7 Mart 2012 Çarşamba

Paris Moda Haftası 1.Gün Hakaan Defilesi & 1. Gün Detayları..

Fashion Moda





Hakan Yıldırım iki yıldır Paris'de defile düzenliyor ve yabancı basın tarafından büyük ilgi görüyor. Kreatif direktörlüğünü Mert Alaş ve Marcus'un yaptığı Hakaan defilesi görmeye alışık olduğumuz Hakan Yıldırım tarzı yerine daha cok 1980'ler havası vardı. Defilenin baş konukları arasında Puff Diddy ve şarkıcı Cassie vardı. İstanbul Moda Haftasını gördükten sonra bir karşılaştırma yaparsam herşey o kadar organize ki, bizde herşeyin ne kadar ağır ve yavaş ilerlediğini fark ettim. Herkesin oturacağı yer belli, tek tek isimlerle ayrılmış, kaos yaşanmıyor her şey tıkır tıkır işliyor. Salonun alacağından fazla kimse alınmıyor. Defile zamanında başlıyor ve hiç bir aksaklık olmadan bitiyor. işte bizim de bu düzeye ve bu profesyonelliğe gelmemiz için daha çok fırın ekmek yememiz gerekiyor.

Hakan Yıldırım'i kutlarım, salonun tamamı yabancılardan oluşuyordu. Türkiye'den takip eden Ece Sükan ve Vogue Türkiye Editör'u Seda Domaniç vardı. Bu arada Ece Sükan'i da fotografladim, yine çok hoş görünüyordu onun ne giydiginin ve 1.gün sokak modası detayları ayrı bir yazıda Cuma günü sizlerle blogda olacak..


Benim ilk günki tercihim Moschino Cheap & Chic bluz, aslinda elbiseydi ama ben onu bluz'a cevirdim desem daha dogru :), BCBG etek ve Miu Miu ayakkabılardan yana oldu. Kupelerim Derya ile birlikte dugmeden yaptığımız küpeler, bilezigimde New York Antika Pazarından..


Bu arada otelime hayran kalmış durumdayım :) Otelin tasarımı Maison Martin Margiela'ya aitmiş. Otelin adı: The Maison des Champs Elysees Hotel. Sanki tüm detaylar bir moda sever için yaratılmış gibi bakar mısınız?

9 yorum:

  1. Gercekten otel cok guzelmis, sende oyle:) Hakan yildirim cok basarili.

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Tesekkürler...;)

    YanıtlaSil
  3. Hakan Yıldırım gerçekten çok başarılı. Koleksiyonda, tek renk kullanmış olması çok hoşuma gitti. Çarpıcı. Ayrıca Hakan Yıldırım'ın detaylı kuplarının büyüsü burada. Bir elbise, bir ceket bir de bluz istedim :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel paylaşım eline sağlık.. bir de seni boydan görebilsek ya bazen..

    YanıtlaSil
  5. Yaptigin yorumlar güzel ama senin tarzini hic güzel bulmuyorum Buse, sanki biraz yasindan büyük seyler giyorsun. Beni yanlis anlama sadece bir dusunce..

    YanıtlaSil
  6. Moda haftalarını bitirip döndü nerdeyse insanlar Ece Sükan falan sen daha yenimi gittin :))

    YanıtlaSil
  7. Bir Galatasaraylı olarak bloguma göz atman ve hatta katılarak destek olman beni çok mutlu eder :)

    http://metinoktayforma.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Blogspot şaşırdım, erkek tasarımlarından paylaşımlarını da bekliyoruz Buse. Takipcinim..

    YanıtlaSil
  9. Turk modacilardan Hakan ve Hussein Chalayan isimlerini dunyaya duyurabilmis basarili insanlar evet ama tasarimlarinin cogunu pratik ve yasama uygun bulmuyorum. Turk asilli modacilardan benim gozdem Erdem! Eminim calismalarindan haberdarsindir.

    Onunla ilgili yazima goz atarsan sevinirim:
    http://helinden.blogspot.com/2011/12/memleketten-cevherler.html

    YanıtlaSil