19 Eylül 2011 Pazartesi

Kirmizilarla dolu 2011 Emmy Ödülleri!

Fashion Moda



Christina Hendricks vücut hatlarını ortaya cikaran ve tam vücuduna göre bir elbise seçmiş. Kendisine özel yapılmış Johanna Johson elbiseyi çok güzel taşımış. Ayakkabıları kırmızı halinin vazgeçilmezlerinden Christian Louboutin. 




Julia Stiles Georges Hobeika Couture elbisesiyle gecenin şıklarından. Bel bölgesindeki detayı çok sevdim. Bana göre göğüsleri çok basık durmuş elbisenin içinde, keşke bir destek ekleseydi :p



Lea Michelle ve Nina Dobrev kırmızı elbiselerin damga vurduğu Emmy gecesinin ilk kırmızı elbise giyenleriydi. Nina Dobrev Donna Karan elbisesinin içinde tek kelimeyle muhteşem gözüküyor. Kesinlikle gecenin en şiklarindan. Lea Michele kırmızı elbisesiyle gecenin trendy gozukenlerindendi. Saçları resimlerde güzel gözüküyor ama televizyonda biraz kötü duruyordu. Yinede kırmızının hakkını verenlerden, özellikle sirtindaki detaylarla. 




Ve kırmızılar devam ediyor.. Kerry Washington ve Kate Winslet'da kırmızı giyenlerdendi. Kırmızı halıya kırmızı giymek ne kadar doğru bir karar her kırmızı giyen birini gördüğümde bunu düşünüyorum :) Kerry Washington Zuhair Murad Fall elbisesiyle çok hoş görünüyor. Elbisenin etekleri kırmızı incilerle süslenmiş. Kırmızı ruj ve kırmızı çantayla tamamladığı görüntüsüyle gecenin en şık kırmızı giyenlerinden bence. Kate Winslet ise son zamanlarda vücudunu ortaya çıkaran elbiseler tercih ediyor. iddalı göğüs dekoltesiyle gecenin konusulanlarindan oldu. 
 Jane Lynch gecenin sunucusuydu. Ten rengi ve saç rengine bence bu renk çok güzel gitmiş. Küpeleri favorim :) 
 Zuhair Murad olduğu yerde sıklığın olmamasına imkan var mi? Ama gecenin en siklarindan mi? Bence kesinlikle değil. Eksik olan birşeyler var. 

Taraji P. Henson gecenin en beğenmediğim elbiselerinden birini giymişti. Kendisini ve oyunculuğunu çok beğeniyorum ama maalesef bu görüntüsünü beğenmedim. Elbisenin göğüs kısmına dikkatle bakın, içine giydiği sutyen olduğu gibi gözüküyor. Kendiside bence 
görünümünden pek memnun değil gibi :)

Cat Deeley Monique Lhuillier Resort tasarımı bir elbise giymişti. Elbiseyi ne kadar çok sevdiysem kendisinin üstünde bir o kadar sevemedim. Sanki bu elbiseyi yanlışlıkla seçmiş gibi duruyor. Saclarinida beğenmedim, elbisenin görünümünü kapatmış gibi hissettim. Bana göre gecenin elbisesi çok güzel ama üstüne gitmemislerinden biri Cat Deeley.

Clare Danes'in elbisesine bayıldım. Bence kendisine çok güzel giden bir renk seçmiş. Keşke saçları güzel bir topuz olsaydı. Elbise ve kendisi çok daha güzel görünürdü bence. 
Cobie Smulders bence gecenin en sık giyinenlerinden. Elbisesinin rengine bayıldım! Mavi gözleriyle elbisesi muhteşem bir uyum içerisinde. Makyajı ve sacida bana göre elbiseyi çok güzel tamamlamış.
Ve gecenin ilk siyahi Evan Rechal'dan. Benim için gecenin en siklarindan Evan Rechal. Bir kuğu gibi suzulmemis mi elbisesinin içinde?  

Gywenth Paltrow her ödül törenine iddalı giyinmeyi seven biri. Genelde seçimleri hep başarılı oluyor. Ama bu elbise için aynısını söyleyemeyeceğim sanırım. İlk gördüğümde galiba gecenin en sıkı diye düşündüğüm ama daha sonra fikirlerim tamamen tersine döndü. Sanki bu elbiseyi Grammylere giyseydi çok daha uygun olabilirdi. Gywenth Paltorwun bu elbisesi sık mi rüküş mu diye çok tartisilacagina eminim. 


