13 Ocak 2011 Perşembe

2011 Oje Trendleri

Fashion Moda

1.Pastel renkler: Bu sene pastel, varla yok gibi görünen ve beyaz oje sürmeyi sevenler için de alternatif oje renkleri var. Özellikle yanık tende güzel durduğuna inandığım bu renklere alternatif olarak:
2. Maviler:  Geçen sene mavinin tonları yine modaydı. Bu sene bu trend devam ediyor. Özellikle Türkiye'de bu tarz iddali renklerin, çok fazla tercih edilmediğine inanıyorum. Ama  bana göre çok hoş duruyor özel geceler de ve kız kıza gittiğiniz eğlenceler de :) Sephora'da rengarenk ojeler var  ve gerçekten çok başarılı. Bu rengi sevenlere, Sephoraya bakmalarını öneriyorum. Flormar, 393'da yukarıdaki tonlara yakın bir oje.

3. Gri & Siyah görünüm: Oje trendi denince Chanel, mutlaka  öncü olacak bir renk çıkarıyor ve diğer markalar da onu takip ediyor. Yukarıdaki resimde gördüğünüz Chanel modeli yine bu yıl moda olacak renkler arasına girdi. Burada tavsiyem Alix Avien'in (daha önceki yazımda bahsettiğim aşağıda resmini görebileceğiniz )altın rengi bu trende en yakın renk.

 

4.Turuncular: İşte favori renklerim! Yine yanık ellerde çok güzel durduğuna inandığım bu renkler, 2011 trendleri arasında ilk deneyeceğim ojeler olarak listemin en başında yerini aldı :) Bu renklerin alternatifi çok var aslında. Bu renk biraz daha koyu olsa da en yakın gözüken:
5.Morlar: Yine daha önce gördüğümüz bir trend; mor. Bu da maviler gibi yine daha iddalı renklerden. Flormar'da bu renk seçenekler oldukça fazla ve Essie koleksiyonunda da öyle.  
Ve diğer 2011 moda renkleri.. Başta yine Chaneli görüyorsunuz. Bu arada "Alix Avien Nail Deco" çatlayan ojelerden bahsetmeden geçemeyeceğim. Bu akşam, denemelerimden sonra sizlerle bunuda paylaşacağım...

Ufak bir not: American Apparel markasinin muhtesem ojeleri Turkiye'de gittigidiyor.com'da 10 TL ile satista! Bu firsati kacirmayin, gercekten ojeler cok basarili.



http://dukkanlar.gittigidiyor.com/futuremerch/KOZMETIK/

Resimler: refinery29 

10 yorum:

  1. diooorr vernisss pembe mükemmel yaa =)

    YanıtlaSil
  2. ahh cok güzel renkler hepsi, son zamanlarda oje renklerinde bu farklılaşmaya bayılıyorum. Artık rakı beyazının pabucunu dama attık nihayet :)

    YanıtlaSil
  3. amerikan apparelleri topladım coktan :D çok guzellller

    YanıtlaSil
  4. Alix Avien 229 Chanel kahve-gri ye en yakın marka;) çoğu yerde yok zaten,gelir gelmez hemen tükeniyo. alix avien 243 de çok güzel siyaha alternatif olarak.mor füme siyah oluyo ışığa göre;)) flormar 028 de bordo sevenler için ideal.kahve-bordo karısımı gibi.kırmızı bordo sevmeyenler için ideal;))

    YanıtlaSil
  5. ilk resimdeki kızın ruju ne olabilir?bayıldımmm

    YanıtlaSil
  6. alix avien çatlayan ojeyi bence hiç deneme bile...şahsen ben hiç güzl sonuçlar alamadımm=)

    YanıtlaSil
  7. Chanelin Ojesiiii

    YanıtlaSil
  8. Aaahhhh... Çok güzel oldu bu konu.. Nedenine gelince; geçenlerde kuaförümden 'french' diye tabir ettiğimiz oje sürme şeklini rica ettim, aldığım yanıt çok hoştu; boşverin frenh in modası geçti dedi... o kadar ciddiydi ki, çok şaşırdım ve belli belirsizz olan ilk sıradakine benzer bir oje kullandık... Çok yakıştı:P

    YanıtlaSil
  9. şu black pearl gerçekten de muazzam bir renk benim de listemin başında. ama coromandel, blue satin ve fire da harika renkler ama nedense o kadar dikkat çekmediler:(

    YanıtlaSil
  10. aaaaa american apparelin oje sattigini bilmiyodum... ilk defa senin blogunda gördüm !!

    YanıtlaSil