17 Eylül 2010 Cuma

H&M Türkiye'ye gelmeye hazırlanırken..

Fashion Moda


Dün akşam ilk kez yapılan FNO gecesinde kitlenen trafik, sokaklardaki kalabalık, herkesin yüzünün gülmesi gösterdiki güzel bir gece geçmiş ve biz bu işin üstesinden güzelce gelebilmişiz :) Bu sene belki ilk kez yapılmasının verdiği aksaklıklar olmuş olabilir tabiiki ama eminim seneye çok daha güzel şeyler göreceğiz. Alabildiğim haberleri, bana gelen resimleri olabildiğince paylaşmaya çalıştım :) Bana gecenin en büyük süprizi ise babam oldu. Daha önce konuşulmuş bir projeydi ama katılıp, katılmayacağı kesin degildi. İpekyol mağazasında İsmail Acar'ın o geceye özel tasarladığı resmi boyayanlardan biride babam oldu :) Bana gelen resimlede orada olamasamda bu anı biraz olsun yaşamış oldum ve sizlede paylaşmak istedim :) Bu arada FNO stilini en iyi yaratana Chanel Paradoxal oje hediye edecektim fakat çok az sayıda katılım olduğu için haksızlık etmemek adına hediyeyi başka bir zamana sakladım :)

Gelelim bu yazıma.. H&M biliyorsunuz Kasim'da Türkiyeye geliyor. Geçenlerde bende buradaki mağazasına girip bir araştırma yaptım, neler var, H&M yine başarılı olmuş mu diye merak ettim ve olmuş, hatta bu kış H&M gördüğüm en güzel H&M olmuş. Peki Türkiye'ye gelen H&M'de sizi bu kış neler bekliyor? Merakınızı gidermek için bu sefer resimlerle anlatmak yerine ufak bir video hazırlamıştım fakat videoda bir sorun olmuş ve açılamamış. O yüzden eski sisteme geri dönüp, resimleri tekrar koydum :) H&M'in kış ürünleriyle kombinler yapmışlar ve harika olmuş. Bakın bakalım sizde beğenecekmisiniz.. 

11 yorum:

  1. h&m gerçekten her zaman çok iyi şeyler yapıyor.istanbul'da olmaması ise büyük kayıp diye düşünüyordum ve türkiyede yaşadığım için yurtdşndan alşverş yapma olayım olmuyordu.hep babama siparş verrrdim şunu bunu al diye bu işe en çok sevinen babam oldu aten :D.heyecanla h&m'i bekliyormmm

    YanıtlaSil
  2. Harbi merak içindeyiz yaa ama gelsin artık bi zahmet! :)

    YanıtlaSil
  3. ojeden bahsetmissiniz ama sanirim o daha once gosterip de begenmediginiz yoksa yenisi mi?

    YanıtlaSil
  4. aa Buse'cim paradoxal için deli oluyordum.Az kişi yolladı die iptal olmasıda yollayanlara haksızlık :) yani bana :D

    YanıtlaSil
  5. fiyatları nasıl olucak acaba h&m in,cok ucuk rakamlar olursa tutmaz cunku:)))ama ojeden bende istiyorum haksızzlık bizee:)

    YanıtlaSil
  6. H&M Avrupa'da orta segment bir yapıda ama TR de gerçekten büyük bir sükse yapacağa benziyor..

    YanıtlaSil
  7. sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. yaa inanmıyorummm..tek kelimeyle
    b-a-y-ı-l-d-ı-m...müthiş gzl parçalar war bence...özellikle fırfırlı elbiseler bu sezon faworimm...bide çizmeyi çok beğendimmm :)

    YanıtlaSil
  9. h&m turkiye'ye ne zaman geliyor acaba???? sabırsızlanıyorum artııkkk :)))

    YanıtlaSil
  10. Nedense New York`ta her hafta bu magazaya girmeme ragmen elle tutulur bi sey bulamamistim, mango outlet tarzi esyalar.. buranin bir nevi Collezion`u di mi nedir bu abartma pardon..Ha aksesuarlari cok guseldi ama etiketlerine bakarsaniz yarisi Turkiye`de uretiliyordu. Anyway you know bye:)))

    YanıtlaSil
  11. arkadaslar resimdekilere aldanmayın, cunku ben bugun buyuk hevesle moskovadaki magzalarından birine gidip dumur oldum :( o kadar kalitesizlerki...

    YanıtlaSil