21 Eylül 2011 Çarşamba

Nicki Minaj'in tarzini anlamak

Fashion Moda



Son zamanlarda herkes siradisi giyinmek, Lady Gaga'nin cilgin tarzina ozenmek, onlar gibi olabilmek istiyor. Bu cilgin tarzin Amerikadaki orneklerinden biride sarkici Nicki Minaj. Tarzi beni Lady Gaga'dan daha cok zorluyor diyebilirim sizlere :) Giyilemiyecek, bu ne? dedirticek herseyi giyiyor. Simdi Nicki Minaj'in anlayamadigim tarzini sizlerle paylasiyorum. Siz birsey anlayabilecekmisiniz lutfen soyleyin :) 



En son MTV Video Muzik Odullerinde giydigi kiyafet cok konusulmustu. Kiyafetinde oyuncaklar, yuzunde maske ve bu degisik tarziyla degisik bir mesaj vermeye calistigini dusunuyorum ?!
Nicki Minaj'in en cok konusulan ozelligi binbir farkli halde kullandigi saclari.. Saclarini bu kadar ayri renk yapip boyle sekillere nasil soktugunu anlamak istiyorum :) 


Yorumu sizlere birakiyorum.. 

11 yorum:

  1. Gerçekten de süper gayet dogal bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. peruk falandır büyük ihtimalle okadar boya degisiklik zaten saçını yıpratır ama bence nickinin tarzı yok .pp açılışlardaki çocukları eglendirmeye gelen palyocolara benziyor.

    YanıtlaSil
  3. bence bu bir tarz değil. tek amacının dikkat çekip, insanların kendisinden bahsetmelerini sağlamak olduğunu düşünüyorum. bunu da başarıyor galiba :)

    YanıtlaSil
  4. Ay anlaşılcak gibi değil kiiii! Bu iğrenç görünümleri yüzünden kadına acayip bi antipatim bile var!

    http://newyorklover-d.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Tek açıklaması 'reklamın iyisi kötüsü olmaz'kanaatimce.

    YanıtlaSil
  6. doğal falan değil hiç bildiğiniz ne bulsa heba olmasın giyeneğim tarzında takılıyor açıkçası çokta göz yoruyo yazık valla bence çocukluğuna inilmeli var bi tuhaflık .=)

    YanıtlaSil
  7. ya hepsi peruk ya da saçları dökülmek üzere, bu kadar işleme saç mı dayanır

    http://julestheblogger.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. oturmamış olmamış herşey eğreti durmuş hatunun üzerinde

    YanıtlaSil
  9. Yok ya yok ben bunları hayatımda asla giymem! Nickinin tarz deninlen şeyi yok! Ama paylaşım güzel albacık :)

    YanıtlaSil