17 Şubat 2011 Perşembe

Düğünde ne giydim?

Fashion Moda




 Eveet.. 
Sonunda hepinizin en merak ettigi ve bekledigi  âna geldik :) Nikah ile ilgili fazla detay paylasmayacagimi simdiden belirtmek isterim, zaten çoğu şeyi gazetelerden gördünüz.. :)
Benim elbisem 'Oscar De la Renta', bu elbisemi  New York' dan  almistim. Bazi mailler de annemin elbisesini soranlar oldu.Onun elbisesi de "Dilek Hanif" tasarimi. Bunun yaninda ablamin gelinligini merak edenler ise Zuhair Murad (Vakko Wedding'den alindi).Şunu da belirtmek isterim biz "dügün" yapmadik. 18:30-20:30 arasi nikah/kokteyl konseptini uyguladik. Bu konsept nedir diye soranlara aciklamak isterim: Dügün yapildigin da herkesin bir yerden sonra sikildigini, rahat eğlenemedigini ve artik klişeleşen bir şey olduğunu gözlemledik. Bu nedenle bir Nikah kokteyli yaptik. Böylece dügünlerin o sıkıcı havasını yıkmış olduk. Peki evlenilip eğlenilmez mi dediginizi duyar gibiyim :) Iste onuda ertesi gun damadin, gelinin ve cok yakin aile bireylerinin oldugu ufak bir parti ile kutladik. O gece'nin suprizi de Tarkan oldu :) Nikah yorgunluğunu  güzelce attik sayesinde...





Resimlerde göreceğiniz pembe araba ablamın gelin arabasiydi, ufak bir espri olsun diye merve kalp ahmet yazan bir plaka yaptırdık. Nikah şekerimizi ufak pasta olarak vermemizin sebebi ise düğün yapmadığımız için pasta kesmedik ve nikah şekeri olarak pasta vermeyi tercih ettik. 

Gelin Hamamında herkese hediye ettiğimiz keseler vardı. Bu keseler gazetelerde yazıldığı gibi "20 cantim, üzeri gümüş kaplamalı" değildi. Ufak bir hamam kesesi içine herkese şampuan,vücut losyonu gibi hamam sonrası kullanabilecekleri şeyler dagatıldı.

Evet,  bir sabun yaptırdık "Merve'nin Gelin Hamamı 30.01.11 " yazan onuda yukarıda görebilirsiniz. Bu sabunlari yaptırdığımız blog ise: http://pasturkey.blogspot.com/



Başka bir detay paylasmayacagim, kına elbisemi ileriki aylarda paylaşacağım, fotoğrafları aldığım zaman. Başka sorularınız olduğu zaman buse_terim@hotmail.com'dan cevaplayabilirim..

54 yorum:

  1. herşey çok güzel görünüyor elbiseniz ve ablanızın gelinliği gerçekten çok şık... en kötü günleri böyle olur umarım. ömür boyu mutluluklar...

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel olmussun hele kutlama detaylari cok keyifli dusunulmus =) Bir yastik da yaslanip, hep mutlu olsunlar =)

    YanıtlaSil
  3. elbisene bayıldım çok yakışmış...ablanında gelinliği inanılmıycak güzel duruo...bence kokteyl tarzı yapmanız çok güzel olmuş çünkü diğer türlü insan bi şekilde strese girio en mantıklısı...tekrardan hayırlı olsun ablan için vee elbisen muhteşemmmm tekrar tekrar bakıorum

    YanıtlaSil
  4. Busecim elbisen çok yakışmıs harika olmusun :))

    YanıtlaSil
  5. Madem ''dugun'' yapilmadi neden baslik 'Dugunde ne giydim' ?
    Ironik olmus biraz:)

    YanıtlaSil
  6. elbisen cok tatlı busecim. ayrıca merve kalp ahmet ve sabun detaylarına bayıldım...ömür boyu mutlu olsunlar!

    YanıtlaSil
  7. Kiyafetin ve ablanin gelinligi inanilmaz güzellikte. kokteyl tarzinda düzenlemenizde ayri güzel bir fikir, 10 saat bir dügünde eglenilmez.tadinda birakmak lazim. en iyisini yapmissiniz

    YanıtlaSil
  8. Çok yakışmış elbise buse, harika olmuşsun. Ablanın gelinliğine de diyecek söz yok, peri masalı gibi :)

    YanıtlaSil
  9. bu postu ne zamandir bekliyordum:)
    elbiseni sevdim!

    burcualver.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Ailecek çoook güzel olmuşsunuz : ) gelin arabası ve hem prenses (beyaz kıyafetler)hem de çılgın (converse) gelin konseptli fotoğrafa bayıldım. Kocaman mutluluklar...

