4 Ocak 2011 Salı

Topshop İlkbahar/Yaz 2011 Lookbook'u

Fashion Moda




















Topshop beni her zaman kendine hayran bırakmıştır.. Özellikle FREEDOM takıları vazgeçilmezlerim arasında. Topshop her sezon yarattığı yenilikleriyle kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Şimdi İlkbahar/Yaz sezonunun lookbook'u yayınlandı. Yine harika, yine bizi şimdiden heyecanlandıracak parçalar yaratmışlar. Topshopun İlkbahar/Yaz lookbookunu heyecanla bekliyorum! 

5 yorum:

  1. bi bohemian havası falan sezdim sanki.pek benlik degil.ilk resimdeki ayakkabılarda alışkın olmadığımız cinsten ama önyargıyla yaklasmamak gerekir tabii (:

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Topshop benimde çok sevdiğim markalardan. Yaz koleksiyonunda hippi havası sezinledim! Bende görmek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. hem arka plan hem de modellerin renkliliğinden kıyafetlerin ne olduğu anlaşılamıyor sanki. parçaları tek tek görünce belki değişir fikrim :D ama tabi ki ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. hımm hippi tarzı ön plana çıkmış sanırım ..
    guzellıklerle dolu. bolpaça puantiyeli pantolona bıttım..

    YanıtlaSil
  5. herşeyi almak istiyorum bendeki bu nefis beni öldürecek sanırım:)bu arada peacocks da topshop gibi SHAYA bağlı idi ama yok artık... vazgeçilmez mağazalarım diyebilirim.Busecim sevgiler http://edfashionfoto.blogspot.com

    YanıtlaSil