17 Mart 2011 Perşembe

Chanel yeni ojesiyle bizi yine hayran bırakmaya hazırlanıyor!

Fashion Moda


Chanel'in bugüne kadar çıkardığı her oje olay, kadınların vazgeçilmezi, markaların örneği oldu. Chanel hangi renk oje çıkarırsa o renk o sezonun "it" rengi oluyor. Temmuz ayında çıkaracak olduğu yeni rengi Chanel Graphite şimdiden bu yazın modası olacak gibi duruyor. Ben hatırlarsanız mor Paradoxal rengini çok beğenmemiştim. Ama bu renk beni şimdiden heyecanlandırdı! Heyecanla bekliyorum..
Kaynak: refinery29, Harper's Bazaar

7 yorum:

  1. Bu da kisilerin nasil marka bagimlisi ve baskalari endeksli yasadigini gosteriyor.Chanel in bu renklerinin uc asagi bes yukari aynilari baska markalar adi altinda yillar once cikmistir.Sonucta renkler yeni turemiyor.
    Ama o zaman kimsenin dikkkatini cekemeyen renk ve belki basit bir markada simdi ciksa burun kivirilicak renk eger chanel etiketi ile cikarsa gonullere taht kuruyor. Markalasma da boylece kisilerin kendi zevklerini kararlarini alip goturuyor ve kabul ettirmek istediklerini boylece vermis oluyor.Aslinda o yapmiyor markaya anlam yukleyen kitle yapiyor desek daha dogru.
    Herkes ayni oluyor.Bu sene chanel in bu beton rengini goruruz tirnaklarda yarin obur gun baska bir rengini.NAsil bir donem Hande Yener in sac modelini kestiriyordu bir cok kisi ve fabrikasyon cikisi gibi hepsi muntazam ve ayniydi.


    belle

    YanıtlaSil
  2. Bu arada lafimi kisisel algilamayin.Siz konuyu acan kisi oldugunuz icin buraya yazdim.Demissiniz mor rengini begenmedim bunu begendim vs.diye tumu ile siz boylesiniz diyemem/

    belle

    YanıtlaSil
  3. Chanel hangi renk oje çıkarırsa o renk o sezonun "it" rengi oluyor.
    bu cümleyi kurucaktım bende başlığı okuduğumda. ben o kadar beğenmedim ama yine de tırnaklarımda o rengi görücem sanırım :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. renk olarak pek hoşuma gitmedi ama chanelin bu sezonda çıkardığı pek çok renk harika buda fena deil bence:)

    YanıtlaSil
  5. Biz cocoshtrend kızları olarak bu sezon çok konuşulacak limon sarısı ojelere bittik...
    http://cocoshtrend.blogspot.com/2011/03/limon-sars-trnaklar.html

    YanıtlaSil
  6. Yeni cikacak rengin sari oldugunu duymusdum ben :) Veya sari simdi yakin zamandami cikacak acaba :)

    Blogunu cok begendim :) Bundan sonra takipcinim.

    YanıtlaSil
  7. yaza pek uygun değil gibi..

    YanıtlaSil