    YanıtlaSil
  11. Busecim, canınızı çok sıkmışlar anlaşılan, aldırma.. herşey harika görünüyor, hepiniz birbirinizden güzel olmuşsunuz.. elbisen harika.. keşke herkes bu kadar öezenerek yapsa herşeyi.. seçimler önemli değildir, önemli olan özenmek, değer vermektir bence.. yeni evlilere ömür boyu mutluluklar dilerim, darısı diğer isteyenlerin başına.. sevgiler

    YanıtlaSil
  12. *Katina, Zuzu, inşaatçı ama modayı seven, selin, nazli, Cana, lacivertojelikız, Burcu, Nazlı, cadsiz

    Cook cook tesekkurler guzel yorumlariniza :)


    *Banu
    Nikahta ne giydim demek istemedim herkes nikahta olsa dugun diye algiladigi icin, karisiklik olmamasi adina :)

    YanıtlaSil
  13. Ben elbisene bayıldımm ama gelinliğe bittim diyebilirim, tabii kendi gelinliğimden sonra:)) Bence hepiniz mükemmelsiniz Fatih hoca inanılmaz bir mimar ve sizlerde onun muhteşem eserleri... SEVGİ İLE KALINNN

    YanıtlaSil
  14. elbisen muhteşem...ve hayatımda gördüğüm en güzel gelinlik bu olmalı çokta yakışmış ablana...ömür boyu mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  15. elbisen çok güzel bende bi düğün olsa böyle bi tercih yapardım ama yinede saçında yada takılarında farklı bi aksesuar bekledim
    mervenin gelinliğinin kuyruğu süper prenses gibi olmuş bi tacı eksik keşke taç taksaymış ayrıca o kuyrukla kokteyl boyunca nasıl dolaştı helal olsun :)
    ahmet & merve'ye ömür boyu mutluluklar

    YanıtlaSil
  16. buse herşey harika ablanın gelinliğine bayıldık zaten gazetelerde gördüğümüzde..senin elbisende muhteşem çok yakışmış..annen zaten çok zarif hepiniz harikasınız nazar değmesin..ömür boyu mutluluklar dilerim..:)

    YanıtlaSil
  17. ayy cok güzel olmussuuun !!

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. elbiseni çookk beğendim çok yakışmış,ablan da harika gözüküyor.hep böyle mutlu olurlar inşallah.ayrıca gereksizce ve kırıcı olacak eleştiriler yapmayı çok seven insanlar var fakat bunlar eleştirdikleri insanların yerinde olmak isteyip olamadıklarından kaynaklanıyor.ama seni takip eden bizler seni çok seviyoruz bunu bilmeni isterim :)

    YanıtlaSil
  19. oscardelarenta giymek ayrıcalık ister ...sen bu elbisenin hakkını en iyi şekilde vermişsin.. bu arada gelin hamamı için olan öneriyi sevdim bende bu fikri çalabilirim :D
    allah huzur mutluluk sıhhat versin... darısı tüm sevenlerin başına :)) diğer günlerin elbiselerinide merakla bekliyoruzz =)

    YanıtlaSil
  20. tebrikler buse.;)
    Ben çok özel olmayacaksa salona giriş ve ilk dans müziklerini öğrenmek istiyorum,yaza benim de düğünüm var işin içinden çıkamadım..

    YanıtlaSil
  21. BUse elbısen harıka ben zaten bu rengı sana cok yakıstırıyorum..Ablanın gelınlıgınede bayıldım tek kelımeyle muhtesem Allah mutluluklarını daım etsın..

    YanıtlaSil
  22. buseciimmmm ;ablan da sen de rüya gibi olmuşsunuz,nre kadar güzel ve zarifsiniz.canım benim çok mutlu gözüküyor ablan da,hep mutlu olsunlaaaarrr :)
    senden de bir ricam var:lütfeeeeeennn şu kıskanç saçmasapan yorumları takma kafana:)))eminim düğüne zevksiz bir elbise giyseydin,onlar zevkten 4 köşe olacaklardı...e bu güzelliğe çatlıyorlar tabii:)boşveeeeeeeeerrrrrrrr:))

    YanıtlaSil
  23. elbisen senem kardıçalının gelinliğinin moru yanlış hatırlamıyorsam ama çok güzel olmuş ablanıda yeni programından takip ediyorum çok asil duruyor hep böyle devam etsin tebrikler...

