5 Haziran 2010 Cumartesi

Nişana Hazırım!! :)

Fashion Moda


Yazın en sevdiğim zamanlarından biri nisan, düğün, kına, bekarlığa veda gibi zamanlarda o bitmek bilmeyen heyecan ve hazırlanış zamanı. Eminim hepiniz bu aralar bir düğünden başka bir düğüne koşuyorsunuzdur. Kuaföre ne zaman gitsem herkes bir hazırlık içinde. Benimde en yakın arkadaşımın abisi nişanlanıyor. Nişan Les Ottomans'da. Ne giyeceğime bir türlü karar veremezken, New Yorktan dönmeden bu elbiseye rastladim, altınada döre ve gümüş bir arada olan bir ayakkabı giydim. Bakın bakalım beğendiniz mi? 

16 yorum:

  1. Harika, cok yakısmıs Busecim..

    YanıtlaSil
  2. Harika olmussun cok yakısmıs:)

    YanıtlaSil
  3. Aaaa bayıldım süper olmuşsun çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  4. Süperrrr olmuşsunuzzz.

    YanıtlaSil
  5. bnde elbiseyi çok sevdim hatta mezuniyetimde bnde böyle bşey giymek istiyorum keşke markasını da yazsaydın.. yinede sana çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  6. markasi marchesa notte istanbulda belki bulamazsiniz diye yazmak istemedim, ama soylemis olyim, cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  7. aa çok beğendim elbiseyi,çok şık.

    YanıtlaSil
  8. bnde newyork ta okumak istiyorum allahım şansa bak ya...modanın kalbinde okuyosun sanırım gerçekten şans bu :)

    YanıtlaSil
  9. Elbise nereden? Rengini çok sevdim fırfırına ise bayıldım!

    YanıtlaSil
  10. *Alisveris Cini

    Elbise Marchesa Notte www.netaporter.com'dan almistim buraya gelmeden once yani biraz ezbere oldu sizeimda kalmamisti ama buyuk beden alip burada kuculttum, cok tesekkur ederim begendigine sevindim :)

    YanıtlaSil
  11. Çok yakışmış Buse :) Rengi de modeli de harika :)

    YanıtlaSil
  12. cook hoş ve asil,fırfırlara asıgım zaten:))

    YanıtlaSil
  13. Selam Busecim ben Almanya'dan Burcu...Blogunu facebook da gördüm ve bayildim. Bizim gibi genclere moda,güzellik vs. hakkinda bilgiler vermen , önerilerde bulunman cok güzel. Cünkü gercekten bazen böyle önerilere ihtiyacimiz oluyor. Elbisen hakkinda nasil bir yorum yapacagimi bilemiyorum, gercekten cok hos bir elbise. bende bu tarz elbiseleri seviyorum. abarti yok ama gösterisli.Kisacasi harika bir elbise ve sende bu elbiseyi cok güzel tasiyorsun.Blogunu sürekli takip edecegim. Kendine cok iyi bak tatlim öpüyorum senii :)

    YanıtlaSil