26 Eylül 2011 Pazartesi

Bitmiş parfüm siselerinizi mum olarak kullanmak ister misiniz?

Fashion Moda

Evet kendimi şanslı sanıyorum galiba. Çünkü Derya Şensoy gibi kreatif bir arkadaşa sahibim. Derya'nin evine her gittiğinizde veya yanınıza her geldiğinde mutlaka "bunu nasıl yaptın?" diye soracağınız bir şey görürsünüz. Biliyorsunuz ikimizde New Yorkta, gurbet ellerdeyiz :p Geçen hafta Derya'ya gittiğimde yine müthiş bir fikir gördüm. Belki siz daha önce böyle bir fikir görmüşsünüzdür ama ben ilk defa görüyorum. Bitmiş parfüm şişelerini atmayıp, içine resimde gördüğünüz gibi mum yerleştirmiş ve müthiş bir görüntü oluşturmuştu. En yakın zamanda biten parfüm siselerimi biriktirip bu görüntüyü bende elde edeceğim, sizede şiddetle öneriyorum :) 

10 yorum:

  1. Gerçekten çok yaratıcı,çok beğendim... :)

    YanıtlaSil
  2. yaa ne zamandır enfes olan parfüm şişelerimi biriktiriyordum inanır mıısn daha gecen ay attım yaa:( ben de yenıden bırıktırcem anlaşılan :) gurbet kızına sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten mantıklıymış,ben parfüm şişelerini koleksiyon amaçlı biriktiriyorum elimde bir onlarca var onları böyle değerlendirebilirim.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel fikir,hep parfüm şişelerini atmak istememişimdir.Ayrıca derya şensoyunda parfüm önerilerini merak ettim.. :))

    YanıtlaSil
  5. Ama hakkaten hoş bu, hemen hemen yapacağım ben de..İkinize de teşekkürler..Eeee Derya Şensoy kimin kızı:)

    YanıtlaSil
  6. hiç birini atmaya kıyamıyorum, güzel fikirmiş hemen uygulayacağım:)

    YanıtlaSil
  7. ben parfüm şişelerini atmamak için son bikaç fısı kullanmıyorum bitmemiş saymak için:)) ne giydim postlarını ısrarla istiyorum busecim devamm etmelisinn:)

    YanıtlaSil
  8. enteresan mis :) http://moderngazete.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Bu çok orjinal bir fikir,çok beğendim:))

    YanıtlaSil