Katie Holmes sade seçimiyle bence gecenin siklarindan sayılabilir. Ben saç tarzına bayıldım. Böyle topuz yapmayı bende günlük hayatımda çok seviyorum :) Ama elbisenin üst kısmıyla çok güzel durmuş. Biraz taki belki güzel bir küpe de hoş durabilirmis sanki? 


Heidi Klum sunucusu olduğu Project Runway yarışmasının kazananlarindan Christian Siriano imzalı bir elbise giymişti. Yine sık mi, rüküş mu karar veremediğim elbiselerden biri. Heidi Klum'un her zaman olduğu gibi bu elbiseyide çok büyük başarıyla taşıdığı kesin. Ayakkabıları Christian Louboutin. İki Christian birden giyiyor :) 



Sofia Vergara Vera Wang elbisesiyle muhteşem gözüküyor. Küpelerini çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Evet, zümrüt bu elbiseye doğru bir seçim ama daha sade bir zümrüt küpe bence çok daha hoş durabilirdi. 
 işte bir Emmy töreni daha bol kırmızı elbiseleriyle son buldu. Bence bir Oscar töreni gibi her biri birbirinden sık elbiseler bu sene pek yoktu. Yinede klas bir şıklık vardı. Ödül törenlerinin sezonu açıldı biz moda yazarları, bloggerlar için en keyifli zamanlar bunlar :) Bir yandan Emmy izlerken bir yandan burada yazı hazırlıyorum size en hızlı şekilde detayları yetiştirebilmek için :) Ve sizi her ödül töreninin sonunda olduğu gibi gecenin en sikini belirlemek için oylamaya davet ediyorum.. 

6 yorum:

  1. Merhaba Buse, ellerine saglik, emmy kiyafetlerini cok guzel sunmus ve yorumlamissin, yeni cerceveleri de cok sevdim :) benim favorim sanirim Cobie, ben bu elbiseler arasinda secim yapmak zorunda olsam, onu secerdim, guzel de tasimis. Butun olarak olmasa da kiyafet olarak Jayma nin Zuhair Murad ini ve Clare in Oscar de la Renta sini da begendim. Bu arada senden aldigim cicilerden ilkinin postunu yaptim, cok severek kullaniyorum, cok dikkat cekiyor, soranlara senin butigini tavsiye ediyorum :)

    http://lilamoonlight.blogspot.com/2011/09/first-school-day-peacock-feathers.html

    YanıtlaSil
  2. Evan Rachel'a bayıldım!

    http://everysecondhand.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Cobie Smulders!en şıkları bek ce..

    http://maceraperest.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. yapma be Buse ;) Christina Hendricks'in kıyafeti güzel olabilir ama -belki fotoğraf etkisidir- kocaman bi bedene minicik kafa daha koyu renkle ve daha az dekolteyle daha hoş durabilirdi bence. Ayakkabının yanından taşıp halıya değen ayak parmağından hiç bahsetek bile istemiyorum :)))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, arasıra blogunuza göz gezdiren biriyim. Uzun zamandır eklediğiniz hiç bir fotoğrafta Türkiye'deki gibi göz altlarını (afedersiniz) araba farı gibi boyayan bir kadına rastlamadım. Amerikan televizyonlarında göz altlarını böyle boyayanlar ile dalga geçiyorlar saatlerce üstelik. Peki bu neden ve nasıl Türkiye'de moda olabiliyor Allah Aşkına... Bu gün sizinde (twitterda) eklediğiniz fotoğrafta göz altlarınızı böyle olduğuna dikkat ettim ve uzun zamandır yazmak istediğim bu yorumu yazayım dedim.

    Umarım Türk kadınları bu illetten kurtulur. Doğal bir makyaj anlayışına sahip olur.

    YanıtlaSil
  6. sofia bergabanın elbisesine bittim gerçekten küpeleride çok hoştu ama buseninde dediği gibi sade olabilirdi mesela o küpenin yarim daire olan altın renkli yerleri olmasaydı
    :))))))))))

    YanıtlaSil