19 Ocak 2011 Çarşamba

Trendus 2010 Yılının En iyi Bloglari arasinda Buse's Fashion Blog 2.oldu!

Fashion Moda


Blog hayatıma başladığım beri, 1 sene öncesine dönüp bakıyorum... Ufak bir çocuk gibi ürkek ve heyecanlıydım. İçimde sürekli yanlış anlaşılır mıyım, sevilir miyim, yazdığım bazı şeyler benimsenir mi, insanlar benim önerilerime kulak asar mı gibi  sorular vardı.. Ve gün geçtikçe kendimi hiç hayal etmediğim yerler de görmeye başladım. Blogumla ilgili duyduğum güzel şeyler, takip edenlerin yolda beni görüp söyledikleri, iş adamlarının toplantılarına konu olmak, örnek gösterilmek ve bunun gibi bir çok gurur veren şey ile 21 yaşında bir genç kızın hayatında yaşayabileceği en güzel hisleri yaşamaya başladım. Her zaman söyledim, "KENDİ" başıma bir şeyler yapmaya çalışıyorum diye. Zaman zaman eleştiriler oldu, ön yargı ile yaklaşıldı ya da kabul edemeyenler oldu. Ama ben hiç birine üzülmedim onlardan bile  kendime ders çıkarıp, her seferinde kendimi biraz daha fazla geliştirmeye çalıştım.
İşte "Trendus Blog Ödülleri'ne" katılma kararımda bu süreçte gelişti.. Bir idda gütmeden zevk için başladığım. Sonra yarışmanın gidişatını gördükçe "yarışın içinde iyi bir yere doğru gidiyorum galiba" dediğim bir yola girdim. Son oylama sürecine girişimizle ben ümidimi kesmiştim açıkçası, "dereceye giremem sağlık olsun" diyordum. Ama bir de baktım ki "Trendus 2010 yılı En iyi Bloglar" listesinde ikinci  sıradayım. Benim için  önemli olan  yarışma sonun da verilecek ödül değildi....Bu oylamada bana destek veren herkese çok ama çok teşekkür ederim. Blog hayatımda aldığım bu ilk derecenin, beni ne kadar mutlu ettiğini sizlere tarif dahi edemem. Umarım  gittikçe daha çok bağlandığım blog hayatım devam ettiği sürece ve tabiki de  sizin desteğinizle birlikte  daha nice yarışmalar kazanırız... İlginize ve sayfama gösterdiğiniz özene şimdiden çok Teşekkür Ederim :)


Bu arada baska bir heyecan da Bloggers & Designers projesini baslatan Building ile yasiyoruz. Cok guzel ve muhtesem bir poje olacak gibi gorunuyor. Yarin Bloggerlar olarak toplaniyoruz, bakalim ne fikirler cikacak :)

15 yorum:

  1. Tebrikle Busecim, az zamanda cok iş basardıgını düşünüyorum ben şahsen. Building'de görüşürüz :)

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ediyorum Buse ;) Başarılarının devamını dilerim

    YanıtlaSil
  3. kısa zamanda çok hoş bir bloger oldun.güzel bir ödül tebrikler, istanbulda olmak ve bu güzel organizasyona katılmak isterdim.

    YanıtlaSil
  4. tebrik ederim :)

    building etkinliğinde karşılaşırız inşallah

    YanıtlaSil
  5. tebrik ediyorum öncelikle buse :)
    bence blogun çok iyi sana özel bi havası var..bence çok başarılısın ve bu zamanla katlanacak :)
    ve bu proje muhteşem olacağa benziyor keşke gelebilseydim :)

    YanıtlaSil
  6. belki konuyla alaklı değil ama hatırlarsan ablanın düğün hazırlığını an an tabi ablanın izin verdiği sınırlar içinde post olarak hazırlıycaktın çeyiz hazırlığı gelinlik senin ne giyeceğin vs. ama sanırım çok yoğun zamanlar geçirdiğiniz için doğru dürüst blog ada giremiyorsun :) ama bilki dört gözle bekliyorum eminim çok güzel bir gelin olucak...

    YanıtlaSil
  7. tebrikler!başarılarının devamını dilerim...=)

    YanıtlaSil
  8. buse hanım
    herşey iyi hoş ama bu yarışma için faceboktan falan lütfen oy verelim linklerini unutmayalım keşke bıraksaydınızda trendus listesinden insanlar kendi kendine görüp oy verseydi daha gerçekti sonuç ortaya çıkardı.. bakalım ''oylarınızı bekliyorum'' demeden insanlar nekadar görüp oy veriyo diye... bu yorum kesin yayınlanmaz yayınlansa bilee siz hemen kendiniz savunmaya geçersiniz lütfen beni yanlış anlayın ben sadece fikrimi söylüyorum yani anlatmak istediğim sistem böyle yürümemeli siz sadece yarışmaya katıldıgınızı syleyin zaten beğeniliyosanız oylar gelirlütfen beni yanlış anlamayın amacım sizi yermek değildir.

    YanıtlaSil
  9. tebrik ederim :) basarilarinizin devamini dilerim ama netten gezerken sizinde adinizin gectigi gayet gerekszi bir yaziya rastladim.haberiniz yoktur diye dusundum.

    http://www.dipnot.tv/3826/Turbanlilarin-Buse-Terimi.aspx

    YanıtlaSil
  10. tebrik ederim.

    izlemedeyim,yeni bloğuma beklerim

    takipteyim,yeni bloğuma beklerim

    http://rebeltakipte.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Tebrikleeerrr Buse. :) Adına cok mutlu olduk. :)

    YanıtlaSil
  12. slm blogunu her gün olmasa da takip ediyorum ama bugüne kısmetmiş ilk yorumum :) yeni gördüm haberi tebrik ederim :)

    YanıtlaSil