16 Şubat 2011 Çarşamba

DB JUNK elbisem ve ben :)

Fashion Moda

Building'de düzenlenen Bloggers&Designers projesi için toplandigimiz akşam ben ufak bir alışveriş kaçamağı yaptım. Gizem Baş, Vanessa&Raisa Sason ve DB Junk'dan ürünler aldım. DB Junk elbisemi ertesi akşam hemen giydim :) Maalesef fotoğraf makinamin azizliğine uğradığım için boydan fotoğraf cekemedim ama resimde gördüğünüz elbiseyi siyah külotlu çorap ve siyah düz topukluyla giymiştim. Küpelerim antika pazarından. Elbisemi herkes çok beğendi ve "nereden aldın?" diye bir sürü kişi sordu :) Elbisem Deniz Berdan tasarımı ve yaz koleksiyonu içinde çok heyecanlıyım!

7 yorum:

  1. Busecim,
    Ben bu 2-D Deniz Berdan elbiselerin hastasıyım ve en beğendiğim leoparlıyı almışsın.Çok kıskandım:-) Bir de ben kırmızı puantiyeli desen olan vardı ona da bayılmıştım.Sana da çok yakıştığına eminim çünkü kalıpları süpperrrr...Umarım birgün bana da alıp, giyebilmek nasip olur.Güzel günlerde giymen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  2. Buse'ciiiimmmm yarısını görsem de ba-yıl-dım:)
    Ne yakışmış rengi ve formu sana:) Güle güle iyi günlerde giy:)
    Öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
  3. Elbise benim de Deniz Berdan'ın koleksiyonunda en beğendiğim parça ve çok yakışmış! :) Ama ne yalan söliyim küpeler en azından bu fotoğrafta elbiseyi sollamış sanki :)

    YanıtlaSil
  4. Deniz Berdan ve Buse Terim vuuu diyorum size bencede şu kadarcık fotoğraftan bile süper diyebiliyorsak daha ne olsun :)

    YanıtlaSil
  5. *PAPIS STYLE
    Evet kaliplar muhtesem! Vucuduna tam oturuyor ve hatlarini ortaya cikariyor :) Insallah bir gun sizede giymek kismet olur, cok tesekkurler :)

    *DB JUNK
    Tesekkur ederimmmmmm kendini tebrik et ne kadar guzel isler cikariyorsun ortaya bizede zevkle giymek kaliyor geriye ;)

    *New York Lover D.
    Cok tesekkur ederimmm! :) Evet kupeler dolabimda bulunan favorilerimden ama elbisenin hakkini vermemi sagladi diyelim :)

    *mustafasoydan
    tesekkur ederiz :)

    YanıtlaSil
  6. gerçekten çok hoş çok yakışmış güle güle giy ama boydan da görmek isteriz :))

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım bayıldım çok yakışmış ve yeterli olmuş bence 1 foTo bile:))

    YanıtlaSil