10 Mart 2012 Cumartesi

Paris'ten Notlar: Louis Vuitton Showroom'unda neler yaşadım?

Fashion Moda



Louis Vuitton Paris Moda Haftasinda yine herkesin konuşacağı bir defile gerçekleştirdi. Geçen sene Marc Jacobs'in Louis Vuitton defilesinde atlı karıncalar etrafında gördüğümüz mankenleri bu sefer Louis Vuitton treninden inerken gördük. Marc Jacobs gerçekten bir dahi. Karl Lagerfeld Chanel markası için ne kadar büyük bir şans ise, Marc Jacobs'da Louis Vuitton için o kadar büyük bir şans. Her ikisininde yaratıcılıkları muhteşem.


Ben defileye katilamasamda defilenin yapıldığı günün ertesi günü Paris'de bulunan Louis Vuitton binasında koleksiyonu görebilme fırsatı buldum. Paris seyahatimin en önemli anlarından biriydi. Dünya basınından seçilmiş insanlarla birlikte bir gün önce yapılan defile parçalarını bu kadar yakından inceleyebilme fırsatını bulabilmek benim için çok güzel bir deneyimdi. işte bu anlarimin fotoğrafları..


Hayranlıkla bir gün önceki defileyi izlerken ben :)


Yukarıdaki resimde gözünüze "koca" gözlükler çarpacaktır. Benim yüzüm çok küçük olduğu için taktığım an bütün yüzümü kapladı ama bir çok ünlünün bu gözlükleri takacagindan hiç şüphem yok :)


Koleksiyonda kullanılmış olan detaylar ve kumaşlar görülmeye değerdi..


Koleksiyonda öne çıkan parçalardan biri de sapkalardi. Dayanamayıp şapkalardan birini denedim :) Çok rahat ama bir o kadar günlük hayatta kullanılması zor bence, sizce? :)




Bir diğeri ise aşağıdaki resimlerde gördüğünüz iddalı cantalardi. Bu çantaları taşımak gerçekten cesaret istiyor. Günlük hayatta bir cafeye, veya bir öğlen yemeğine giderken bu çantaları taşıyabilecek biri var mi merak ediyorum!!




Gelelim koleksiyondaki favori parcama.. Bu çantaların her rengine bayıldım! Elde çok güzel duruyor. Bence gençlere de hitap eden bir tasarım olmuş. Ben kendimi bu çantayı kullanırken hayal edebiliyorum. Özellikle mor ve yeşil rengi en begendiklerim.




Ve ayakkabılar.. Benim koleksiyon içinde begenemedigim tek parça oldu.




Ve aşağıdaki link'ten büyülü Louis Vuitton defilesini, Louis Vuitton trenini, yaratılmış gar havasını, ve trenden inen mankenleri mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum :) Paris yazılarımın devamı bu hafta içerisinde gelecek, kaçırmayın :)


http://www.youtube.com/watch?v=COUxD5JLRrw

21 yorum:

  1. emeğinize sağlıkkk :) ayakkabılar gercekten kötü :(

    YanıtlaSil
  2. Özellikle çantalara bayıldımm.Şu kanepede mor tüylü ile birlikte duranlara.Şahane bir yazı olmuş:))

    YanıtlaSil
  3. çantalar enteresan ama bi nebze olsa da kullanılabilir bence, ayakkabıları ben de beğenmedim ama şapka hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  4. Gercekten cok sanslısın, her sey harika! Gözlüklere bayıldım bayıldım, favori parcam benim de o cantalar oldu özellikle yesil mükemmel...

    YanıtlaSil
  5. o lala :) cette collection est grandiose! :) cok begendim..!! :) bu arada o sapkada sana cok yakismis :D hihi
    Liechtenstein'dan selamlar.. :) @zgeshn

    YanıtlaSil
  6. Louis Vuitton'nun resmi web sitesinden defile canli yayin olarak veriliyordu, ben ordan izledim.
    Sahsen bende sevmedim ayakkabilari, mankenler nasil yurudu onlarda sastim kaldim.
    Marc Jacob'si cok seviyorum, o bir dahi .. Parfumlerinden vazgecemiyorum ozellikle ..

    Beybun Kilic

    YanıtlaSil
  7. çantalar ayakabıllar gözlükler favorimmm

    YanıtlaSil
  8. tüylü çantalar çokk kötüü.Hiç ama hiç beğenmedim.

    YanıtlaSil
  9. Buse ben onca LV ürününü bi kenara atıp senin kombinini çok beğendiğimi ve sana çok yakıştırdığımı söylemek istiyorum. Kesinlikle bu tarz kalem etekleri daha çok kullanmalısın.

    YanıtlaSil
  10. Ben de resmen Google da ajanlık yaptım defilenin fotoğraflarına bakıp bloguma bir iki fotoğraf koyabilmek için. Keşke ilk adresim burası olsaymış:) Ben LV ürünlerinden çok Miu Miu ayakabılarına bayıldım!
    http://kopikett.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. kirmizi yuvarlak timsah derisi canta kesinlikle arzu nesnesi_:)

    YanıtlaSil
  12. Evet çantalar gerçekten çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  13. Buse hanım çok güzel paylaşımlarınız var çantalar süpermiş

    YanıtlaSil
  14. harika, teşekkürler. kumaşlar bir harika, kıyafetlerin çizgileri ile bütünleşmiş. çanta ve ayakkabılar, masal diyarı..

    YanıtlaSil
  15. Güzel bir blogun var, tebrikler.
    Ama elinde senin gibi fırsatlar olan bir kızın ne yapıp ne edip o kilolardan kurtulması gerekir. O zaman kimse seni tutamaz şeker:)

    YanıtlaSil
  16. tüylü bamya demek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  17. Ne güzel bunların hepsini yakından görmüş, dokunmuşsun:) Marc Jacobs arada bir beni hayal kırıklığına uğratsa da bu sefer bomba gibi bir koleksiyon gelmiş. Özellikle karolu olanlar ve desenini yakın plan koyduğun kıyafet tıpkı geçen kışın Givenchy'leri gibi sezonun ikonu olacak kesin:)

    YanıtlaSil
  18. renkli çantalar ve gözlükler benim favorimm oldu :)) çok güzeller
    Bence bu sene Lv damgasını vuracakk..

    diorki.blogspot.com

    YanıtlaSil
  19. Bahsettigin gibi ayakkabalari gercekten tasarim felaketi.Ama fotografta gordugum uzere senin ayakkabilar gercekten muthis cok elegant ve modern

    YanıtlaSil
  20. Selaam blogunu uzun süredir takipteyim İstanbul Moda Haftasında da oradaydım ancak koşuşturmadan yanına bir türlü gelmeye fırsat bulamadım ve tanışamadık :) Koleksiyona gelecek olursam sunumu gerçekten muhteşemdi şapkalı pozuna ve şapkalara bayıldım ama senin de söylediğin gibi ayakkabılar tam bir feleakeet hiç olmamış! En kısa zamanda İstanbul'a tekrar gelmeyi planlıyorum umarım bir blogger etkinliğinde tanışma fırsatımız olur. Sevgilerimlee :)
    Kubilay:)
    http://www.lovesfromfashion.com/

    YanıtlaSil
  21. bide şu saçlı şapka ve çantalara bayıldım acaba istinye parka gelmişmidir?

    YanıtlaSil