21 Nisan 2011 Perşembe

Bu yaz tirnakalarimiz yesilleniyor!

Fashion Moda





Bu yaz yeni oje renjkleri gün geçmiyor ki bizi tekrar buyulesin, onu mu surucez bunu mu surucez diye kafalarımızı karistirsin. Ama görünen o ki bu yaz'in "it" renklerinden biri de yeşil olacak. MAÇ, Essie, Butter London gibi markalar yeşil tonlarında ojeleriyle favorilerim arasında. Bu yaz yeşil ojeler için radarlarimizi açalım, yesillenelim :)

6 yorum:

  1. ben goldenrose 222 aldım şu an kendisiyle aşk yaşıyorum hayatımda bu kadar güzel yeşil tonu görmedim bayıldım !!!

    YanıtlaSil
  2. Nars'ın vintage koleksiyonundaki yeşillere bayılıyorum ben. Çimen yeşili,haki, asker yeşili hoşuma gidiyor ama neon yeşiller bana göre değil.

    YanıtlaSil
  3. ilk ve son yeşillere aşık oldum:)) bu ara favorim pastel'in bir cami yeşili var simli olandan tavsiye ederin inanılmaz güzel:)

    YanıtlaSil
  4. bende bu en baştaki MAC var ya, ona çok benzeyen ELF'in mint rengi ojesi var ancaaakkk; öğretmenim ben ve tesadüf, ojeler, kat koridorları ile aynı renk oldu:D Birebir aynı bütün gün öğrencilerim öğretmenim duvardan artanı mı sürdünüz diye sordular:D:D bi daha da süremedim:) Ama en alttaki süper<3

    YanıtlaSil
  5. ojelerın renklerı super fakat asetonlarlar bır felaket ben butun tr satılan markaları neredeyse hepsini denedım ıkı tanesını su anda kullanıyorum onların ılkı MAVALA Nail Polish RemoveR PADS ben bır pads le bır elımdekı ojeler rahatlıkla cıkıyor .
    bır diğeris ise essie Nail Polish Remover buda tek seferde koyu renklerı rahatlıkla cıkarıyor :)

    YanıtlaSil