10 Kasım 2010 Çarşamba

Yeni Bakım ve Makyaj Önerileri

Fashion Moda


1.NARS Siyah Göz Kalemi: Bu göz kalemini kullanmadan önce MAC'in göz kalemini kullanıyordum fakat hiç memnun kalmadım. Gün içinde çok çabuk kayboluyor ve akıyor. Bunun yerine hangi kalemi kullansam diye düşünürken NARS'in siyah göz kalemini aldım ve su aralar çok iyi gidiyor,memnunum.
2.Chanel Riva: Chanel'in Resort koleksiyonu için çıkardığı yeni rengi bebek mavisi, hiç şüphesiz diğer renkleri kadar tutacak. Henüz denemedim çünkü 1 Aralıkta satışa çıkıyor. Ama Chanel defilesinde dikkatimi çekmiş, acaba ne zaman çıkaracaklar diye düşünüyordum. Bakalım nasıl duracak?
3.Lancome Fondoten: Daha önce MAC'in fondotenini kullanıyordum ve yüzümde kalıp gibi duruyordu. Yine memnun kalmadıgıma karar verip annemin tavsiyesiyle Lancome'un fondotenini kullanmaya başladım, çok ama çok memnunum fondöten sıkıntısı çekenlere acilen tavsiye ediyorum!Benim kullandığım fondotenin numarası 18G602 (Renergie Lift Makeup)
4.Arko Nem Meyveli Bakım: Arko Nem Meyveli Bakım Mango&Mandalina el, yüz ve vücut kremi. Ben daha çok el kremi olarak kullanıyorum. Kokusu o kadar güzel ki insanın yiyesi geliyor :) Ve çok güzel yumuşatıyor, mutlaka tavsiye ediyorum. 
5.NARS Orgasm İlluminator: Bu ürünü bir çok dergide gördüm hep merak ediyordum acaba nasıl bir ürün neye yarıyor diye. Geçen gün gidip aldım ve denedim çok memnun kaldım. İster makyaj öncesi, ister makyaj sonrası sürüyorsunuz. Ben hem makyaj öncesi, hem makyaj sonrası kullandım, ikisinde de pek bir fark olmuyor. Yüzünüzün daha parlak gözükmesini sağlıyor. 
6.Lady Million: Paco Rabanne herkesin hayran kaldığı erkek parfümünden sonra şimdi de Lady Million adlı bayan parfümünü çıkarmış. Henüz denemedim ama deneyen herkes çok memnun kalmış. Bu aralar değişik bir parfüm arayışındaysanız, tavsiye ediyorum.

13 yorum:

  1. ben Lady Million ı kullanıyorum hatta markafonide indirimdeydi ordan aldım acaip hoşuma gitti ağır kokuları seviyorsanız beğenirsiniz kış aylarında ağır kokular daha hoş oluyorr sanki :)) şişesinee bittim hem de rahatlıkla çantada taşınabilir. Ben addict ve hypnose hastası bi insan olarak bunu favorilerim arasına aldım :) Tavsiyelerin için teşekkür ederim Buse cim kendine iyi bak sıkı takipteyim :)

    YanıtlaSil
  2. bu arada göz kalemi için inglot un kalemini tavsiye ederim çok memnun kalırsın bende koyu siyah ve akmayan kalem çok aradım ve inglot ta karar kıldım. bu da benden bi tavsiye mujukk :))))

    YanıtlaSil
  3. arko nem'in yogurt böğürtlen ve fındıklısı da süper :)

    YanıtlaSil
  4. bende nars göz kalemi kullanıyorum...doğruyu söylemek gerekrse resmen bayıldım ben aynı zamanda eyeliner olarak sürebiliyorum akmıyo yani...fondöten konusunda bende feci şekilde arayış içersindeyim şimdi koşa koşa gidip bakıcam nasıl diye...ne kadar zor ya doğru fondöteni bulmak cildin yağlı mı benim ki yağlı uyar mı diye merak ettim de ....

    YanıtlaSil
  5. YENİ PARFÜM DENEMEK İSTERSENİZ IŞIL IŞIL YÜZÜNÜZE ÇOK YAKIŞACAĞINI İNANDIĞIM BİR PARFÜM VAR.LOEWE I LOVE TO NİGHT :)DENEME FIRSATI BULURSUNUZ UMARIM.

    YanıtlaSil
  6. Lancome fondotenin hangi ürününü kullanıyorsunuz çeşit çeşit çünkü biliyorsunuz

    YanıtlaSil
  7. *Adsız
    Lancome fondotenin numarasi 18G602 Renergie Lift Makeup

    YanıtlaSil
  8. chanel necklacke the best :)
    i'm new in the world of blog!
    if you want to visit my blog :)
    http://martinathesolarflare.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Ben de Lady Million' u severek kullanıyorum kalıcı bir parfüm kesinlikle tavsiye ediyorum (:

    YanıtlaSil
  10. *derinbakışlı
    bende cok merak ediyorum sizin gibi herkes cok memnun kalmis her an baslayabilirim bende :) senin gibi bende hypnose hastasiyim ve agir kokulari cok begeniyorum o yuzden denemekte yarar var :)

    *KeLebeBek
    onu bilmiyordum, yazdim bir kenara :)

    *EMEL
    Evet aynen bende eyeliner olarakta kullaniyorum ve cok memnunum sonunda buldum aradigim kalemi gercekten super :) ve fondotene mutlaka gidip bakin cok ama cok memnunum benim cildim yagli degil ama alacaginiz yerde size yardimci olacaklardir zaten

    *kisiselzayiflama
    super tamam denicem :)

    *ipek değirmenci
    hemen denenicek hemen :)

    YanıtlaSil
  11. Buse selam. Allık olarak ne onerirsin??

    YanıtlaSil
  12. hypnose vezgeçilmezim idi ve etrafımda bu koku ile beni tanırdı. Ani bir kararlarla daha ağIr bir kokuya geçmeye karar verdim. chanel coco ya başladım.

    göz kalemi konusunda umduğumu yıllardır bulamıyorum. Artık gözlerimde bir sorun olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  13. ağır kokuları sevdiğini söylemiştin tahminimcee parfüm zevklerimiz aynı olduğu için sana bi tane parfüm önerisinde bulunmak istiyorum. ben daha yeni keşfettim ve sanırsam kolay kolayda vazgeçmem. 2 gün hiç mi çıkmaz parfümün kokusu yaa hiç çıkmıoo yok böyle bişeyy :))) THIERRY MUGLER Alien
    hemen almalısın :))))

    YanıtlaSil