10 Ocak 2012 Salı

David Beckham bodywear for H&M

Fashion Moda


David Beckham’ın H&M için hazırladığı ilk Bodywear koleksiyonunun temelinde kalite ve dayanıklılık yer alıyor. Çıkış koleksiyonu, erkekler için dokuz iç giyim modeli sunuyor ve bu da David Beckham ile H&M arasındaki uzun dönemli benzersiz işbirliğinin ürünlerini meydana getirecek. David’in kendi ekibi tarafından tasarlanan ve sadece H&M’de satılacak ürünler; slipleri, boxerları, atletleri, tişörtleri, pijamaları ve uzun paçalı iç giyimleri içeren yeni klasiklerin marka abartısı olmadan kesime, fonksiyona, rahatlığa ve tasarıma odaklı olması ile ön plana çıkıyor. 18 aylık araştırma ve geliştirme neticesinde koleksiyon 21. yüzyılda erkek iç giyiminde yeni standartlar koymayı hedefliyor.

Bu çok özel koleksiyon, 2 Şubat 2012’den itibaren dünya çapında 1.800 H&M mağazasında satışa sunulacak. Bu özel koleksiyon H&M Türkiye’de ise; H&M istinye Park, H&M Forum Istanbul, H&M Sapphire Çarşı, H&M Forum Marmara, H&M Akbatı AVM, H&M Torium AVM, H&M Ankara CEPA AVM ve H&M Ankara Gordion AVM mağazaları olmak üzere H&M’in toplam sekiz mağazasında da satışa sunuluyor olacak.

Tüm dünyada moda ve kaliteyi en iyi fiyatla moda tutkunlarına sunan H&M, ses getirecek yeni işbirliğiyle David Beckham Bodywear For H&M koleksiyonu ile Sevgililer Gününe özel hediye seçenekleri sunacakmis. Kizlar erkek arkadaslariniza hic bosuna hediye aramayin H&M'in bu hediyelerini hemen kapin derim :)



4 yorum:

  1. offfffff..Yaşlandıkça dahada yakışıklı oluyor bu adam yaa:)

    YanıtlaSil
  2. Koleksiyonda olan içilikleri de giysin eğer hala seksiyle tamam diyeceğim:) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Calvin Klein reklamlarından sonra kendi tasarımlarına başlamış demek ki :)
    heshefashion.com

    YanıtlaSil