19 Aralık 2010 Pazar

New York Yılbaşı Vitrinleri

Fashion Moda

Her yıl yeni yıl geldiğinde New York bambaşka bir şehre dönüşür.. Sokaklar, mağazalar, şarkılar herşey 1 ay öncesinden yeni yıl havasına bürünür. Özellikle vitrinler öyle güzel bir hal alır ki sabahtan akşama kadar o vitrinleri seyredesiniz gelir.. Bu seneki vitrinlerde bir önceki seneleri aratmadı ve yine birbirinden güzel oldu. işte New Yorkun yılbaşı temalı birbirinden güzel vitrinleri..















 
Bir de bu vitrinlerin nasıl yapıldığını daha doğrusu Bergdorf Goodman mağazasının vitrinlerinin nasıl yapıldığını ufak bir videoyla anlatmışlar. Bunu da izlemenizi tavsiye ediyorum, insanı dahada çok büyülüyor :)

12 yorum:

  1. karmaşasından dolayı favorim ilk vitrin sanırım.harika görünüyor hepsii

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. resim kalitesi cok kotu..

    YanıtlaSil
  3. çoookk güzel, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzeeeel bayıldım =)

    YanıtlaSil
  5. insanların çam ağaçları ve kırmızıdan sıkıldıklarını eminim daha bu işe başlamadan önce anlayan yaratıcı zekaları eşsiz eserleri...sanatçı için yerin pek önemi yok galiba.:)

    YanıtlaSil
  6. Resim kalitesi cok kotu diyen arkadasim oncelikle bunlar resim degil, fotograf ;)
    Buse persembe gunu New JErsey sonra NY icin yola cikicaz .Fikir veren arkadaslar oldu ama sen de yillardir oradasin bana uygun fiyata saat-gozluk alabilecegim yerleri onerebilir misin ?

    YanıtlaSil
  7. yaa ben orda 10 sene yaşadımmm ve bu yazıyı görünce ne kadar özlediğimi bir kez daha anladımm. new york'un en güzel zamanı şimdi. ama nasıl da tıklım tıklımdır. bu vitrinlerin önünden geçmek neredeyse imkansız diyebilirim.. çok hoşuma gitti bu yazı. kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Şİmdi oralarda olmak vardııı :)))

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Buse senin blogunun uzun zamandır takip ediyorum daha hiç yorum yapmamıştım ayrıca haberlerini twitterdan da takip ediyorum... fotoğraflar şahane çok başarılısın masallah ..çok büyük başarılar dilerim sana :)

    YanıtlaSil
  10. hepsi birbirinden güzel tek kelimeyle harikalar...

    YanıtlaSil