18 Ekim 2011 Salı

Chanel logolu peçete mi?!

Fashion Moda

Chanel Beauty sponsorluğunda gerçekleştirilen bir partide Chanel peçete, halı, renkli kalemler ne isterseniz varmış. Her yerde ve her üründe markalaşıyoruz sanırım. Bir markanın logosunu koyamayacağımız şey kalmadı. işte en büyük örnekleri.. 






5 yorum:

  1. taklit çantalardan sonra taklit peçeteler görmemiz yakındır:)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. çok iyi ! (:

    YanıtlaSil
  3. Sadece guzel yorumlar kalmis, kucuk hanimin begenmedikleri silinmis.. demokratik bir platform boyle olur zaten, tabi alismistir Buse hanim etrafinda yalakalara saksakcilara, tuhaf gelmistir karsi bir fikrin olmasi ona... Tebrikler..

    YanıtlaSil
  4. sinem hanim masallah heryerden saldiriyorsunuz o konuda tutunamadiniz size cok cevap verenler oldu karsilik veremediniz burdan saldiriyim birazda dediniz sanirim. isinizi yapin sinem hanim moda bloglarini incelemek isinizin bir parcasi ise kendinize ait dusuncelerinizle isini yapan insanlari yargilamayin bakin blog aktif degil gunlerdir hicbirsey paylasilamiyor. sizde buse gibi sadece isinizi yapsaniz cok daha iyi olucaktir eminim. hem calismazsaniz nasil o kadar vergi vericeksiniz lutfen aa calismazsaniz buse ye benim vergilerimle neler yapiyorsun senn diyemezsiniz ama aaa ;) simdi biz saksakci yalaka olduk siz dunyayi mi kurtariyorsunuz komik olmayin uslubunuza dikkat edin bu hakki kimden aliyorsunuz verginizden mi :) yapmayin sinem hanim yanlis basit komik bayagi bunlar kisilige laf ediyorsunuz hos degil burasi kaliteli bir platform dikkat edelim kaliteyi dusurmeyelim!

    YanıtlaSil
  5. Buse, kusura bakma bunu burdan soruyorum Blog'taki New York postunu aradim bulamadim :) New York'ta (Manhattan) tavsiye ettigin kuafor var midir? Varsa nedir? Ah ne iyi olur bir cevabin varsa :) Tesekkurler!!

    YanıtlaSil