15 Ocak 2011 Cumartesi

"Sporun Sesi Hayatın Neşesi" başlıyor!

Fashion Moda





Artık televizyon izlemek için yeni bir sebebimiz daha var :) Bu sıralar yeni bir çok dizi izlemeye başladık bunların yanına da tatlı bir program daha ekleniyor.  "Sporun Sesi Hayatın Neşesi" program Her Pazar saat 11:00'de TRT Spor kanalında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.. Programın sunucuları Merve Terim ve Sedef İybar. Merve Terim programın doktoru, daha doğrusu pskoloğu olarak her hafta konuklarıyla başka bir konu işliyor, Sedef İybar ise programı "tad"landırmak adına konuklarına her hafta yeni bir tarif verip,değişik bir tad sunuyor. 16 Ocak Pazar günü yayınlanacak ilk programın konuğu Fulya ve Fatih Terim oldu. Konu ise "Anne ve Baba olmak". Her hafta bu tip konular işlenecek. 23 Ocak Pazar günü ise "Motivasyon" konusu ile konuklar Demet Akbağ ve İbrahim Kutluay olacak. Bu programda ben ise Merve Terimin Köstüm Direktörlüğünü üstleniyorum. Aksesuarlarından saçına kadar herşeyden ben sorumluyum diyebiliriz :) Bu işi yapmaktan inanılmaz mutluyum ve müthiş bir keyif alıyorum.. Çekimler çok eğlenceli ve keyifli geçti. Bu sebeple Pazar sabahı 11:00'de sizleri TRT Spor ekranına davet ediyorum. 
Programın köstüm sponsorluğunu üstlenen Machka, İpekyol ve Twist'e buradan destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Bu arada Tadında Sohbetler ile ilgili gelişmeleri, her hafta gelecek konukları ve konuları, sormak istediğiniz soruları sormak için Twitterdan takip edebilirsiniz. 


http://twitter.com/#!/TadindaSohbet


NOT: BU YAZIDA KULLANILAN HİÇ BİR FOTOĞRAF İZİNSİZ KULLANILAMAZ. 


5 yorum:

  1. çok güzel bir program olabilir, sohbet programları her zaman en iyisidir. laf lafı açar.. kıskandım :)

    YanıtlaSil
  2. buse twitter'dan sormuştum ya programın pazar günkü bölümü herhangi bir saatte tekrar yayınlanacak mı diye, bi bilgin var mı?
    pazar günü izleyemiceğim için çok üzülüyorum çünkü :((

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;
    Fatih Terimin konuk olduğu Tadında Sohbetlerin sonunu yakalayabildim ancak. Fatih Terim bir kağıda birşeyler karalayıp duvara asmıştı. En iyi yetiştirilen çocuklar annene ve babalarını olduğu gibi gören çocuklardır mıydı neydi tam olarak ne yazdığını sorabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  4. ablan adına sevindim gerçekten...başarılar dile bizden de :)
    bu arada yatağın üstündeki bu ceket mi???zevklerimiz benzer desene ;)
    heheee :)

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/01/saturday-outfit-cumartesi-kombinimm.html

    YanıtlaSil
  5. meraba. bugun izledim tekrarıydı sanırım. özenle hazırlanmıs bir programdı .özellikle anneniznizin giydiği bluzu soracaktım rengi ve modeli cok guzeldi.nereye ait ögrenebilirmiyim.basarılarla..

    YanıtlaSil