    YanıtlaSil
  24. Kusursuz görünüyorsunuz ablanda sende. Elbise söylenecek bütün sözleri anlamsız kılacak kadar güzel busecim. Tarif edemiyorum resmen.

    Allah bir ömür mutlu etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  25. ben üçünüzünde elbisesine bayıldım! işte ne zamandır beklediğim post! allah bi ömür boyu mutlu etsin inşallah !

    Betül

    YanıtlaSil
  26. en guzel anneniz olmuş desem kızar mısın?

    YanıtlaSil
  27. Beklediğim post:)
    gerçekten çok güzel olmuşsunuz üçünüzde, ablanıza mutluluklar diliyorum.
    Bence fikirler çok ama çok güzel,Allah mutluluklarını daim etsin
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  28. Gelinliğe bayıldımmm. Çok güzel:)
    Mutluluklar dilerim...
    http://cocoshtrend.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  29. Buse harikasınız hepinizde muhteşem olmuşssunuz sana özellikle bayıldım:)
    Ablanın fotoğraflarını kim çekti memnun kaldınızmı busecim yakında düğün var bizimde?

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Buse, seni uzun zamandir takip ediyorum fakat ilk defa yorum yaziyorum..gercekten elbiseleriniz güzel olmus...ama en güzeliniz sevgili annen Fulya hanim olmus, kiyafeti, saci ve takilari cok zarif ve onun hanimefendiligine ve olgunluguna yakisir sekilde..ailecek sizi tebrik ediyorum, Merve kardesime ve esine ömür boyu mutluluklar dilerim.
    Sevgiler, Selda A.

    YanıtlaSil
  31. Senin giydiğin elbisenin daha farklı bir rengini ebru gündeş giymişti yanlış hatırlamıyorsam..O zamanda çok beğenmiştim..Gelinlik tek kelimeyle mükemmel..Yine annenin ve ablanın seçimlerine sen mi müdahale ettin merfak ediyorum?? :))

    YanıtlaSil
  32. pembe arabanın üstündeki resime bayıldım :) herşey cok guzel gözüküyor inşallah bir ömür mutlu olurlar...

    YanıtlaSil
  33. Elbisen muthismis, ozellikle annenin giysisi cok zarif..
    ayrica pembe araba ve o poz cok seker:)
    Bizi kirmayip resim paylastigin icin tsk...

    YanıtlaSil
  34. busecim kusura bakma ne ablan ne sen... annen tek kelimeyle muhteşem bayıldım bayıldımmmm ne kadar zarif ne kadar asil gözüküyor...:)

    YanıtlaSil
  35. Herşey çok güzel olmuş.Öncelikle ablanın gelinliği ona çok yakışmış peri kızı gibi.Annen tam bir hanımefendi,elbisesi çok şık oda iyi taşımış tam gelin annesi kıyafeti :))Sana gelince çok güzel olmuşsun yanlış hatırlamıyorsam Sanem Kardıçalı düğününde Oscar De la Renta'nın gelinliğini giymişti aynı model.Ömür boyu mutluluklar.

    YanıtlaSil
  36. Busecim, süper görünüyorsun, ablanın da hayırlı olsun. Allah içinize sindirsin.

    kötü söz de sahibine aittir, herkes bi şekilde konuşuyor, bunun önüne geçemezsiniz.

    ama keşke düğün hazırlıkları;nerden ne alınır vs şeklinde de bir post hazırlasan...

    YanıtlaSil
  37. Elbise harika görünüyor. Diğer ayrıntılar da hem sade hem de her biri çok ince düşünülmüş. Çok sevdim ben :) Ablana mutluluklar ;)

    YanıtlaSil
  38. Buse elbisen tam bir Oscar De la Renta klasigi, renk sana cok yakismis... :))

    Ablanin dugun yerine uyguladigi tema cok hos... hele misafirlere sunulan, kucuk pastalar cok hosuma gitti... bir omur boyu mutlu olsunlar...

