7 Kasım 2010 Pazar

Nail Trick- Asetonsuz Oje!

Fashion Moda




 Siz de benim gibi tirnaklarinizin çok fazla oje sürmekten sararmasindan sıkıldınız mi? Özellikle koyu renk oje sürdüğümüzde elimizden bir türlü çıkmak bilmeyen,tırnaklarımızın kenarı boş kaldı veya kenarına taşırdık diye üzüldüğümüz günler geride kaldı! Işte size asetonsuz, doğal oje keyfi sunan Nail Trick asetonsuz oje:

"Gezegendeki En Temiz Oje"
Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var: Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje. Türkiye’de bir ilk! 
Nail Trick Peel Off, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı. Hayır hayır, su ile çıkmıyor, soyularak çıkıyor! Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok. Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız. 
Nail Trick Peel Off tırnaklara nefes aldırıyor... 

Bildiğimiz gibi özellikle kırmızı tonları ve koyu renk ojeleri çıkarmak çok zordur. Tırnaklarımızın kenarlarında izleri kalır, hatta parmak uçlarımız boyanır. Üstelik bu renkler uzun süre tırnaklarımızda kaldığında, hava aldırmadığından tırnaklarımızı sarartır. Nail Trick Peel Off,  su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor. 
Nail Trick Peel Off diğer ojeler gibi çözücü, alkol, formaldehid, tuloen, phytalat, asetat, glikol ether gibi zararlı kimyasallar ve koku içermiyor, bu nedenle çocuklar ve hamileler için de güvenli."
8 Kasım - 14 Kasım tarihleri arasında %40 indirimli tanıtım fiyatı ile Alamarka'da olacaklarmış.
                       19,50 TL.  Fırsatı kaçırmayın, tanıtım indiriminden yararlanın!
Nail Trick ile ilgili son haberlere ve daha fazla bilgi edinmek isteyenlere işte adresler:
http://www.nailtrick.com/ 

4 yorum:

  1. az evvel kırmızı oje silme savaşı yaptım süpermiş bunlar:D

    YanıtlaSil
  2. yaa iki aydır baya olay oldu bu oje! denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  3. yaa.. acaba altına su geçiriyor mudur ki??? hani normal ojeler geçimiyor da abdest açısından o yüzden merak ettim.. geçiriyosa süper

    YanıtlaSil
  4. Nezihe Hanım,

    Nail Trick Peel-Off Asetonsuz Çıkan Oje, tırnağınızın yüzeyinde ince bir film tabakası oluşturduğundan suyu tırnağınıza geçirmiyor. Ancak tek parça halinde soyularak çıkarılması çok kolay, bu yüzden abdest almadan önce soyup, sonrasında istediğiniz zaman tekrar sürebilirsiniz.

    AlaMarka kampanyası bugün başladı!

    YanıtlaSil