15 Haziran 2011 Çarşamba

House of paper: Kağıthane!

Fashion Moda


Gecen hafta bir grup arkadaşımla Karaköy’deki Bej Kahve'de kahvaltı ettik. Bu aralar İstanbul'da güzel bir yerde kahvalti etmek istiyorsanız Bej Kahve'ye mutlaka gitmeniz gerek. Bugüne kadar ettiğim en guzel kahvaltıydı! Hele kağıt pastırma favorim oldu!
Daha sonra Bej Kahve'nin arka tarafında bulunan Kağıthane (house of paper) adlı kağıttan tasarımların bulunduğu yer'i gezdik. Kağıthane’nin şöyle bir sloganı var: ‘Buradaki hiçbir şeye ihtiyacın yok, ama gördüğünde hepsini isteyeceksin! Gercekten de öyle oluyor. İçeri girer girmez neye bakacağınızı şaşırıyorsunuz ve herşeyi almak istiyorsunuz. Ürünlerde daha çok İstanbul teması hakim. Ama her zevke göre bir şeyler bulmak mümkün.
Benim favori ürünlerim neler oldu?








 Bu muhteşem ürünleri almak istiyorsanız adresi: 
Her gün 08.00-19.00 arası açık olan Kağıthane (house of paper) mağazasını pazar günleri ise 10.00-16.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Bu arada internet siteleri üzerinden de alışveriş edebilirsiniz.

Kemankeş Cad.
Fransız Geçidi No. 11 Karaköy
Tel. 0212 251 71 95

3 yorum:

  1. Sabah, ogle, aksam kahvalti yapabilecek kadar cok sevdigim icin kahvalti mekanlarini kesfetmeyi de seviyorum. Sen de Bej Kahve icin en guzel kahvalti dedigine gore en yakin zamanda gidiyorum:)Paylastigin icin cok tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. bardak altlıklarını çok sevdim benn:)

    YanıtlaSil
  3. Ay bayıldım harika!!! Tebrik ederim Buse çok farklı parçaları bizlerle buluşturuyorsun harika :D

    YanıtlaSil