7 Ocak 2011 Cuma

Essie Ilkbahar/Yaz Koleksiyonu yine fark yaratiyor!

Fashion Moda



Essie her zaman oldugu gibi yine Ilkbahar/ Yaz koleksiyonundaki renkleriyle fark yaratiyor. Bu koleksiyonda en cok begendigim renkler "Coat Azure" ve "Nice is Nice" renkleri oldu. Zaten bu iki renk Essie Turkiye internet sitesinde tukenmis durumda. Yazin yanik ten ile bu tarz renk ojelerin cok hos durduguna inaniyorum. Bu sene ellerimizde yine Essie ojeleri olacak gibi duruyor :) Iste ilkbahar/yaz koleksiyonu ile Essie..


1."Coat Azure" 2011 koleksiyonunun cok konusulan rengi. Simdiden tukenmis durumda. Mavi bu sezonun en populer rengi! Ozellikle yazin yanik tende cok guzel duracagina inaniyorum.
 

 2.  "French Affair" 2011 ilkbahar kapak rengi. Pastel french renkleri artik cok moda. French affair, konusulan bir pembe.


3. "Kisses&Bisses" Bu yanar doner rengimiz gercekten denemeye deger. Icinde sedef yoktur, sadece yanar doner renklidir. Frenchte sahane duruyor veya baska bir rengin uzerindende tek kac gecip yeni bir yaratmanizi sagliyor.

 4. "Nice is Nice" Essie'nin bu lila rengi moda olmaya devam ediyor. Mavi renk (Coat Azzure) ile birlikte bu renk favorilerim arasinda.
5. "Topless & Barefoot": Ten rengi oje sevenlerin tercihi bu renkten yana olabilir.
6. "Sand Tropez": Bu renk ve 5 numarada ki Topless& Barefoot rengi bu koleksiyonda en az tutulacagina inandigim renkler. Yinede bu tarz renkleri sevenlerin tercih edebilecegi bir renk.

Kaynak:  

3 yorum:

  1. Birde limon sarısı ojeler bu yazın trendi olacak. Essie de yok mu?

    http://cocoshtrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bu sezon benim favorim mavi renkler ama Essie nin tüm renkleri birbirinden güzel..

    http://holdonlife.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. essie türkiye'nin renkleri tanımlarken kullandığı ifadeler korkunç bence. türkçeyi katlediyorlar

    "Frenchte sahane duruyor veya baska bir rengin uzerindende tek kac gecip yeni bir yaratmanizi sagliyor."

    bu ne demek? yeni bir "ne" yaratıyoruz? "üzerindende" değil "üzerinden de" yazılır. korkunç yahu. biraz dikkat eder insan, koskoca firma en nihayetinde.

    YanıtlaSil