20 Ekim 2011 Perşembe

Sabah kahvaltınız: Louis Vuitton Corn Flakes!

Fashion Moda


Moda ve markaların herşeyin içinde olduğunu özellikle blog yazılarımda size çok kez gösterdim. Sabah kahvaltinizda Cartier, Chanel, Burberry corn flakes yemeğe ne dersiniz peki? :) Bence çok enteresan olmuş, sizce?  




23 yorum:

  1. Her ne kadar bu kadarınında abartı olduğunu düşünsemde, sabah güne LV corn flakes yiyerek başlamak eğlenceli olabilirdi:))

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. peki bunların fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
  3. vaoovv gerçekten süper :)
    satışı burda varmı acaba?madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Market alışverişlerinde mısır gevreklerinin satıldığı reyonlara muhakkak uğrayan birisi olarak bu ilginç durum da ilgimi çekti... :)

    YanıtlaSil
  5. onlarca sehidimizin oldugu bugunlerde, cok da onemli ve duyarlir yazi! aman ne ala, millet acliktan olur siz de bunlardan yersiniz!

    YanıtlaSil
  6. Nou Campda, Barcelona takimi icin ozel uretilmis corn flakesler, futbol topu seklinde makarnalar satildigini gormustum. Bunlar da cok sirinmis;)

    YanıtlaSil
  7. ne gereksiz insanlarsınız siz yaa..

    YanıtlaSil
  8. Tek derdiniz bumu sizin, sayfaniza bakmak bile zaman kayibiymis.... Yazik

    YanıtlaSil
  9. tüm bu markaların müdavimi ve orjinal kullanıcısı olarak, bunların müthiş birer ürün olduklarını söylemeliyim

    YanıtlaSil
  10. Moda demek bilgi demek, egitim demek, zevk demek, bunlar da ancak duyarli insanlarin yapacagi seylerdir, bu duyarsizliginiz beni olduruyor, sok icindeyim,yillarca milli takimiizin antrenorlugunu yapmis bir babanin kizina,su zor gunlerde yapistirdigi postlar hic yakismadi, en azindan 2 cumle bas sagligi mesaaji yazabilirdin, bizim paramizla alip takip geziyorunuz, benim eger varsa o vergilerde hakkim haram olsun, bunlari yiyerek durun siz, ne de olsa tuzunuz kuru, yine bulunur olecek FAKIR mehmetcikler!

    YanıtlaSil
  11. Millet ne kadar sacmalamis:)
    Birincisi kimsenin avukati degilim
    ikincisi boyle bir paylasim yapmasa o zaman cok uzgun olduguna, kahrolduguna inanicaktiniz oyle mi? :)
    Milletce garibiz.
    ucuncusu fatih terim in kizi olmasa amenna paylasim yaparsa iki cift sozle atlatirsiniz ama soz konusu unlu birinin kizi ise parasina kadar laf vurursunuz.
    Bana samimiyetsiz gelen madem iciniz kan agliyor blog blog dolasip niye boyle yorumlar yapiyorsunuz.Eger yasinizda ciddi iseniz kapayin bloglari:)
    Siz vicdanlari, insanligi sorguluyorsunuz sanki en insan en vicdan sahibi sizlermissiniz gibi.Size ne milletin neyi nasil hissettiginden.
    UC larda yasiyoruz ya vardir sevgimiz ya yoktur.
    Bence oturup sehitlerimiz icin yasin okuyun bak o zaman satascak kimse de kalmicak:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Herkes kendi üzüntüsünü istediği gibi yaşayabilir. Bu yorumlar bana çok yapmacık geliyor. Şehit sayısı 1-2 olduğunda istediğinizi yazın, paylaşın. Ama şehit sayısı 24 olunca yazı yazanlara karışın.
    Ben 2 senedir bas bas bağırıyorum halk duyarsızlaşmış diye, geçen sene 13 tane askerimiz şehit oldu Hakkari'de. Hanginiz ses çıkardınız?
    Onu geçtim 3 kuruş vergi verdiniz diye sizin paranızla mı geçinir oldular? Ayıp bunlar. Bu zihniyet ile hiç bir yere gelemezsiniz.

    Zeynep

    YanıtlaSil
  13. wowww super bırsey oldurdu hayatında cornflakes yemıyen kadın bıle bunları gorup satın alırdı herhalde :)kadınlara ozel bır yıyecek ve kalorısıde dusukse yok satar Harvey Nichols Harrods ve Galeries Lafayette. turkıyede macro ve migrosta yok satıcak bır urun.sabah kahvaltısında anneye benım gucci corn flakes nerede dıye sormak cok eglencelı olabılır :))

    YanıtlaSil
  14. Sayin Zeynep hanim, 1. si siz benim verdigim vergi miktarini herhalde kendi verdiginiz 3 kurusla karistirdiniz, kimin ne kadar vergi odedigini mumeccim olarak tahmin edebilme yeteneginiz yoktur heralde, 2. olarak siz basbas bagrirken bizim duyarsiz kaldigimiz nerden bildiniz? gecen sene 13 tane sehitlerden birisi benim amcamdi, dolayisiyla herhalde benden daha fazla uzulmus olamazsiniz degil mi?

