20 Şubat 2012 Pazartesi

Beyaz Show'da Ne Giydim Detayları

Fashion Moda





Beyaz Show benim Derya'nın Dünyası programından sonra katıldığım ikinci canlı yayınımdı. Ne kadar heyecanlı olduğumu günler öncesinden sizlerle Twitter üzerinden paylaşmıştım zaten :) O kadar dikkatlisiniz ki bende her seyime tek tek özen gösteriyorum :) Biliyorum ki günün sonunda "Buse nereden bunlar?" diye sorular gelecek sizden.. Beyaz Show o kadar eğlenceli, enerjik ve güzel geçti ki program bittiğinde "ne için heyecanlandım ben?" diye sormadan edemedim kendime. Kendimi, ailemi ve işimi çok iyi yansitabildigime inandığım bir program oldu. Peki nasıl hazırlandım, ne giydim ve neler yaptım esas merak ettiğiniz sorular bunlar olduğunu biliyorum :)

Önce yüzüklerimden başlayalım.. Yüzüklerim Twitter'imdan duyurduğum gibi Batya Kebudi tasarımıydı. Batya Kebudi yüzükleri Beymen'lerde bulabilirsiniz. Aynı zamanda web sitesinden de inceleyebilirsiniz. Kuru kafa ve dudak şeklinde olan benim favorim oldu :)


Tırnaklarımda vazgeçemediğim stickerlardan kullandık yine. Sally Hansen'ın Glitter nail strip "Frock Star" olan modelini tercih ettim bu sefer. Bu arada bu yapışkanları oje sanan çok olmuş. Aynı zamanda Türkiye'de olup olmadığını soran da. Maalesef henüz Türkiye'de yok. Ben de Amerika'dan almıştım. Bu arada Semra'ya da buradan teşekkür ediyorum her seferinde en düzgün haliyle bunları yapıştırabilmek için ince eliyip sık dokuyor :)


Kiyafetim de tercihim Nihan Buruk deri ceket, Citizens of Humanity siyah kot, Charlotte Olympia topuklular ve Beymen bluzdan yana oldu. Küpelerim ise Derya Şensoy ile birlikte düğmeden küpe haline getirdiğimiz ve asagidaki linkten anlatımını göreceğiniz kupelerdi.





Yanımda olan, bana destek veren ve iyi kötü beni eleştiren herkese teşekkür ederim.. Ben kendim oldum, kendimi yansıttım ve anlatmak istediklerimi anlattım :) Ailemi, soyadımı ve ismimi gururla taşıdım. inşallah daha nice programlarda böyle güzel anlar yaşarız hep birlikte!


Bu arada aşağıda hazırlanan video'ya hayran kaldım ve ömür boyu saklayacağım bir hatıra olarak benimle kalacak :)
http://www.youtube.com/watch?v=IecslF-2HfQ&feature=youtu.be

22 yorum:

  1. Çok heyecanlıydın ve de çok az konuştun malasef :/ aslında bir bloger olduğun için oradaydın ama blogerlıktan çok bahsetmedin..

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Busecim çok güzeldi program, ben seni Derya'nın programından daha rahat gördüm ve çok sevindim. Dedim ki bizim kız alışıyor iyice, süper :) Daha ne güzel programların olacak ben inanıyorum ve sonra hep birlikte güleceğiz, hatırlayacağız seninle.
    Blogunda hep bizlere teşekkür ediyorsun bu benim çok hoşuma gidiyor, bizde seninle yeni şeyler öğreniyoruz, eğleniyoruz.vs.
    Evet dediğin gibi çok özel bir algın ve gözün var, tüm detayları yakalıyorsun. Burayı takipe den arkadaşların bloglarına da bakıyorum arada sırada, çok yetenekli bir çok kişi var. Harika bir grup olduk.:)
    Şimdilik bu kadar, herşey sağlıkla mutlulukla devam eder inşallah, her birimiz için. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Insallah Buse seni daha nice programlarda izleriz.Her seyini bizimle paylastigin icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  4. Beğenerek izledim ben de diğer arkadaşlar gibi. Ceket renk olarak harika bir seçim olmuştu hatta bir bütün olarak yine çok cici olmuştun.
    Bizlere teşekkür ediyorsun ama biz de etmeliyiz sayende ne kadar farklı şeyler öğreniyoruz yase_mint in de söylediği gibi. Daha sık görmeyi umuyorum ben seni ekranlarda. Bir arkadaşım çıkmıştı sanki Beyaz'a bunu hissettirebildiğin için ne mutlu.. =)

    YanıtlaSil
  5. Ay Busecigim normalde Beyaz Showu izlerim bu sefer kacirdim tamda sen gelmissin ya cok uzuldum simdi
    :(
    Ama sahane gorunuyorsun, ceketine bayildim:)
    En son linkini verdigin video cok hos olmus, tam Beyaz'a gore bir is:)
    Sevgiler...