    Bu arada bazi insanlarin yorumlarina; insancil yorumlar yapilmasini rica etmisin... bazi insanlarin malesef, kiskancliktan kararmis beyin hucreleri oluyo o yuzden onlara tek denilcek sey bence allah sonlarini hayir etsin...

    sewgilerle

    Emilie xxx

    YanıtlaSil
  39. Ablaniz gelinligini satmayi dusunur mu?

    YanıtlaSil
  40. Canım, çok tatlı olmuşsun:).Bence her şey cidden iyi düşünülmüş.Mutluluklar dilerim ablana da.

    YanıtlaSil
  41. Busecim,
    Elbiseni merak edenlerdenim, benim için de iyi bir fikir oldu, Amerika seyehatimde bakıcam,çok merci:)

    Düğün konusunda da fikirler enteresan sahiden,üstelik yaratıcı da.Ben sevdim. Sİzin de içinize de sinmiş belli ki..Bence gerisi sadece laf laf laf..
    Herkesin ayırdığı bir bütçesi var bu dğün işlerinde..Kimisi eşyaya, kimisi partiye:), kimsi şuna kimisi buna..Önemli olan tek düze ve sıkıcı bir düğün olmasın. Elbette nasıl herkes aynı maaşı almıyorsa aynı düğünü de yapamaz.İnsanların çocuklarının bu ilk en güzel günleri için ellerinden geleni yapmalarını da hoş görmek lazım,kınamak için yer aramak değil..Üstelik de ortada saçma sapan şaşırılarak harcanmış bir para da yok bence.. Neyse, yazılanları okuyunca içimde kalmıştı yine konusu açılınca ucundan dökülüverdim:D
    Dilierim çok uzun ve Birlikte yaşarlar, güzel ve huzurlu bir hayatları olur..
    Sözün özü sen de çok güzel olmuşsun:D
    zerrin

    YanıtlaSil
  42. Gelin arabasına bayıldım şekerim, darısı başımıza..

    http://holdonlife.blogspot.com

    YanıtlaSil
  43. çok cahilce buluyorum kötü yapılan eleştirileri.herkez bu anın 1 kere ve en özel olmasını ister ve de ona göre para harcar fatih terimden bahsediyoruz burada herhalde şanına yakışır bir düğün bekerdik hiç acımam böyle şeylere harcanan paralara herşey müthiş görünüyor ömür boyu mutluluk diliyorum
    merbur

    YanıtlaSil
  44. çok güzelsiniz hepiniz... :)
    takdire layık bir ailesiniz...

    YanıtlaSil
  45. Ömür boyu mutluluklar dilerim...
    Sevgiler

    "Buradan sonrasını silebilirsiniz
    yazınızı okurken şu şekilde başlayan cümlenizde
    Düğünün yapıldığında herkesin bir yerden sonra sıkıldığı ı yerine i harfi yanlışlıkla konulmuş belki düzeltmek istersiniz diye düşünüp yazmak istedim"

    YanıtlaSil
  46. tütü eteğinle çok şirinsin :))

    http://moda-kulisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  47. bayıldımm elbisene çok zarif görünüyorsun:)tabiki ablanın gelinliği muhteşem tüm detaylarda olduğu gibi:))anneniz çok zariff..herşey çok güzel görünüyor..mutluluklar diliyorummm:))

    YanıtlaSil
  48. her sey çok güzel mor elbisen dışında :( üzgünüm ama elbise değil sanki mor bir gelinlik ve büstiyerin boyu çok kısa haliyle eteğin bel kısmı da cok yukardan başlıyo göbek deliğinin bile üstünde sanırım o da üst vücudunu kısa göstermiş... elinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  49. Nice blog!

    http://lipstickonyourcup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  50. gelini bile gölgede bırakan gelin annesi olmuş:)) en çok ona bayıldım ben

    YanıtlaSil
  51. Hep duyuyorum Busenin blok sitesini. Bugün işlerimden fırsat bulabildim.Gerçekten çok beğendim.Eline sağlık Busecim.Başarılarının devamını dilerim.Berrin Akay

    YanıtlaSil
  52. dolu dolu bir blog olmuş:))devammmmm:D

    YanıtlaSil
  53. Düğünde


    giymiş olduğun bu kiyafet bir kere müthiş! Bloğunu sevgiyle takip ediyorum!

    YanıtlaSil