23 Nisan 2012 Pazartesi

TREND: TRiBAL Kolyeler!

Fashion Moda

Aksesuarlarımız belki de özgünlüğümüzü en rahat yansıtabileceğimiz ürünlerdir. Kolyeler, bu imkanı bir trend ile taçlandırdı ve ‘’tribal necklace trend’’ sanki ilk cümlemizi desteklermiş gibi doğuverdi. Sanki, tek bir kolye ile yetinememe ve içimizden gelen ‘tak takıştır’ heyecanına tercüman oluverdiJ Boynumuza üst üste takıp da kendi zevkimize göre kombinlediğimiz kolyelerimiz bu sefer tek bir parçada çoğul hissi yaratarak karşımıza çıktılar.
Bazen bir kıyafetimizin devamı gibi veya üzerine dikili bir parçasıymış hissi yarattılar bazen de spor günlerimizin kalabalık ve eğlenceli bir detayı oluverdiler. Metaller, kumaş parçaları, boncuklar, ahşap detaylar boyunlarımızı bu trend ile süslerlerken; eminim ki hepimize de göz kırptı :)

En keyif verici tarafı ise her ortam, davet ve tarz için kabul görebilecek bir trend olması. Renk ve materyal seçimi bu geniş kullanım yelpazesine imkan verdiği gibi stilimizi yansıtmanın da coşkulu bir yolu oluverdi. Şıklaştırırken aynı zamanda sade bir dikkat çekicilik katmıyor mu sizce de?
Ben bu trendi boncuklu, metalli ve iri taşlı seçenekler ile otantik bir stil detayı ile beraber taşımayı tercih ettim :) Siz bambaşka bir stile rahatça uyarlayabilirsiniz :) Hayal gücünüzü korkak alıştırmayın…

9 yorum:

  1. Cok severim boyle kocaman kolyeleri, sade giyinmek lazim tabiki:)
    X

    www.whiteperla.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. moda olmasına en sevindiğim aksesuar sanırım! bayılıyorum rengarenk gösterişli kolyelere..

    YanıtlaSil
  3. baskalar takınca seviyorum..ama ben kullanmam..

    YanıtlaSil
  4. ÇOOOOOK BEĞENDİM...SANIRIM BU ZAMANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN DEĞİŞİK AKSESURLAR BUNLAR :)))
    BLOG'UNUZA GERÇEKTEN BAYILIYORUM..PAYLAŞIMLARINIZ HARİKAAA...BENDE BLOĞUMA BEKLİYORUM..DESTEK BEKLİYORUM :)

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. buse ablacim, ben 14 yaşındayım iki ay sonra da mezuniyetim var. Acaba neler giyebileceğimizi paylaşabilir misin? Özellikle en çok takıldığım konu topuklu giymeli miyim giymemeli miyim konusu:)Yardım eder misiiiin? teşekkür ederim!!

    YanıtlaSil
  6. Ilk metal kolyen muhtesem!!!!!! Cok tatlisin masallah!

    Selamlar :)

    sisteract03.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. 2. ve 3. resimlerdeki kolyeleri nerden aldığını söyleyebilir misin? Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  8. cok güzel koyleler
    http://surayildiz.blogspot.de/

    YanıtlaSil