22 Nisan 2011 Cuma

Yaz Trendi: Gösterişli Kolyeler!

Fashion Moda

Bu yaz trendleri arasında başı çeken trendlerden biri de gösterişli ve büyük kolyeler. Yukarıda farklı örneklerini gördüğümüz bu tarz kolyelerin bana göre en güzel yanı hem gündüz hem geceye taşınabilecek olmaları. Aşağıda benim gündüz kıyafetimi göreceksiniz. Yine bir başka yaz trendi olan renkli kotlarımdan biriyle kombinledim. Geceye kadar da bu kıyafetle devam ettim. E oldu mu oldu :) Hatta babetleri çıkarıp altına topuklu gecirseydim belki gece icin daha cuk olurdu :) Ama topuklu fazla kacicak bir yere gittiğimiz için geceye babetle devam ettim. 

 Bu trend'i uygulamak istiyorsanız size tavsiyem taktığınız kolye zaten büyük ve göz alıcı olacağı için kiyafetinizin geri kalan unsurlarını sade tutmaniz. Hem kolye gösterişli hem kıyafetiniz çok kalabalık olursa biraz göz yorabilir.

7 yorum:

  1. Kolyen cok guzel :) bayilirim oyle tarz kolyelere.

    YanıtlaSil
  2. bence kombinin çok hoş olmuş kolyende cuk oturmuş :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu kottan bende aldım malum yaz geliyo böyle bi kolye kotonda gördüm ablam çok abartı dedi ben beyaz düz tişört üstüne takmak için almayı düşünüyorum ama ben başka bişey merak ediyorum göz kaleminin markası ne buse gözümün içine çekince akmayan bi kalem istiyorum
    help me ! :)

    YanıtlaSil
  4. babetlerin cok güzel.nerden aldıgını ögrenebilir miyizz:)

    YanıtlaSil
  5. sade şık beğendim ,sana da yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. Kolye harika! Sade Kiyafetlerle dedigin gibi cok uymus :-)

    http://guelsah87.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. kolyeniz çok güzelmiş. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil