9 Aralık 2010 Perşembe

Swatch Yeni Yıl Geri Sayımına Başladı. Tik... Tak...‏

Fashion Moda




 Bildiğiniz gibi yeni yıl kapıda. Her sene olduğu gibi Swatch'tan bu yılbaşına özel bir saat.: "Snow Dance" Kadranın üzerindeki mini bir kar küresi var ve özel ambalajında. Sezonun en heyecan verici tasarımı olan Snow Dance modeli saat, kadranın üzerinde yer alan kar küresi ile yeni yılın bütün ruhunu üzerinde taşıyor. Kadran üzerinde yer alan kar küresinin üçünde yer alan, dans eden çocuk motifleri ise Swatch ayrıcalığını bir kez daha gözler önüne seriyor.Türkiye'de sadece 200 adet mevcut. Fiyatı 165 TL . Bugün itibariyle  tüm Swatch mağazalarında.

Bu modeli beğenmedim diyorsanız o zaman Yeni Yıl için özel üretilen diğer saatlerine göz atabilirsiniz..  

           WINTER SUN

Modanın yaratabileceği en sıra dışı tasarımlara yer veren Swatch, güneşin renginden ve ışığından ilham alarak tasarladığı Winter Sun modeli ile yeni yılın bütün ihtişamını gözler önüne seriyor.
 

 WINTER MOON  
Parlak gri renkteki kayışı ve kasası ile kış aylarındaki Ay’ın renklerini canlandıran Winter Moon yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz en iddialı hediyelerden birisi olarak Swatch mağazalarındaki yerini alıyor.


2 yorum:

  1. kar küresi süper bir fikir, bir tane almalıyım hemen.

    http://cocoshtrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Buse,
    Oldukça sevimli bir blogun var. Yapmak istediklerini anlıyorum tanınmış bir ailenin içinde olup, o ismin gölgesinden sıyrılarak kendine ait bir yer yapma çabanı da takdire şayan buluyorum.
    Ancak getireceğim eleştirinin bunlarla ilgisi yok. Mütevazi paylaşımlarını bir dil üzerinden aktarıyorsun. Buna mesai harcıyorsun ve sonuçta bu bir "emek" oluyor. Senin gibi başkaları da yazıya, paylaşıma "emek" veriyor Busecim. O yüzden, birinin emeğini bir başkasınınkinden ayırmak için tırnak işaretleri kullanıyoruz. Bizi biz yapan kendi sözcüklerimiz. Emin ol, basın bültenlerinden, gazetelerden gelen cümleleri çıkardığında blogun daha özgün; eğer illa ki kullanman gereken bir yer olursa tırnak işareti ile o cümleleri belirtirsen, kaynak gösterirsen de blogun daha kaliteli olacak. Boşveresene güneşin renginden ilham alan bıdıbıdısını.. bu hardal rengi Buse'ye neyi çağrıştırıyor, nesi güzel onu söyle... Umarım seni kırmadan anlatabildim söylemk istediklerimi. Başarılar dilerim fıstık.

    Çok sevgiler,
    Modadan life style'dan hiç anlamayan akademik izumi

    YanıtlaSil