20 Haziran 2010 Pazar

Haberturk Mag'da Buse'nin Blogu

Fashion Moda

Bugün çıkan haberimin heyecanını yaşıyorum :) Yavaş yavaş fark edilmek, insanlar tarafından beğenilmek çok mutlu ediyor beni. Bu haberi fark etmemi sağlayan nazlı budak arkadaşıma teşekkür ediyorum herşeyden önce o olmasa haberim olmayacaktı :) 

11 yorum:

  1. Bende bugün Buse'nin Blogunu okudum bu dergiden.Daha önce haberim yoktu bu siteden dergi sayesinde haberim oldu ve hemen gireyim bakayım dedim.
    Gerçekten vay be dedirtecek bir şey bu :) tebrik ediyorum :))

    YanıtlaSil
  2. bende okudum ve gördüğümde dedimki bence daha farklı dergilerdede görülmeli vogue elle gibi:)))) tebrik ediyorummmm

    YanıtlaSil
  3. bnde okudum haberi çokta beğendim ama bi yanlışlık vardı.. haberde buseterim.net yazıodu ordan bu bloğa ulaşamıyosunuz.. bnde zelfistte keşfettim ilk kez çkta severek takip ediyorum.. bu kadar moda bilgisiyle bi yerde çalışmayı hç düşündünmü? bildiğim kadarıyla snn okuduğun okulda staj da var sn nerde yapmıştın ? (merak işte :D )

    YanıtlaSil
  4. tebrık edıorum buse.. ben de görünce aa dedim ben takip ediyorum buseyi.. insan arkadasını görmüş gibi oluyor.. :))

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler, ilk sayfadaki fotoğrafını çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. tebrikler buse. keşfedilmek güzeldir. Bu arada dergide fotoğraf geçrekten harika. alışveriş cinine katılıyorum

    YanıtlaSil
  7. AAA ben senin Fatih Terim'in kızı olduğunu bilmiodumm,çok büyük sürprizoldu benim için.Ay dergideki haberede çok sevindimmmmm:))))))

    YanıtlaSil
  8. selam buse:) bende seni yeni keşfedenlerdenim.. dün ht gazetesindeki ekte gördüm bugün hemen vakit buldum ve şuan blogunu inceliyorum.. bu arada bende merve.. hoşcakal

    YanıtlaSil
  9. cok tesekkur ederim hepinize, daha niceleri gelir insallah :)

    YanıtlaSil
  10. gerçekten yavaş yavaş herkesin diline dolanıyorsun buse :)) haberi şuan görünce ben bile çok mutlu oldum senin neler hissttiğini düşünemiyorum :) fotoğrafta gerçekten harika seni nisandan beri takip etmenin mutluluğunu yaşıyorum.zelfist sayesinde keşfettim iyi ki de bulmuşum özellikle ceylan zigoşluya teşekkürler :))

    YanıtlaSil