13 Haziran 2010 Pazar

Buse'den Stil Önerileri

Fashion Moda



Evet, artık bloğumda yeni bir bölüm açıyorum: Buse'den Stil Önerileri. Gün içinde giydiğim ve size giydiklerimden önermek istediğim fikirleri buradan paylaşacağım. Bu resimde yeşil pantalon üstüne beyaz t-shirt giydim. Beyaz t-shirt tercih etmemin sebebi, boynuma takığım kolye. Kolye o kadar kalabalık ki işli veya süslü bir bluz hem fazla dururdu hemde kolyeyi kapatırdı diye düşündüm.. Altına lacivert spor ayakkabı tercih ettim ama bir sandalette tercih edilebilir. Böyle bir stil uygulamak isterseniz size ufak önerilerim bunlar, inşallah yararlı olur :) 

8 yorum:

  1. doğru tercih olmuş beyaz tişört !
    dediğin gibi renkli bişi giyseydin curcunaya dönerdi ve kolyenin güzelliğide ortaya çıkmazdı (:
    bu tarz detaylar hem daha hoş görünmek hemde gözü yormamak için önemli..

    YanıtlaSil
  2. sacların mükemmel gözüküyor, brezilian wax yaptırdıgını söylemişsin eskiden dalgalı mıydı yoksa kıvırcık mıydı sacın??

    YanıtlaSil
  3. *Ozge
    kivircikti banyodan ciktigim zaman inanilmaz kabarir ve hic sekle sokamazdim smdi cok memnunum :)

    YanıtlaSil
  4. bu stil önerisine bittim ben gerçekten harika özellikle kolye çok hoş... bu arada saçların nasıl bu kadar düz olabiliyor çok sağlıklı gözüküyor....

    YanıtlaSil
  5. kolye gercekten cok sık.. zaten bu kdr satafatlı bır kolyeyi sade bırseylerle giymek lazım tabı ki.. bu kolyeleri cok guzel DIY projeleri ile elde edebiliyoruz..

    YanıtlaSil
  6. roberta freymann by olivia palermo kolyeni nerden aldın ben türkiyede gormedim:) internette satılıyorsa adresini verirmisin tesekkurler..

    YanıtlaSil
  7. buse selam,

    brezilian wax nedir? saça nasıl uygulanır? bilgi verir misin?

    YanıtlaSil