18 Temmuz 2011 Pazartesi

Mary-Kate ve Ashley Olsen'dan Çanta Koleksiyonu

Fashion Moda

Mary-Kate ve Ashley Olsen'ın kendi yarattıkları "The Row" markası Barneys New York mağazasına özel bir koleksiyon hazırladı. The Row markası her zaman beğendiğim markalar arasındaydı. Yukarıdaki resimde Mary-Kate ve Ashley'nin elinde gördüğünüz çantalar da yine bu koleksiyondaki çantalardan.
Sırt çantaları artik yeni "it" çantalar haline geldi. Bu tema ile yola çıkarak yukarıda ki resimde gördüğünüz sırt çantası şeklinde çantalar da koleksiyonda mevcut. The Row markasının giyim koleksiyonu kritikler tarafından çok begenildi. The Row markası özellikle Amerika'da gençler arasında H&M, Topshop gibi tercih edilen markaların tarzına benzetiliyor.
 Mary Kate ve Ashley'e bu koleksiyon ile ilgili ne düşündüklerini sormuşlar. nanılmaz heyecanlıyız. Çanta, seçmesi çok zor olan bir aksesuar ama bu koleksiyon çok klasik , şık, ve her sezon kullanabileceğiniz çantalardan oluşuyor" demişler. 
 Koleksiyonun her parçasini ben açıkcası çok begendim. Cantaların bolca alıcısı olacağından ve müthiş bir patlama yapacağından hiç süphem yok. Siz ne dersiniz? 

6 yorum:

  1. Bol alıcısı olacağı kesin fakat ne biliyim pek bir özellik görmedi koleksiyonda daha genç ruhu yansıtan tasarımlar beklerdim :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel,bayıldım!

    newyorklover-d.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Cok begendim ama fiyatlari luks markalari aratmiyormus die gazetede okudum bugun

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle çok alıcısı olur ama bende bugün fiyatları gördüm baya pahalılarmış ve sıradışı birşey yok modellerinde ama moda olursa herkes verir o parayı tabi yani verebilenler vereceklerdir...

    YanıtlaSil
  5. ben sondan önceki resimdeki çantalara bayıldım !! BEnce çok şık ve her zaman kullanılabilecek çantalar olmuş gerçekten :)
    Blogumu görmedin mi ?
    www.lovesfromfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. İkizler her zaman farklı olmayı seviyorlar. Ama ne bileyim sankiii mmmm daha farklı bi dokunuş da mı olmalıydı? özgün yani...

    YanıtlaSil