16 Nisan 2012 Pazartesi

Okyanusların Gücü Adına..

Fashion Moda


Her şeyi taşıdık üzerimizde. Pizzaları, bahçeleri, çiçekleri, gökkuşağını, çocukluğumuzun çizgilerini, geçmişi, geleceği, kültürü…ve daha bir çok şey süsledi giysilerimizi. Şimdi de sıra okyanuslarla iş birliği yapmaya geldi. Doğadan ilham almak vazgeçilmez ve en kusursuz tasarımların ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Alexander McQueen, Peter Pilotto, Chanel, Mary Katrantzou gibi isimler ve markalar, okyanusun derinliklerine açılmayı tercih etmiş birkaç isim.


Deniz kabuklarının, balıkların, mercanların ve okyanusun derinliklerinin moda ve tasarım ile buluşmuş halleri bize kombin konusunda sonsuz seçenek sunuyor. Rengarenk olurken, sadeliğin de elinden tutmaya devam edebilme imkanı veriyor. Engin bir yolculuğa açılmış gibi hissederken bir deniz kıyısı tatilindeki sakinliği de yaşatabiliriz kendimize. Hem de herhangi bir yere gitmemize gerek yok, sadece üzerimizde taşımamız yeterli :)


Pijama trendini veya çiçekli baskıları hayatımıza sokarken kullandığımız formülü bu okyanus baskılarında da çok rahatlıkla kullanabiliriz. Altları ve üstleri sakin ve açık, düz renklerle kolayca, çekinmeden bir araya getirebiliriz. Elimize alacağımız ‘’denizden yapılmş’’ bir çanta düz bir kostümümüze renk katabileceği gibi, jeanlerimizin üzerine geçirebileceğimiz deniz altı manzaralı t-shirtler kıyafetimize stil katacaktır. Coşkulu ve sınır tanımaz okyanus renklerinin harmanlanması, tercih edeceğimiz aksesuarlarda da özgür ve fazla düşünmeden seçimler yapabilmemize yardımcı olacaktır.



Tek parça elbiseler ise tam bir renk festivaline davet ediyor bizi. Katılmak için geç kalmayın çünkü yazın bu festivalde çok fazla eğleneceğimizi düşünüyorum :) Yerine göre gece dışarı çıkarken veya bir davete giderken bu tek parça festivallerden birini üzerimize geçiriverelim ve eğlence başlasın…

6 yorum:

  1. Loveofcupcake.blogspot.com cok cupcake bir yazi olmus :)

    YanıtlaSil
  2. En ustteki gorselde sagdaki t-shirtü biz yapmıstık cok mutlu oldum gorunce :) SS'12'de deniz baskıları cok vardı ozellikle MCQ'da :)

    http://chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. hepsi cooook güzel! en ustteki t-shirt de harika birsey..:)

    http://demstreet.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  4. deniz kabuğu çantaya bayıldım, markası ne acaba? (irem)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir koleksiyonmuş yine iyi bir konu açmışsın Buse tebrikler...
    www.hanimlarindunyasi.com

    YanıtlaSil
  6. Her gördüğüm blogda chanel istiridye çantanın altına çok sempatik bulduğumu yazmaktan alamıyorum kendimi :))

    YanıtlaSil