7 Şubat 2011 Pazartesi

2011 Yeni Parfümler

Fashion Moda





1. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh: Bu ay içinde çıkacak olan Marc Jacobs'ın yeni parfümü geçen sene çıkan "Daisy" serisinin yeni hali. Içinde ahududu, yaban gülü gibi kokular bulabileceğiniz tatlı ama aynı zamanda sert bir koku. 



2. Reb'l Fleur by Rihanna: Artık moda ünlülerin parfümleri! Parfüm dünyasına en son Beyonce "Heat" adlı parfümüyle katılmıştı. Beyonce'nin parfümü o kadar basarili oldu ki diğer birçok sanatçının bu girişimde bulunacağına inanıyordum. Rihanna'nın parfümü ise meyve ve çiçek aromalı. Şekerli parfüm sevenler için ideal.


3. Chloe Love: Chloe bundan önce çıkardığı parfümlerle benim favorilerim arasındaydı. Bir önceki parfümün şişe tasarımına hayran kalmıştım tam kadınlara yönelik hediye paketi gibiydi :) Şimdi ki parfüm hem tasarımı hemde kokusuyla 2011'in en iyi parfümleri arasına girmeye aday.





4. DKNY Be Delicious Juiced :Şişesinden de anlayacağınız gibi elma kokularından oluşan bir parfüm DKNY Be Delicious :) DKNY'in daha önce ürettiği parfümlerde yine aynı koku turlerindeydi.



5. Harajuku Lovers G of the Sea: Daha önce parfüm onerilerimde Harajuku Lovers serisinden bir parfüm önermiştim sizlere. Bu seride ki parfumlerin hem şişeleri çok eğlenceli hemde kokuları muhteşem :) Bu seriiye yeni eklenen "G" parfümünü hemen deneyin denerim! 

8 yorum:

  1. DKNY Yeşilini kullanıyorum ben de çok beğeniyorum kalıcı ve hafif bir kokusu var :)
    http://cocoshtrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Chloe Love ve G of the Sea yı çok merak ettim özellikle.Gelse de denesek bir an önce ...Harajuku Lovers ın diğer doll larına benziyorsa buda pamuksu , pudralı ve tatlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. dkny harika yıllardır vazgeçemediğim :D

    YanıtlaSil
  4. buse merhaba ben parfüm konusunda senin tavsiyeni duymak istiorum. Bir arkadaşıma hediye alıcam ama o kalıcı kokulardan hoşlanıyo, bana tavsiye edebilceğin bi parfüm var mı? cevaplarsan çok sevinirim.

    Selin Güzel

    YanıtlaSil
  5. Chole Love Harvey Nichols'larda var. ben ankaradakinde gördüm. denemek isteyenlere duyrulur :)

    YanıtlaSil
  6. buse merhabaa :)

    chloe love alıp parfüm dolabına koydun mu? yani o derece beğendin mi anlamında soruyorum bende almayı düşünüyorum malum önümüz yaz fresh veya çiçek kokusu da önerirmisin.
    bu arada Merveye mutluluklar dilerim :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Chloe'nin ilk fiyonklu parfümü benim en sevdiğim kokulardan. Sabun gibi koktuğundan bana temizlik hissi veriyor.:)

    YanıtlaSil
  8. Chloe love benim de çok hoşuma gitti. Hangi notalarda bilmiyorum ama temizlik kokusunu sevenler için birebir.Duty Freelerden de bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil