2 Kasım 2010 Salı

Türk Modasına yön veren Genç Tasarımcılardan Gizem Baş ile tanıştınız mi?

Fashion Moda


 Gün geçmiyor ki Türk modası hareketlensin, yeni yeni tasarımcılar bizleri gururlandırsın. Özellikle Türkiye'nin son zamanlarda modayla ilgili attığı adımlardan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. işte Gizem'de atılan bu adımlarda başarılı olmuş genç tasarımcılardan biri. O tasarımlarına başlayalı yaklaşık bir yıl olmuş. Tasarıma karşı zaten küçük yaşlardan beri bir sempati beslemis ve modaya olan ilgi ve tasarım merakını birleştirip kendi koleksiyonunu hazırlamaya karar verdmis. İlk koleksiyonunu Akmerkez Pop Up Store Fashion On Air da görücüye çıkarmış. Daha sonra 5 farklı mağazada standı olmuş. Şimdilerde ise Galata Building ve Akmerkez Xmas Store'da ürünlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca Gizem'i aşağıda linkini göreceğiniz Facebook sayfasından ve Kendi internet sitesindende takip edebilirsiniz.
 

4 yorum:

  1. BUSE HANIM MERHABAAA
    KONYLA PEK ALAKALI DEĞİL AMA AVON MARKASININ ÜRÜNLERİNDEN MEMNUNMUSUNUZ ONU SORMAK İSTEDİM BENİ YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM ÜRÜNLERİNİ BİR İKİ TANESİNİ DENİYORUM SİZEDE DANIŞAYIM DEDİM AVONLA İLGİLİ BİR YAZI PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ KISA ZAMANDA ???

    (ELİÇİN)

    YanıtlaSil
  2. Renkler çok güzel gözüküyor benim sevdiğim bir tarz olmuş.

    YanıtlaSil
  3. bende genç yeni tasarımcıları takip etmeye çalısıyorum .. ve genç tasarımcıların tasarımları gerçekten beni etkiliyor ..

    YanıtlaSil
  4. Looks very nice!
    Amazing blog...
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil