12 Ocak 2011 Çarşamba

Roman İlkbahar/ Yaz koleksiyonu sadece Buse's Fashion Blog'da!

Fashion Moda


Roman, 2011 İlkbahar/Yaz sezonunu, 50’li yılların feminen tarzını romantik bir dille yorumladığı koleksiyonuyla karşılıyor.

Roman'in İlkbahar/Yaz koleksiyonunu görmek için davet edildigimde çok heyecanlandım. Roman türk markalarımız arasında bence kıymeti bilinmesi gereken ve kaliteli işlere imza atan bir marka. Önce ofisi gezip bütün koleksiyonlara bir göz attım. Roman'ın gece elbiseleri bu yaz muhteşem görünüyor. Yazın davet, nişan, düğün gibi organizasyonlar için kıyafet arayanlara şimdiden tavsiye ediyorum. Aşağıdaki resimlerde göreceğiniz fuşya elbise gece kıyafetleri arasında favorim oldu! 


Roman; yaz sezonunda pembe, uçuk mavi, pudra ve krem renklerinde romantik danteller, ve ipek şifonlarla dolu bir koleksiyon hazırlamış. Bir diğer favorim ise gerçek çiçek havası verilmiş bu çantalar oldu. Özellikle somon rengine bayıldım! 
Pembe, siyah, fiyonklu, pullu hangi çeşit isterseniz bulabileceğiniz çok eğlenceli taçlar vardı. Aynı zamanda birbirinden güzel kolyeler. Büyük kolyeler doğru kullanıldığı zaman bir kıyafeti tamamlayan en güzel aksesuar olduğuna inanıyorum. 

Koleksiyonda sizler için favori belirlediğim bir kaç parça seçtim. Aşağıda göreceğiniz resimlerdeki parçalar benim favorilerim oldu.


Roman'in kendi Roman markası dışında bir de Gipsy by Roman ve Organik by Roman adlı iki ayrı koleksiyonu daha var. Gypsy by Roman daha gençlere hitap eden ve daha renkli bir koleksiyon. Bu koleksiyonda aşağıda gördüğünüz babetler ve çantaları çok başarılı buldum. Hatta çantayı o kadar beğendim ki, kendi üstümde bizzat size göstermek istedim :) 
Her parçasıyla Roman koleksiyonu benden tam not aldı. Sizleri bu koleksiyonu görmeye davet ediyorum. Bu arada herkesten önce bu koleksiyonu ilk siz gördünüz :) Bu güzel günde bana yardımcı olan ve güzel hediyeleri için Roman markasına ve Ceylan Ataliga cok teşekkür ediyorum. 




8 yorum:

  1. ilk fotoğraftaki gece elbiselerinin fiayatları nasıl, kaç lira civarında?? ben de yeşili beğendim de

    YanıtlaSil
  2. kolyeleri ve eteği çiçekli elbiseyi çok beğendim.

    Derya

    http://modaderyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. çantalar dediğin kadar var,gerçekten gidip incelemeye değer..

    http://thebeehivee.blogspot.com ,bir göz atarsan çok mutlu olurum:)

    YanıtlaSil
  4. Renkler cıvıl cıvıl,ama ne yazık kı hep bırbırının aynısı kalıp modeller:(

    YanıtlaSil
  5. elbiseler o kadar
    güzel ki !!
    harikaaaa

    YanıtlaSil
  6. daha önce bu kadar büyük bir ROMAN mağazası görmemiştim, bu hangi mağaza acaba?

    YanıtlaSil
  7. Alt kısmı çiçekli elbiseyi alması için annem İstinye Park ROMAN'a gitti ve oradakiler böyle bir ürünün mağazada olmadığını ve kataloglarındada görmediklerini söylemiş. Bu elbiseyi hangi mağazada bulabileceğimi bilen varmı?

    YanıtlaSil