14 Eylül 2010 Salı

New York FNO'da neler oldu? - PART 2

Fashion Moda

Ve geldik FNO gecesinden geriye kalanlara.. Önce Missoni mağazasında gördüğüm ilginç görüntüyü anlatmak istiyorum. Missoni kıyafetleri içinde bir kadın gelen misafirlerin tarot falına bakıyordu, gecenin beğendiğim fikirlerinden biriydi buda :) 
Style.com'u özellikle biz bloggerlar sabah akşam takip ediyoruzdur :) Çünkü modayla ilgili haberlerin en çok verildiği ve en çok takip edilen site. Eğer siz bu siteyi kesfetmediyseniz www.style.com'a mutlaka göz atın. Style.com'un bu sene 10.yılı bu yüzden besinci caddede FNO gecesine özel bir çadır kurmuşlardı. işte bu o çadırın görüntüsü.. 
işte diğer bir ilginç organizasyon daha.. Herve Leger mağazasında, askılarda beğendiğiniz her hangi bir elbiseyi giyiyorsunuz bu resimde gördüğünüz kadın sizin bu elbiseyle kara kalem resminizi çizip, size hediye ediyor. Ayakta gördüğünüz kadınlar sırada bekliyorlardı, karşıda duran kızında daha yarısına bile gelinmemişti yoksa bende giyinip çizdirmek istedim :) 
Ve New York'u New York yapan meshur I Love New York baskisiyla hazirlanmis kamyon.. Bu kamyonun icinde dondurma, su gibi o kosusturmacada insanin ihtiyac duyacagi seyler vardi :) 
Naomi Campbell ve D&G iş birliği FNO gecesinin en merak edilenleri arasındaydı ve inanın bu meraka değdi.. D&G'nin Naomi Campbell'in kariyerinin 25.yıl kutlamaları için tasarladığı özel t-shirtlerin satılacağı gecenin geliri yine Naomi'nin bağlı olduğu bir hayır kurumuna bağışlanacaktı. Herkes derin bir bekleyiş içindeyken bir anda başlayan "Run This Town" şarkısıyla Naomi Campbell ve D&G mankenleri mağazanın önünde bekleyen kalabalığa muhteşem bir dans gösterisi yaptı. Naomi'yi bu kadar yakından hiç bir zaman görmemiştim ve gerçekten yılların yaslandirmadığı ender kadınlardan biri olduğuna bir kez daha karar verdim. T-shirtler'den 1 tanede ben aldım, bu showun üstüne almamak mümkün değildi :) 
Evet yanlış görmüyorsunuz. Bu resimde gördüğünüz, giyilen kıyafetler sadece FNO gecesi için giyilmiş olan kiyafetlerdi.. Ben önce şaşırdım, acaba bu gece cadılar bayramı ben mi karıştırdım dedim :) Çünkü bu görüntüler genelde cadılar bayramı gecesinde gördüğümüz görüntüler oluyordu.. Galiba bu geceyi biraz abartanlar olmuştu :) 
Hepside poz vermelerini istediğimde hiç çekinmeden poz verdiler, belliki bunu bekliyorlardı :) Ama geceye Naomi Campbell'dan sonra damgasını vuran bu gördüğünüz mor elbiseli kadın daha doğrusu travesti oldu. Sağda gördüğünüz kaç santim olduğunu bile hesaplayamadigim topuklularla bütün gece mağaza mağaza gezdi.. Bense giydigim ayakkabılar babet olmasına rağmen dayanamayıp çıkardım ve çıplak ayak koşuşturdum :) Dediğim kadar varmış di mi? Çılgın kıyafetler işte bunlara denir kesinlikle :) Ama n'olur bu resimlerden ilham alıp İstanbulda yapılacak olan FNO gecesine böyle gitmeyin, cadılar bayramına daha çook var sizde karıştırmayın :) 
 Ve gecenin en sık kadını ilan ettiğim kadın.. FNO t-shirtleri herkesin üstündeydi, ben dahil. Ama satışa sunulan t-shirtler düz beyaz ustundede FNO baskısı olan t-shirtlerdi. Bu kadını görünce bu t-shirtude nerden buldu dedim? Çünkü hem rengi, hem üstündeki baskı değişikti hemde taşları vardı. Üstünde gördüğünüz tshirtun aynı renginde gri ve kırmızı renkteki küpeleri,altına giydiği kot ve ayakkabılarıyla FNO t-shirtini bu kadar güzel stilize edebilen başka kimseyi görmedim o gece.. 
Kızlar cigliklarinizi duyar gibiyim! :) inanın orada bekleyen bütün kızlar bu şekildeydi, çığlık çığlığa.. Ed Westwick yani nam-i değer "Chuck Bass" bekleyenlerle dart oynayıp imza dağıttı.. İngiliz aksanı, aynı dizideki karakterine benzeyen stiliyle karsilasarak noktaladım geceyi :)
Bakalım bir daha ki FNO gecesinde nelerle karşılaşacağız.. Ama önce İstanbuldakinin merakindayim bakalım neler olacak biz bu işi nasıl kiviricaz :) 

2 yorum:

  1. tebrkler herşey çok güzeldi

    YanıtlaSil
  2. buse süpersin yaaa :) sayende moda ya düşkünlüğüm arttı :):)

    YanıtlaSil