18 Nisan 2012 Çarşamba

Beylere stil önerileri: Ceketlerle farklılaşmak

Fashion Moda

Moda, stil ve trend beyler için de yaratılmış kelimelerdir. Bu yüzden artık haftada bir kez de siz beyler için hazırladığım tavsiyelere yer vermek istedim :)


İlk sohbetimizde ceketlere yer vermeye karar verdim. Öyle ki; her mevsim ve ortam için kullanılabilecek bir parçadır ceket. Sadece şıklık katmak istediğinizde değil, spor bir kıyafetin üzerine de kullanılabilir olmasıyla beylerin gardırobunun vazgeçilmezlerindendir.

Sizi kolej yıllarına döndürme gibi bir niyetim yok ama bu sezon ceket boyları biraz kısalıyor. Bu görüntünün hemen gözünüzü korkutmasına izin vermeyin. Çünkü sizi spor bir havaya sokacağı gibi, tercihinize göre ciddi duruş tavrınızdan da ödün vermemenize yardımcı olacaktır. İçine giyeceğiniz bir gömlek veya sıfır yaka t-shirtleriniz ile kendinizi arzu ettiğiniz ortama göre konumlandırmanız mümkün. Renklerin koyu tonlarını tercih ederek kendinizi daha klasik bir havaya sokabilirsiniz. Renklerle arası iyi olan beyler, bir ton daha açık renk skalası kullanarak tarzlarına renkli bir karakter katmayı tercih edebilirler. Unutmadan; içine giyeceğiniz gömleği kravatsız kombinlerken İtalyan Tarzına gönderme yapabilirsiniz :)



18 yorum:

  1. yok daha neler

    YanıtlaSil
  2. çok güzel öneriler, erkekler için kravat ve mendil olarak da özel bir yazı bekliyoruz !

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler buse tam istediğim tarzlar..

    YanıtlaSil
  4. bu öneriler için teşekkürler devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler. Fakat haftada bir kez az mı ne :)

    YanıtlaSil
  6. wuuuwwww ben 3 nolu resımdekı adama bayıldım cok tatlı :))) busecıgım daha yazıyı okumadan bu yorumu yazdım kendıme geldıkten ssonra hemen yazıyı okumaya gecıcem :)))

    YanıtlaSil
  7. Yukarıda verdiğiniz öneriler halihazırda beyler tarafından zaten düşünülecek şeyler. Yazdığınız yazılarda ''yarar'' gözetmenizi dilerim.

    YanıtlaSil
  8. Sonunda beklediğim yazılar artık her hafta gelmeye başladı biraz geç de olsa başlamış olması mutluluk verici. Hayatımda şuana kadar takım elbise,okul dışında ceket kullanmadım amam galiba bu sene kullanıcam :) Haftayaki yazıyı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. teşşekkürler buse ;))

    http://bensukaya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. sonunda beklenen tavsiyeler baharla birlikte gelmeye başladı BT farkı :)

    YanıtlaSil
  11. Beyler haftada 1 kereden daha fazlasını hak ediyor.

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler buse, hayatımda hiç ceket giymedim ama seni dinleyelim bakalım ne olacak :)

    YanıtlaSil
  13. Güzel teşekürler Buse :)

    YanıtlaSil
  14. cektleri beğenmedim çok fazla

    YanıtlaSil
  15. Hımmmm, erkekler için yorum ve önerilerinin başlaması güzel ama malesef ki bu ceket tarzı pek hoşuma gitmedi, daha bir klasikçi olan benim tarzıma pek uymuyor ;)
    Ama sırada nelerin olduğunuda merakla bekliyoruz küçük hanım..

    YanıtlaSil
  16. ben beğenmedim bu modelleri..
    http://www.fashionzeit.de

    YanıtlaSil