10 Şubat 2012 Cuma

İstanbul Moda Haftası 2.Gün Defileleri ve Ne Giydim Detayları..

Fashion Moda


14:00 - Karma I (Nihan Peker, Tuba Benian, Beste Gürel)

Karma defileler beni her zaman çok heyecanlandırıyor.. Çünkü genç tasarımcılar hep umut vaad ediyor, ve onları izlemek, yaptıkları yenilikleri görmek bizleride mutlu ediyor. Bu seneki karma defilede Tuba Benian, Beste Gürel ve Nihan Pekerkarşımızdaydı. Hepsi birbirinden keyifli tasarımlara imza atmış ve emek vermişlerdi. Onları eleştirmek bize düşmez tabiiki. Ne kadar heyecanlilardir bir düşünsenize.. Ben eleştirmek yerine hepsini tek tek tebrik ediyorum ve yollarının açık olmasını diliyorum..






16:00 - Simay Bülbül
Ve günün beklenen defilesi Simay Bülbül. Simay Bülbül gerçekten çok başarılı bir tasarımcı. Bugüne kadar her zaman çok iddalı defilelere imza attı. Benimde gün içerisinde en heyecanla beklediğim defile Simay Bülbül defilesiydi. Cumhuriyet döneminin ilk Türk Dünya Güzeli Keriman Halis Ece adına hazırlanan farklı bir koleksiyon ve temaydı Simay Bülbül'un ki. Beyaz abiyenin şıklığı, işlenmiş detayların güzelliği ve defilenin sonunda Keriman Ece'nin gördüğümüz görüntüleriyle tam bir nostalji yaşadık. Herşeyiyle bence su ana kadar İstanbul Moda Haftası'nin en başarılı defilesi Simay Bülbül defilesidir. Herkes defileyi ayakta alkışladı ve defile sonunda yapılan yorumlarda herkes tarafından çok pozitifti..

18:00 - Özlem Kaya

Özlem Kaya farklıydı. Maviler ve bol paça pantolonlar çok hoştu. Ama biraz Simay Bülbül defilesinin ardından zayıf kaldı. Ben belki konseptin ne olduğunu anlamadigimdan, belki kullandığı kumaşı pek sevmedigimden genel olarak Özlem Kaya'yi pek beğenmedim. Tülin Şahin defilenin baş mankeniydi. Keşke Tülin Şahin ve Tuğçe Kazaz gibi mankenlerimiz her defileye çıksalar. Keşke Özge Ulusoy, Tülin Şahin gibi türk mankenlerimiz her defilede olsalar..




Yelek: BCBG
Pantolon: Alice+Olivia
Ayakkabı: Alice+Olivia
Sal: Alexander McQueen
Çanta: Alexander McQueen
Bilezikler: Hermes, Dannijo, Cem Lokmanhekim, Topshop
Yüzükler: Topshop, Asos
Küpe: Cem Lokmanhekim


Fotoğraflar: Kemal İybar

12 yorum:

  1. Resimleri göremiyorum ben :( Açılmıyor çok fazla resim var. Hata veriyor. Sizlerde de öyle mi?

    YanıtlaSil
  2. Sayende IFW hadisesini Ankara'dan takip edebiliyoruz, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Nihan peker in özellikle ekru elbisesine bayıldım....Kombinin çok güzel görünüyor ..Bilekliklerin çok dikkat çekici ve güzel...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ben rahatlıkla görebiliyorum fotoları, bir sorun yok

    YanıtlaSil
  5. Şık bir defileden seçilen kareleri çok beğendim. Sen çok güzel olmuşsun

    YanıtlaSil
  6. fotorafları çok beğendim takıların yine dikkat çekici ve çok güsell :)

    YanıtlaSil
  7. moda haftasını başka şehirde de olsam sayende takip edebiliyorum teşekkürler.. 2.gün kullandığın küpeyi çok beğeniyorum ama malesef bulamıyorum... seninki tasarım sanırım ama mağaza adı verebilirmisin gördünmü biyerlerde??? teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  8. Simay Bülbül'ün eski dönemi zamanımıza uyarlaması çok güzeldi hepsini çok beğendim tüm ayrıntılarıyla ama Özlem Kaya'yı pek beğenmedim açıkcası.Senin için söyliceğim her zaman ki gibi çok hoş görünüyosun:))

    YanıtlaSil
  9. Buse çok şık olmuşsun. Aksesuar seçimleri de harika.

    YanıtlaSil
  10. Turk tasarimcilari bence sahaneler. Sade ve guzel tasarimlara imza atiyorlar. Nihan Peker bu sefer gercekten iyi bir cikis yapti.
    Sevgiler...

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Özlem Kaya'nın neoplan kumaştan yapılan koleskiyonu bir harika.)

    YanıtlaSil
  12. ayakkabılarını göremedim nerede
    yelek ve şal çok uyumlu.

    YanıtlaSil