25 Ağustos 2011 Perşembe

Rus esintili Gizia Defilesi

Fashion Moda


Gizia defilesinin dekorayonu koleksiyonundaki temaya uygun olarak siyah-beyazdı. Seyriciler çoğunlukla rustu. Zaten ne zaman GIZIA markasının reklamlarına veya tasarımlarına bakşam rus tarzına hitap ettiğini düşünürdüm, dün bir kez daha buna emin oldum. Yabancı mankenler birbirinden güzeldi ama tek türk manken olarak defileye çıkan Tuğçe Kazaz en güzelleriydi. Kıyafetlerde siyah beyaz, fuşya, turuncu ve leoparlar hakimdi resimlerdede gördüğünüz gibi. Ayna tarzı işlemeler, çiçek ve kurdele detaylarda elbiseleri renklendirmişti. İşte dünün ilk defilesi olan Gizia'dan görüntüler, söz sizde..

5 yorum:

  1. Gızıa'nın sadece Antalya Lara'da ve İstanbul Nişantaşı'nda olması üzücü bir durum ..Gerçekten defile ürünleride süpermiş :)
    Dediğin gibi GIZIA rus tarzına çok hitap eden bir marka fakat gece kıyafetleri tam benlik diyebilirim :)
    Paylaşımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. sadece rusya pazarina hitap ettikleri gibi yanilgi var.bildigim kadariyla 30'dan fazla ulkeye ihracat yapiolar.moskovadan dubai ye kadar dunyanin bircok yerinde magazalari ve cornerlari var.kadini kutsallastiran,kadinin temsil etmesi gereken cinselligi bu derece vurgulayan marka sayisi cok az.ben cok begeniyorum turk moda dunyasi icin cok ozel bi marka.
    post icin tesekkurler fotolar harika olmus

    YanıtlaSil
  3. ha bu arada markanin galata'da acilmis bi magazasi var.bahar korcanin birkac dukkan asagisi.ayrica cesme'de de magazalari oldugunu biliyorum..gizia rocks

    YanıtlaSil
  4. tuvana büyükçınar röportajı nolduuu hala yokk:):)

    YanıtlaSil
  5. Siyah-beyazın fuşya ve sarıyla uyumuna bayıldım.Kesinlikle asil,ilham verici ve çoşkulu, tıpkı bu blogun sahibesi gibi:)
    Güzel bir çalışma olmuş IFW'den bildirimleriniz, sizi gazetede gayet cool bir kıyafet içinde elinizde kamerayla görünce orada "GÖRÜNMEK" için bulunmadığınızı tek amacınızın gelişmeleri bizlerle paylaşmak ve bir şekilde modaya hizmet olduğunu hissetmek çok hoş bir şey. Tebrikler,yolunuz açık olsun.

    YanıtlaSil