8 Eylül 2011 Perşembe

Tuvana Büyükçınar tasarimlari ile DANTELL!

Fashion Moda

Cok sevdigim iki insanin birlesiminden dogan Dantell markasi beni nasil heyecanlandiriyor anlatamam. Tam renkli dantellerin bu aralar yarattigi modayi sizlerle paylasacakken ozenle hazirlanmis, buyuk bir emek harcanmis bu guzel yeni marka "Dantell"'i sizlere tanitmak istedim. Iste Dantell markasinin kurucularindan Tugce Caliskan Karakas'in yardimlariyla sizlere Dantell'in buyulu hikayesini anlatiyorum: 


Gelinlik kızların çeyizlerini süslerdi el emeği göz nuru danteller… Benimde gelinliklerde en sevdigim detaydir dantel.. Ama ozellikle masa örtüsünden salon takımlarına, yatak örtüsünden vitrin takımlarına kadar sandıklarda saklanırdı özenle…Modern zamanla birlikte unuttuğumuz bu kültür, şimdi Dantell ile yeniden yorumlanıyor. Tuğçe Karakaş ve Tuğba Çalışkan tarafından ev tekstiline yepyeni bir bakış getirerek yaratılan Dantell, ağustos ayında ilk mağazasını Akaretler’de açtı. 


Kreatif Direktörlüğünü tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir’in yaptığı Dantell markası Türk kültürü içinde çok önemli bir yere sahip olan danteli modern hayata taşıyor. Her dönemin vazgeçilmezi olan danteller, Dantell koleksiyonlarında yepyeni bir kimliğe bürünüyor. 
Tugce Caliskan Karakas & Tugba Caliskan ve Tuvana Buyukcinar Demir
Akaretler Dantell magazasinda

Koleksiyonlarda modern kumaşlarla birleşen Türk el dantellerini, Belçika, Fransa ve İsviçre dantelleri tamamlıyor. Her eve bir Dantell… Danteli günlük hayatımıza sokacak Dantell’de Dreamy Whites, Everyday Glamour, Spring Garden, Eclecchic ve Tuvana Büyükçınar Demir imzalı Tuvanam for Dantell koleksiyonları yer alıyor. 

Yatak takımlarından nevresimlere, masa örtülerinden, peçetelere, yastıklardan, trowlara, havlulardan, bornozlara kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünler özel tasarım aksesuarlarla zenginleşiyor. 

Dantelin zarafeti, Dantell koleksiyonları ile evinizde hayat bulacak. Dantell’in eşsiz dünyasına sizde yaşamınızda bir yer açin ve en yakin zamanda ziyaret edin derim. Ben bu ikilinin elinden cikan bu guzel urunlere hayran kaldim! :) 

Adres: Sinan Paşa Mahallesi Şair Nedim Cad. No:10 34345 Beşiktaş 

5 yorum:

  1. bu tür ürünleri bulmak oldukça zorlaştı yerinde gidip incelemek lazım kumaşı ve kalitesini umarım bahsettiğin kadar güzeldir...

    YanıtlaSil
  2. madem NY fashion week i görme imkanınız var, ltf giydiklerinizi ve çektiğiniz fotoğrafları da paylaşır mısınız? tskler:)

    YanıtlaSil
  3. amerikada yaşadığın evle ilgili dekorasyon önerilerini paylaşır mısın? hepimiz senin tarzını çok beğeniyoruz, evinin dekorasyonunu da çok merak ediyoruz:)))))))

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzelmiş dantell ne güzel bi yazı yazmışsın yine, çok teşekkürler, dolabındaki parçalarla ilgili bi yazı yazar mısın? hangi markaları seviyorsun, şu sıralar hangi renkleri giymekten hoşlanıyorsun? bunlar gibi... teşekkürler busecim

    YanıtlaSil