3 Aralık 2010 Cuma

Yeni evlenecek gelin adayları, düğün telaşında olan hanımlar buyrun sizi dugunplanim'a davet ediyorum!

Fashion Moda



*Düğünplanım.com nedir? Ne işe yarar?
Evlenecek çiftlerin, düğünlerinin, baştan sona tüm ayrıntılarını kolayca organize edebilmelerine yardımcı olan online bir planlama servisidir. Hesap-kitap bilmeyenin bile sorunsuzca bütçesini tutabileceği, “davetiyeme ne yazsam” diyenin derdine deva bulduğu, kayınvalidesinin eski eşini kimin yanına oturtacağına karar veremeyene hızır gibi yetişen bir sitedir. Düğün sektöründeki gerek yurtiçi, gerek yurtdışı tüm gelişmeleri, yenilikçi ve modern fikirleri okuyucularımızla özenli ve içten bir şekilde paylaşmak temel amacımızdır. Sitemiz, evlenecek çiftlerin istekleri ile değişen ve gelişen ihtiyaçlarını iyi kavramak ve bunlara pratik çözümler üretebilmek ilkesiyle her an güncellenmekte, yenilenmektedir.
*İçindekiler
Nişanlısını askere yollamış, moda ve alışveriş tutkunu bir genç bayanın düğün
hazırlıklarını anlattığı, heyecanlarını, sıkıntılarını paylaştığı the Runway Bride
blog ise, tam bir düğüne hazırlık günlüğü niteliğinde ve gelin adayları tarafından
çok seviliyor. Bunların yanı sıra, sitemizde, Türkiye’de bir ilk olan otomatik bütçe hesaplama, yapılacaklar listesi tutma, masalar için oturma düzeni hazırlama ve davetli listesi oluşturma gibi işlemleri rahatça yapabilmeyi sağlayan ücretsiz Planlama Araçları’mız bulunmakta. Bu araçlar aslında online bir düğün ajandası niteliğindedir: Örneğin bütçe aracı bölümünde, bir düğünün masraf oluşturabilecek tüm kalemleri yazılı. Üye olduktan sonra buraya yaptığınız harcamaları girdiğiniz takdirde, o sizin için otomatik hesaplar, dilerseniz yazdırır, kaydeder. Böylece bütçenizi takip edebilirsiniz. Davetli listesi ve oturma düzeni oluşturma aracı sayesinde düğüne gelenlerin listesini tutabilir, kaç kişinin geldiğini, hangilerinin gelin tarafı, hangilerinin damat tarafı olduğunu, kimin hangi masada oturduğunu görebilirsiniz. Bu listeyi
de sizin için kaydediyoruz, dilediğinizde değiştirip, güncelleyebiliyorsunuz, yazdırıp, saklayabiliyorsunuz.Yapılacaklar listesinde biz zaten yapmanız gerekenlerin basit bir listesini oluşturduk, ancak dilerseniz siz buna ilaveler yapabilir (terziye provaya git vs gibi), tamamlanan işlere çek atabilir, yapacaklarınızı yazdırabilir, saklayabilirsiniz.
 Site'nin kuruculari Zeynep ve Yasemin
 *Nasıl kuruldu?
Bu konuda yaptığımız araştırmalar sonucunda, düğün organizasyonunu kendi yapmak isteyenlerin,çoğunlukla planlamada sorun yaşadıklarını gördük. Birçok gelin adayı, internetten bilgi araştırmaya giriştiğinde güvenilir ve pratik öneriler sunan bir kaynak bulamamaktan yakınıyor. İnternet üzerinden kullanışlı, kapsamlı ve güncel bir planlama hizmeti sunarak bu boşluğu biz dolduralım istedik ve bu düşüncemizden, dugunplanim.com doğdu.
Sitemizle ilgili her türlü görüş ve önerilerinize açığız.
İletişim:
info@dugunplanim.com
www.dugunplanim.com




10 yorum:

  1. her şey iyi çok güzel tamam da eğer o 2. fotoğraftaki senin ablanın gelinlik provasından bir kareysen ben gelinliğinin tamamını görmek için çıldırıyorum!!!!

    YanıtlaSil
  2. macarondan nikah şekeri fikrine bayıldım kullanmak lazım bunu :D şahsi fikrim gerçekten çookk lezzetliler ve misafirleride bunlardan mahrum bırakmamak lazım :))))

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    baştan ikinci fotoğraftaki (arkası dönük olan) gelinlik ne kadar hoş görünüyor. her ne kadar tam olarak göremesem de:) nerden olduğunu öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  4. *Sanemiko
    benziyo ama o diil :)
    *EMEL
    evet bende bayildim ona super olmus! :)
    *Adsiz
    yukaridaki mail adreslerinden birine mail atarak bilgi alabilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. selam arkadaşlar, yorumlara cevap vereyim. o gelinlik sevgili bloggerımız the runway bride'in vakko weddings'de denediği pronovias markasının manuel motto imzalı bir gelinliği. üzülerek belirtiyorumki 2010 yazına ait ve tekrar üretilmiyor =((. çok süper ama değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Yanlız provoniasın 2011 koleksiyonunada bi bakın arkadaşlar tatlı şeyler var tavsiye ediyorum..

    Bu arada düğünplanımda süper bi siteymiş, bütçe hesabı vs..herşey düşünülmüş..

    Konuyla alakasız olucak ama busecim öle şekersin ki. ilk yorumum olduğundan arada blogunu izlemekten cok keyif aldığımı belirtmeden de geçemicem. Sonsuz tebrikler sana..

    YanıtlaSil
  7. Düğün için hazırlıkta olan herkese buna yakın arkadaşlarda dahil çünkü onları daha da bi heyecan basar sıra bana da geldi artık düşüncesiyle o gecede göz doldurmak ve özel olmak istenir.Benim gibi düşünenler için güzel bir site tavsiye ederim;
    http://boybeyipirlanta.com/

    YanıtlaSil
  8. düğün telaşını henüz geride bırakmış biri olarak:)bu bölümde okuyucular için değişik nikah şekeri alternatifleri için bir site önerebilirim.

    http://www.nikahsekerimiz.com

    YanıtlaSil
  9. Yani o ikinci gelinliğe bayılmamak elde değil. Pronovias'ın yeniden aynı modelde üretmemesi ne kadar üzücü:(
    Geçtiğimiz yaz benim de kuzenim evlendi ve fotoğraflarını Hollandadan bir kıza çektirdi. Adı, Demet Adıgüzel. Çıkartığı işe hayran kaldık ailecek:) hem çok sıcak ve tatlı bir insandı hem de çok profesyoneldi. Kuzenime bir de web sayfası hazırlamış, bayıldık!!!
    Merak edenler için web sayfası burada:
    www.demetadiguzel.com/weddings

    YanıtlaSil
  10. Merhaba arkadaşlar burada çok güzel nikah şekeri, ve diğer düğün aksesuarları var tavsiye..
    nikah şekeri
    bebek şekeri

    YanıtlaSil