9 Şubat 2011 Çarşamba

Buse bu ara Neler Giyiyor?

Fashion Moda


Uzun zamandır ne giydiğim ile ilgili yazı yazmıyordum. Bu tarihlerde daha sık neler giyeceğimi paylaştığım yazılar yazacağım. Bugün paylaştığım kıyafetim daha doğrusu tulumum H&M. İstanbulda ki H&M mağazasından aldığım tek parça hatta :) Belimde gördüğünüz kemer aslında başka bir kemer ile kombinliydi ama ben altınlı kemerimle değiştirdim. Kemerimle uyum sağlaması açısından da Antika Pazarından aldığım küpelerimi taktım. Çanta olarak ise çok rahat kullandığım Tory Bruch clutchımı aldım. Bir bütün olarak altınların etkisini kaybetmemeye ve kullandığım aksesuarlarımdan bu havayı vermeye çalıştım, inşallah başarmışımdır :) Ayakkabılarım dolabımın vazgeçilmezi Christian Loboutin :) Bu arada bahsettiğim Nail Deco ojeleri de bu geceki kiyafetimle uyum sağlaması için sürmüştüm.


 Gelelim Bekârlığa Veda gecesine.. Bu gece için basit bir beyaz t-shirt üzerine "Bride's Sister" yazmaktansa daha orijinal bir fikirle gelmem gerektiğine karar verdim. E bu orijinal fikirde kendimi kime teslim etmem gerekir, tabii ki Tuvana Buyukcinar'a! Ona sadece "bana bir t-shirt tasarlar mısın?" dedim ve beraber fikirler ürettik, sonucundada bu muhteşem t-shirt çıktı ortaya.. O kadar "ben" ve o kadar tarz bir t-shirt oldu ki o gece çok mutluydum :) Ayakkabılarım ise Burberry.

Gecede yaptırdığım Pasta ve kurabiyeler Arnavutköydeki MUSKAT'a aittir. Pastanın gorselini yukarida görebilirsiniz. Ayrıca benim doğumgünü pastamda MUSKAT'a aitti. İleride bir organizasyon düşünüyorsanız ugramanizi tavsiye ederim.. :)



NOT: BU YAZıDA KULLANıLAN BÜTÜN FOTOĞRAF VE YAZıLARıN HER HAKKı SAKLıDıR, BUSE'S FASHİON BLOG'A AİTTİR, İZİNSİZ KULLANıLAMAZ.

12 yorum:

  1. sırayla yorum yapmam gerekirse ilk kombine bayıldım çok şık olmuş,tişört de tuvananın elinden çıktığını belli ediyor çok tatlı olmuş pastaya gelince o da harika olmuş adres için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. busecim inanılmaz hoş olmuşsun tam gelinin kız kardeşine yakışır şıklıkta ama abartılı değil.. pasta da çok sevimli gerçekten.. bu arada düğünde ne giydin onu da görmek isteriz ki bizlere de fkir olsun..öpüyorum çok.zerrin

    YanıtlaSil
  3. Buse dugunde ne giydin onu merak ediyoruz bi de :))

    YanıtlaSil
  4. T-shirt üstündeki yazıyı okuyamıyorum acaba ne yazıyor? :)

    YanıtlaSil
  5. Evet bende dugun kiyafetini merak edenlerdenim:)

    New Jerseyden sevgilerle Aysun...

    YanıtlaSil
  6. pastaya bayıldım :) brides sister tshirt
    üde harika buse..sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. evet düğün resimlerinide istiyoruz:)

    YanıtlaSil
  8. ablanıza mutlluklar dılerım..basından fotolar azda olsa bellı oluyor yalnız benım sızden rıcam dugun on hazrlık kına veda gecesı resımlerıyle post yapmıycakmısınız??
    ben merakla hergun bakıyorum...!!dugun postu ınanılmaz oluyor bıze bu ıyılıgı yaparsınız dımı:))basarılarr kombınlerse harıka

    YanıtlaSil
  9. Busecim en üstteki kombin kesinlikle çok başarılı:)

    http://cocoshtrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. orjinal fikirlere ek olarak :)

    http://cocoshtrend.blogspot.com/2011/02/orjinal-fikirler-volume1.html

    YanıtlaSil
  11. Busecim merhaba,senden düğün hazırlıklarıyla ilgili fotoğraflar bekliyoruz.Tabi birde düğünde giydiğin kıyafeti.Ablanın düğün öncesi otomobilin üzerindeki tütülü fotoğrafı harikaydı :)))

    YanıtlaSil
  12. *irem
    cok tesekkur ederimm :)

    *Adsiz
    cok tesekkurler, en kisa zamanda paylasicam onuda :)

    *Adsiz
    "The Bride's Sister" yaziyor :)

    *nazli, ayysun, escada, arvengelus
    fazla detaya inmeden elimden geleni yapicam :)

    YanıtlaSil