21 Ocak 2011 Cuma

Kısa Kısa Haberler..

Fashion Moda

-Merakla beklenen İstanbul Fashion Week takvimi belli oldu.. Bu sefer alışılanın aksine İFW Santral İstanbul'da gerçekleşecek. Üzülerek bu haberi size vermek zorundayım biliyorsunuz düğünümüz 4 Şubat tarihinde gerçekleşecek. Bu sebeple bu sene İFW'den size haberler veremeyeceğim :(. Ama beni orada temsil edecek bir casusum olacak, onunla birlikte elimden geldiği kadar size neler olup bittiğini yazmaya çalışacağım.. 
İstanbul Fashion Week kapsamında sergilenecek defilelerde, markalar ve tasarımcılar Sonbahar/Kış 2012 koleksiyonlarını tanıtacaklar.  9 tasarımcının solo defile düzenlediği ve 3 karma defilenin yer aldığı organizasyonda, toplam 18 tasarımcı ve 9 markanın katılımıyla, dört günde tam 21 defile gerçekleştirilecek. Ayrıca Arzu Kaprol 2011-2012 Kış Koleksiyonu konsept sunumu, Kuruçeşme’deki Arzu Kaprol Couture Showroom’unda gerçekleşecektir. Meraklıları bu takvimi not etsin :) 



-Şubat ayı denince akla tabii ki 14 Şubat Sevgililer günü geliyor.. Sevgililer Günü hediye fikirleriyle ilgili ayrı bir yazım olacak ama erken hediye arayaşına başlayanlar için Swatchın Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı koleksiyona göz atmanızı tavsiye ediyorum. Yılbaşına özel yaptıkları koleksiyonlada büyük ilgil toplayan Swatch yine sevgililerin uğrak yeri olacak gibi.. 


- Cilt bakımı,makyaj ürünleri denince akla ilk gelen markalardan biri olan Lancome,şimdi internet sitesinide hayata geçirdi. Sizde Lancome ile ilgili haberlerden her an haberdar olmak istiyorsanız buradan buyrun:


-Benim gibi çikolata delisi olanlara müjde! :) 
Türkiye'nin moda ve yaşam merkezi City’s büyük ilgi gören çikolata workshoplarına 7’den 70’e herkesi davet ediyor. Çikolata atölyesinde gerçekleşecek çikolata workshopları ile ziyaretçiler lezzetli ve gizem dolu bir yolculuğa çıkacak.Her ay düzenlenen çikolata workshopları Ocak ayında da tüm hızıyla devam ediyor.  25 Ocak tarihin de 18:00 – 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan çikolata workshopu City’s alışveriş merkezinin R katında düzenlenecek. Çikolata workshopu ile ziyaretçiler, çikolatanın keyifli ve lezzetli yolculuğuna tatlı bir keşfe çıkarak, kremanın muhteşem görselliği, mevsimin en güzel meyveleri ve dünyanın en kaliteli kuvertürleri eşliğinde çikolata yapımının inceliklerini öğrenecekler.Ayrıca konuklar, tüm bu güzelliklere eklenecek hayal gücü ve yaratıcılık ile ortaya lezzetine doyulamayan çikolatalar çıkarma fırsatı yaşayacaklar. Çikolata Fabrikası Yazarı Berrin Gürcan’ın eğitmenliği ile gerçekleşecek etkinlik çikolata severleri City’s’de buluşturacak. Katılımın sınırlı sayıda olacağı workshop ile İlgili ön kayıt 0212 373 33 73 no.lu telefondan yapılabilir.

-GAP bana göre kadın giyimdeki başarısından çok iç giyim,sabahlık gibi bizlerin rahatlığa önem verdiği kıyafetlerde çok daha başarılı bir marka.. GAP Türkiyeye geldiğinde neden GAP Body'de gelmedi diye sorarken GAP Body'de artık Türkiye'de! Artık evde de hem rahatlık hem şıklığı bir arada sağlayacak pijamalar, sabahlıklar, t-shirtler, atletler ve gecelikler için yeni adresiniz Gap Body  koleksiyonunu taşıyan Gap mağazaları olacak.Gap Body koleksiyonu şimdilik sadece Bağdat Caddesi, Palladium AVM ve İzmir Alsancak ‘da

4 yorum:

  1. Swatch saatleri çok eğlenceliymiş:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba buse IFW hakkında bişey sorucam ben ankarada yaşıyorum moda okuyorum ve böyle bi etkinliğe katılmak istiyorum fakat nasıl katılıcam hiç bi fikrim yok davetiye nerden bulucam yani kısaca bu konu hakkında bana yardımcı olursan çok sevinirim=)

    YanıtlaSil
  3. Super lovely blog!


    xoxo,

    colormenana.blogspoot.com

    YanıtlaSil
  4. IFW için 2 tane davetiye arıyorum nerden bulabilirm yada sizde herhangi bir defile için fazla davetiye var mı?
    arkadaşımın doğum günü için arıyorum eğer yardımcı olursanız çok mutlu olucam :D:D

    YanıtlaSil