28 Şubat 2012 Salı

Bir dünya starı daha Dilek Hanif giyiyor: Jane Fonda

Fashion Moda




Dilek Hanif bizi gururlandirmaya devam ediyor. Sophia Bush gururla Dilek Hanif tasarımını taşıdıktan sonra şimdi de Jane Fonda Dilek Hanif 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan seçilen üzeri kristallerle işlenmiş tül tasarımı tercih etmiş.

Dilek Hanif bir Türk tasarım markasının Oscar ödül töreninde dünyaca ünlü bir yıldız tarafından tercih edilmesinin kendisini onurlandırdığını söylemiş. Tören sonrasında verilen özel partiye katılarak birçok ünlü isimle tanışma fırsatı da bulmuş.

Dilek Hanif gerçekten sana HELAL OLSUN demekten başka hiç bir söz bulamıyorum!

8 yorum:

  1. gercekten helal olsun,insan gurur duyuyor!!

    YanıtlaSil
  2. Bence mukemmel bir gurur ..

    http://denizindunyasii.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. işte bu tamamdır! dilek hanif tasarımlarına ben de bayılıyorum ama açıkçası sophia bush'un d.h. giymesi göğsümüzü kabartacak gurur verecek bişey değildi, yabancı ünlülerin ülkemizde abartılması olarak görmüştüm o postunu. sophia bush kim ki, ne derece bir mesleki başarısı vardır ki dilek hanif giyince göğsümüz kabarsın? ama jane fonda başka, elbise de çok yakışmış kendisine, daha nice red carpet'larda dilek hanif'i görürüz umarım. tebrikler.

    YanıtlaSil
  4. Sophia Bush'un üzerindeki elbiseyi pek hoş bulmamıştım. Ama bu süper. Jane Fonda içinde parlamış resmen!

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GURUR VERİCİ GERÇEKTENDE.. merrapunzel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Merak eetigim bugiysiler geri yollaniyomu yoksa kendilerininmi oluyor ayrica para odemediklerini dusunuyorum,bu konuda bilgin varmi?

    YanıtlaSil