25 Eylül 2010 Cumartesi

Chanel 509 Paradoxal

Fashion Moda



Chanel markası oje konusundada her çıkarttığı renkle olay yaratan bir marka. Bu yazın başında önce kavun rengi sonra gri derken şimdide mor rengi çıkarttı. Gri ve kavun rengi denedigimde çok beğendim, öyle ki özellikle İFW'de dikkat ettiğim el ve ayaklarda bir çok insanda Chanel olmasada sürdükleri Chanelle özdeşleşmiş olan o gri rengi (505 numaralı Particulière) herkes sürmüştü. İstanbul'da daha çıkmamış olan 509 numaralı Paradoxal rengi buraya geldiğim haftasonu gidip aldım ve denedim. Açıkçası beklediğim gibi çıkmadı. Aslında bu resimde flaş patladığı için tam hayal ettiğiniz renk gibi duruyor ama normalde elleriniz bu kadar simli gözükmüyor. Yani rengi sanki koyu gri gibi duruyor. Sizde benim gibi şöyle güzel bir patlıcan moru ve birde ona eklenmiş simli eller hayal ediyorsanız benim hayallerim suya düştü sizi şimdiden uyarıyorum :) 

9 yorum:

  1. Paradoxal oyle degisik bir renk aslinda bir renk tanimi yok, her isikta degisik oluyor =) Hic bir markada benzeri yok ben ilk basta alisamadim ama sonradan sevdim =) Koyu patlican rengi ariyorsan opi yada essie ye bakmani oneririm inanilmaz guzel renkleri var =)

    YanıtlaSil
  2. Ben 505 numaralı Particulière bayılıyorummm. o kadar hoş duruyor ki ve bence bronz tene de çok yakışıyor..

    YanıtlaSil
  3. Ben 505 numaralı olana bayılıyorum ama Antalya'da nerne bulabilirim. Aradım biraz bulamadım.. Bilen varsa bana söyleyebilir mi???

    YanıtlaSil
  4. açıkcası bende begenmedim bu mor rengi ama gri ye hastayım chanel gri renk 505 in fiyatı nekadar buse??

    YanıtlaSil
  5. opi'nin midnight at lincoln park'ı öneririm. siyaha yakın parlak bir mor.

    YanıtlaSil
  6. Guzel bir mor istiyorsanız Chanel 483 Vendetta'yı tavsiye ederim. Ayrıca Chanel'in 461 Blue Satin'ini de kesinlikle denemelisiniz!!!

    YanıtlaSil
  7. cnm bende flormar 060 ı ıkı kat onerıyorum mukemmell

    YanıtlaSil
  8. zuzu ne derse dogrudur :))

    güzel bir renk bence (:

    YanıtlaSil
  9. fotografinda simli cikmis ama bende de su an mat gibi gorunuyor :) renk tam anlamiyla paradox. Mukemmel bir kis rengi

    YanıtlaSil