    YanıtlaSil
  15. sayin Hande Hanim,
    dikkat ederseniz blogu kapatin post yapistirmayin demedim, bizim de meslegimiz geregi yapmamiz gereken seyler var, sizin gibi sadece zevk ten moda bloglarini incelemiyoruz, sadece 2 cumle bir bassagligi beklerdim dedim.. algilarinizin biraz daha acik olmasini beklemekte haksiz degilimdir heralde

    YanıtlaSil
  16. Sinem Hanim
    Simdiki yorumunuzda uslunubuz ne kadar hos.Ama ustteki yorumunuzda haram olsuna kadar getirmissiniz ki neyi neye haram ediyorsunuz.Eger is haram helal davasina duserse emin olun sizinde bi yerden pacaniza bulasir bu cok sert bir uslup ;)
    ikincisi zevkten moda blogu inceledigimi beni tanimadan anlamissiniz ee o zaman sizin vergiyi de zeynep hanimin bilmesi garip gelmedi bana:) demek ayni sihirli guclere sahipsiniz.
    Ayrica yine kendinizle celisiyorsunuz.Orda olenlerden biri amcaniz olabilir ama biliyor musunuz bu gune kadar verilen sehitlerden herhangi biri bizim kardesimiz bile olabilir;)
    O yuzden sizin ki su an cirpinma cumleleri.
    Bir kere uslubunuzu kirin once.Birakin eger hataliysa iki cumle yazmadi diye hatali olsun sizi niye cok alakadar etti.Eger yazsaydi verdiginiz vergiyi (!) hak etmis mi olacakti:)
    Burada eglencesinden , kahkahasindan bilmem nesinden bahsedip toplumu tahrik eden bir durum yok ki neye bu kadar kizdiniz anlamadim.
    Zaten diger blogcularda bana sahte geliyor.Noni var o demis bak onu okuyun.Yani buraya yazmiyorsunuz diye yemeden icmeden de mi kesildiniz..Facebook desen sahtekar milliyetcilerle dolu.
    Ne yarari var sehide benim surda iki cumle yazmam ki yazilan bir cok yeri bile olabilir burada yoktur.
    Sehide yarari varsa benim okudugum dualarin yeri var.
    Yani milletce acayip sekilci kaldik bu sozum sirf size degil.Zeynep hanimin dedigi gibi bu yuzden bir arpa boyu yol alamadik.

    Bloguda bu yazilarla doldurduk afferim bize .Guya sehitlere uzuluyordunuz dimi ;)

    YanıtlaSil
  17. Sinem hanım;

    Ben 3 kuruş da vergi veriyor olabilirim, 3 milyon tl'de. Ama ödediğim vergi ile hiç kimseyi ezmeye çalışmadım. Siz daha çok vergi veriyorsunuz diye birilerini satın alabileceğinizi mi zannediyorsunuz? Sizin amcanız şehit olduysa buralarda takılıp boş işlerle uğraşmayın. Bakın dün de bugün de şehitler için yürüyüşler var, onlara katılın. İnanın bana bu tarz toplumsal faaliyetler sizi kibirli bir insan olmaktan çıkaracaktır.

    Hande hanım;
    Bu tarz insanlar malesef her yerde karşımıza çıkabiliyor. Muhattap bile olmamak gerekir aslında :)

    Ayrıca Fatih Terim kendi azmi ve başarısı ile bir yerlere gelmiştir. Türk futboluna rüyasında bile göremeyeceği başarılar tattırmıştır. Fatih Terim'i eleştirmek de her baba yiğidin harcı değildir, isterseniz vergi rekortmeni olun!

    Zeynep

    YanıtlaSil
  18. Zeynep Hanim, haklisiniz siz muhattap olmayin benimle, bu marka ve pahali corn falkeslerinizi yiyin, ya da yediginizi hayal edin baska ise yarayabileceginizi dusunmuyorum ha tabi bi de Buse Terimin saksakciligini, yalakaligini tabi ki...

    YanıtlaSil
  19. Kizi rahat birakin, istemiyorssniz takip etmezsiniz, olur biter
    !

    YanıtlaSil
  20. 2 dk kafa dagıtalım diyoruz ama yok..Arkadas bi huzur verin ya..
    Ne yapalım?? Hayatı durdurup,işi gucu bırakıp agıt mı yakalım? Hayır PKK imha olacaksa yapalım da biz kadınların çenesi ancak esimiz, sevgilimiz uzerinde nükleer etki yapıyor.
    Buse'nin işi bu..Hanginiz 24 şehit var diye işe gitmemezlik yaptı ya da iş yerinde şehitlerimize rahmet diliyorum diye pankart actı?

    YanıtlaSil
  21. sinem hanim siz zevkten incelemiyorsaniz buse de zevten yazmiyor herkes acisini yasayip isinin geregini yapiyor.sizin gibi gostermelik acisini insanlarin gozune sokan insanlar ustune birde yargiliyorsunuz ve sizin gibi insanlar yuzunden blog suan aktif degil bilmiyorum farkettiniz mi? ama farketmis olmalisiniz cunku zevkten bakmiyorsunuz isiniz geregi dimi? bakin isinizden kurtuldunuz bravo size. ister 3lira ister 3milyon lira odeyin o vergiyi birtek siz odemiyorsunuz buse de oduyor bizde oduyoruz acaba siz onun odedigi vergilerle nelerden faydalandiniz basit dusunmesyin dediginiz gibi moda bilgi egitim zevk demek bununla ugrasiyorsaniz ilgi duyuyorsaniz bu kadar dar dusunceli olamamalisiniz. ayrica basinizsagolsun sehitler hepimizin sehitleri herkes herseyin farkinda emin olun.

    YanıtlaSil
  22. LOVEEEEEE IT!
    yummy! ehehheh


    xoxo*
    http://www.ivaniadiamond.com/

    YanıtlaSil
  23. Hayda, dun ben New York sorusunu sorarken burada donen muhabbete bakmamistim. Simdi iyice yanlis anlasilir sen benim kuafor soruma cevap verme buradan :) Iyi gunler..

    YanıtlaSil