11 Kasım 2010 Perşembe

Nisan, Düğün, Davet çok ama elbisem yok diyenlere muhteşem bir çözüm!

Fashion Moda

 Verdiğim ara 1 hafta bile olsa sanki bana aylar geçti gibi geliyor.. Neyse ki süper yazılarla geri dönüyorum :) Haftaya biz bayanların hayatını kurtaracak yeni kurulmuş olan bir siteyi sizlerle paylaşarak başlıyorum.. Genelde bana gelen maillerde sorulan soru hep düğünüm var ne giymeliyim, nisanim var ne tarz bir elbise tercih etmeliyim, nerelere gitmeliyim, hangi markalara bakmalıyım? işte bütün bu derdinizden sizi kurtaracak kaliteli ve bir çok markanın elbiselerini uygun fiyata satan www.davetcokelbisemyok.com sitesi bütün bu sorularınızın cevaplıyor.. Bu sitede aradığınız herşeyi bulmanız mümkün.. Gece elbiseleri, Günlük elbiseler, Kokteyl elbiseleri, Vintage elbiseler..  Sitenin kurucuları benim bir süre staj yaptığım Unitim şirketinin tatlı mi tatlı kızları Eda ve Serra.
Onlar kendilerini şöyle anlatıyor: 
Şimdi büyük bir gardırobunuz var!
Kadınların halinden kadınlar anlar dedik ve biz kadınların bitmek tükenmek bilmeyen elbise tutkularını iş edindik. Güzel giyinmek, çevredeki kadınları etkilemek, ilgi çekmek, ben buradayım demek... Nasıl adlandırırsanız adlandırın, etkileyici bir elbise giymek bir kadın için vazgeçilmezdir. Bizler Eda Yenigün ve Serra Çelikkol girişimci iki genç moda tutkunu olarak bu ise kafa yormaya başladık.
Serra Çelikkol, modaya olan ilgisini ilerletmek için New York’taki Fashion ınstitute of Technology’de Fashion Merchandising and Management bölümününden mezun oldu ve kariyerine çeşitli ünlü markalarda devam etti.
Eda Yenigün, Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası Finans bölümünü bitirdikten sonra içindeki moda tutkusunu da takip edip bir çok ünlü markanın pazarlama uzmanlığını görevlerini yaptı.
En son çalıştığımız firmada iş arkadaşı olarak çeşitli organizasyonlara katılırken, birbirimizle elbiselerimizi değiş tokuş ediyorduk. Davetcokelbisemyok fikri de bu şekilde doğmuş oldu. Bu fikir üzerinden yola çıkarak yaptığımız araştırmalarda, ABD ve İngiltere’de bu iş modelinin başarılı örnekleri ile karşılaşınca, “bizde de neden olmasın” diyerek bu ise başladık.
Tam olarak davetcokelbisemyok.com sitesinde ne var derseniz; kendini sık ve güzel hissetmek isteyen tüm kadınlara, dünyaca ünlü markaları uygun fiyatlara kiralama imkanı sunuyoruz. Artık elinize bir davetiye geçtiğinde ne giyeceğim, dolabımda giyecek hiçbirşeyim yok krizine girmenize gerek kalmayacak.
Tek yapmanız gereken davetcokelbisemyok.com sitesini tıklamak. Böylelikle beğendiğiniz elbiselere kısa süreliğine sahip olabileceksiniz. İyi eğlenceler... "
Ben bu siteye, fikirlerine ve muhteşem elbise çeşitlerine bayıldım. Sizide göz atmaya davet ediyorum:

4 yorum:

  1. Harika bir site , inceledim biraz.Vintage koleksiyonlaeri cok az ama sanirim zamanla articak.Ayrica fiyatlar gercekten uygun.Umarim boyle devam ederler..

    YanıtlaSil
  2. sonunda geldin hoşgeldin :D yazıyıda beğendim nerelerdeydin neler yaptın bize anlatmadan geçmezsin umarım özellikle paris te olduğun bilgisini aldıktan sonra daha bi merak ettim tekrar hoşgeldin buse :)))

    YanıtlaSil
  3. Güzellik uğruna paylaşmayi öğrenmenin zamani geldi, ne güzel!

    YanıtlaSil
  4. çok yararlı bir yazı olmuş teşekkürler:)

    YanıtlaSil