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. bence de blogerlık olayı çok paylaşılmadı ki asıl gidiş sebebin o başarını paylaşmaktı bence:) bloga nasıl başladın başarılı olmanı sağlayan etkenler neler bunlar silik kaldı.ama eğlenceliydi o ayrı sanırım eser in katkısı çok :)
    evleryansin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Buse kesinlikle hersey cok guzeldi, ben de seni izledim birazcik. Gordugum kadariyla oldugun gibi, icten, asla yapmacik olmayan bi insansin. Sesin de gayet ciddi bu arada oyle vikvik degil, layk dis! :))
    Nihan'ın tasarimini uzerinde tasiman cok iyi olmus, cok begendim. Fakat buradan tekstilci oldugum icin nacizane bi yorum yapmak istiyorum. Ceketin ozellikle on kapagindaki dikisi biraz buzgulu olmus oturdugum yerden gordum vallahi. Nihan Buruk'un modelistlerinin dikimcilerinin birazcik kulaklari cekilsin :)

    Basarilarinin devamini dilerim.ç

    Sevgiler,
    Cigdem

    YanıtlaSil
  8. Twitter'dan,haberlerden takip edebildim,gerçekten çok güzel,oraya ait görünüyordun. Ayakkabılarını çok sevdim,ayrıca DIY aksesuarlarını kullanıp ekrana çıkma fikri çok güzel,blogger kimliğini oraya taşımanın en güzel yoluydu bu:)
    Sevgiler,

    http://thebeehivee.blogspot.com
    http://thebeehivee.tumblr.com
    http://twitter.com/ibegum

    YanıtlaSil
  9. busecim bende izledim seni çok beğendim. çok güzel görünüyordun ekranda her zamanki gibi :) çok içtensin ve bu samimiyetin hiç bozulmasın bizde sana çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel bir programdı Busecim:)Tüm içtenliğini samimiyetini, işini çok iyi anlattın;)programda giydiğin kıyafetin ve takıların çok yakışmıtı:)Beyaz anons ettikten sonra senin küpelerini gördüğüm de anneme söylemiştim Derya Şensoy ile birlikte yaptıkları küpeleri takmış diye haklıymışım:)

    YanıtlaSil
  11. http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/ozicer/2012/02/20/babam-sagolsun-demek-zor-mu

    seni yazmış sanırım :)

    YanıtlaSil
  12. Busecim olumlu tüm yorumları hakediyorsun da olumsuzları kıskanclık olarak görüyorum. Yaratıcılıgın ve güzel fikirlerin gayet ortada. saçların, yüzün, fiziğin çok güzel. En önemlisi gözlerinin ışıltısı tğm stüdyoya yetip arttı. Nazar değmesin, nice güzel işlere inş..

    Sibel Demirci

    YanıtlaSil
  13. Buse cim ,

    Yukarida bahsettigin sally hansen saloon effects glitter li ojeler ve daha farkilari turkiye de var. Citys avm nin ta karsisindaki eczanede satiliyor. Bilgine
    Basarilar ;))

    YanıtlaSil
  14. buse'cim herzaman ki gibi süper görünüyorsun, özellikle ceketin rengine, modeline ve senle uyumuna bayıldım...
    bu arada ojeler de 10! burda arıyorum ama bulamıyorum sırf sim oje... geçenlerde yabancı bi blogta rastladım, french gibi görünüyor, ama renkli oje üzerine beyaz tırnak kısmına yani ucuna sim sürmüş çok hoştu. buradakiler parlatıcı tarzında, azcık simli, denedim olmadı tabüüüüü :)
    tabii en güzel olan şey, o içten gülüşün.
    bursa'dan sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. ceketine Bayıldıımm!

    http://kopikett.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. yüzükler neden bu kadar muhteşem!

    http://www.kilimcininkorkizi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. ceket tek kelimeyle harika:) nereden aldın:))

    YanıtlaSil
  18. video cok gsl gercekten ! sende cok sıcakkanlı biri olarak yansıdın ekrandan...sevgiler....

    http://lalswardrobe.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. Herkese cok tesekkur ederim :)Deri ceketim:Nihan Buruk..

    YanıtlaSil
  20. Uzun zamandır erken uyuduğum içi beyaz showu izlemiyorumdum ama sizin çıkacağınızı duyunca bekledim tabiki. Çok güzel bir programdı ve çok hoş görünüyordunuz. Kıyafet seçiminize özellikle ceketinize bayıldım.

    YanıtlaSil
  21. Elif

    ilk olarak sizi beyaz showda gördüm o zamandan beri takip ediyorum gerçekten tarzınız çok hoş başarılar diliyorum:)

    YanıtlaSil