14 Şubat 2011 Pazartesi

Bu ahizeler çok eğlenceli!

Fashion Moda




Ben bu ahizelere mest oldum sevgili okurlar! :) Ailemizin delisi Tuğçe, bize kına gecesinin sabahın da bu ahizeyle geldi. Ne oluyor dedik, şaka yapıyor zanettik... Meğer gerçekten telefonda konuşuyormuş ve bir tanede bize hediye getirmiş. Hemde en sevdiğim renk olan pembe renginde! Kaptım hemen taktım telefonuma :) Her telefona uyuyor, telefonunuzun modeli ne ise ona uyumlu kablosu kutunun içinde var. Pembe, yeşil, mavi, kırmızı hangi rengi seviyorsanız mevcut.. Hemde radyasyon yaymıyor. Biraz taşıması zor oluyor tabii ki ama iş yerinizde veya evinizde otururken daha sağlıklı olabilmeniz için bu ahizeleri kullanmanızı öneriyorum. Çok eğlenceli inanın bana :) Nerede bulurum derseniz Turkcell'de satılıyor.


Hatta bu ahizelere bir örnek olarak dün gazetede gördüğüm Nur Yerlitaş fotograflarinida eklemeden geçemeyeceğim. Açıklaması da çok hoşuma gitti :)  "Çantama göre kullanıyorum... 12 renk satın aldım. O gün hangi renk çantayla dışarı çıkıyorsam o renk ahize takıyorum. Çok eğleniyorum..."



Bu urune sahip olmak isteyen arkadaslar,Turkcell Kanyon Avm, Turkcell Capitol Avm, Turkcell Bagdat Caddesi, Turkcell Real Avm Fulya, Turkcell Flyinn Avm, Turkcell Sisli Kvk Shop, Turkcell Cevahir Avm Kvk Shop, Turkcell Bakırköy Kvk Shop, Turkcell Ankara GMK Kvk Shop, Turkcell Izmir Cankaya Kvk Shop, Istinye Park Continuum, Akmerkez Power House Magazaların da Satısta !!!

Daha fazla bilgi icin ahizelerin Turkiye distributoru olan www.aksoydisticaret.com bakabilirsiniz..

24 yorum:

  1. Çok beğendim renkler de şahane ama yanında taşıması zor:) Evde pofidik terliklerle otururken dedikodu yapma moduna geçtiysen çok işe yarar:D

    YanıtlaSil
  2. Nur Yerlitas 12 renk satin almis, iyi hos da Yubz'un kendi sitesinde bile 8 rengi satiliyo, diger 4 rengi nerden bulmus ben de onu merak ediyorum suan :))

    http://www.yubz.com/retro-handset.php

    YanıtlaSil
  3. Benim de çok hoşuma gitti. Buse bunu blogunda yer vermen güzel oldu. Yalnız senden bir şey rica edeceğim. Ücreti hakkında da bilgi verir misin?

    YanıtlaSil
  4. busecim bayıldım resmen çok tatlı yaa harika birşey buu, ben de istiyorummm :)) hemen bakıcam turkcelle

    YanıtlaSil
  5. Ben de gördüm çok eğlenceli gerçekten nereden bulmuş acaba arkadaşın sorabilir misin:)

    YanıtlaSil
  6. Bayildimmmm :) her Turkcell'de var midir acaba kiii?

    YanıtlaSil
  7. Vayy iyiymiş yaa ama bununla dışarıda konuşmaya utanırım ben,bakmayan kalmaz hahaha :D

    YanıtlaSil
  8. Bayıldım süper :):) telefonun zilide zırrr!!! diye çalarsa daha hoş olur:):)

    YanıtlaSil
  9. bayıldımmmmmmm bunlara fiyatları nedir busecim bilgilendirirsen sevinirim

    YanıtlaSil
  10. bayıldımm nolur fiyatları hakkında bilgi verinnn

    YanıtlaSil
  11. yok artık daha neler yaaaa,bunu kimse taşıttıramaz bana :)hele elimde gezmek??mümkün değil yaaa :))
    yapabilene saygı duyarım o ayrı...

    YanıtlaSil
  12. bayıldım :) yurda döner dönmez ilk işim bu..

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşlar ben fiyatlarını sormustum, su anda Kanyon Turkcell de mevcut ve 69 tl ile 80 tl arasında degişiyormuş! Bilginize, zumrutstyle zumrutstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. ilk yoruma kesinlikle katılıyorum dışarıda kullanmak için pek ideal olmayabilir fakat evde arkadaşları arayıp dedikodu yapmak için çok eğlenceli gözüküyor.bulduğum ilk yerden almak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  15. çok şeker şeyler hakikaten

    YanıtlaSil
  16. Such cute colored phones!

    YanıtlaSil
  17. hahaa!!cok seker ya...
    ben alirimm!!

    burcualver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. çok begendim ben bu ahizeleri ama izmirde aradım ama hiçbiryerde bulamadım..nereden bulurum bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar:)))

    YanıtlaSil
  19. Kuvvetle muhtemel ilerleyen zamanlarda, çanta taşıması daha rahat ve hafif modellerini de yaparlar.

    Bayıldım ki ben. Umarım daha da tatlı renkler,desenler yaparlar ^^

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar,

    Sevgili Buse urunumuzle ilgili guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim,ben bu urunun Turkiye Exclusive Distributoruyum,urun gercekten cok kullanisli ve zevkli bir urun...

    Bu urune sahip olmak isteyen arkadaslar, Turkcell Kanyon, Turkcell Bagdat Caddesi,Turkcell Capitol, Turkcell Flyinn Avm, Turkcell Izmir Cankaya Kvk Shop, Turkcell GMK Ankara Kvk Shop ve Istinye Park Continuum Magazalaridan satin alabilirler.

    Urunlerimizi incelemek icin www.aksoydisticaret.com dan bilgi alabilirsiniz.

    Tekrar herkese urunumuze gostermis oldugunuz ilgi ve alakadan dolayi cok tesekkur ederim.

    Buse tekrar guzel yorumlarin icin sonsuz tesekkurler.

    Saygilarimla,

    Osman Aksoy

    YanıtlaSil
  21. her yerde retro ahizelerle ilgli haber görmekten gına geldi anladık bişey getirmişsiniz ama sanki kansere çare bulmuş gibi bi hava takınmaya gerek yok ...bence kesinlikle gereksiz bişi vaktiniz çok galiba aksoy bey böyle boş işlerle uğraşıyosunuz...

    YanıtlaSil
  22. fena diil işte ama dışarda kullanmak cidden insanı rahatsız ediyo milletin sana bakmasından ne konuştuğunu unutuyosun en iisi alıp evde konuşmak ..

    YanıtlaSil
  23. Çok hoşlar . Hangi telefonlara uyduğunuda söylersenız memnun olurum :)

    YanıtlaSil
  24. bence fazlasıyla gereksiz. güzel olabilir ama telefonu elinize alıp konuşmak çok mu zor geliyor. bir de çantanda onu taşıyacaksın da, telefonuna hep bağlı kalacak da, gerektiğinde çıkaracaksın da... zor iş canım. ben bu konuda ilkel kalmayı tercih ediyorum :))

    YanıtlaSil