenmem çok iyi oldu teşekkürler buse.

    YanıtlaSil
  2. sanırım pastanın üstündeki bebekte sensin :D ayy bayıldım ben buna düğünlerdede pastalarda böyle maket oluyormuş geçenlerde öğrendim bende eve alıyım bi tane dedim sen benden hızlı çıktın :D çok yaratıcı fikir seninkiylede baya uğraşmış olmalı sahi doğum günün ne zaman senin buse ?

    YanıtlaSil
  3. *irem
    cok sevindimmmmm!! :) gercekten super seyler yapiyor, dogru adres benden soylemesi :)

    *EMEL
    evett onuda bana benzetmis :) 21 agustos benim dogum gunum :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba, blogunuzu severek takip ediyorum, blogumda sizin için bir ödül var:)

    YanıtlaSil
  5. Oha ! Yerim !!!

    http://miyukininblogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bi pasta şuan öylesine bakıyodum ve canım cok ıstedıı

    YanıtlaSil